z tymi plamieniami ?? nie. Ale juz ich nie mamdowiedzialas sie co bylo z tym krwawieniem
Na swedzenie wszelkie masci pomagaja chwilowo. Ale moze jestem uczulona na proszek
Napewno w najblizszym czasie sie jeszcze przejde do ginka
Napisano 20 sierpnia 2013 - 18:25
z tymi plamieniami ?? nie. Ale juz ich nie mamdowiedzialas sie co bylo z tym krwawieniem
Napisano 21 sierpnia 2013 - 07:07
Mowil ze moze swedziec nawet od alergi.
ostatnio czytalam, ze przed okresem swedzi .
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 29 sierpnia 2013 - 20:41
Napisano 17 września 2013 - 16:52
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 września 2013 - 17:02
Napisano 17 września 2013 - 18:24
Napisano 17 września 2013 - 19:02
ja byłam u 3 jak dotąd.bo wiem z czasem awaryjnie sie idzie do jakiegokolwiek , a czasem lekarz przestaje pryjmowac , przeprowadzka etc , to jak to u was jest
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 17 września 2013 - 19:03
Tak z ciekawości, dlaczego??Ale jakbym była w ciąży, to bym chyba wolała do kogoś innego chodzić
Napisano 17 września 2013 - 19:10
to moze gdzies to jeszcze skonsultujNo i z racji tego, że wykryła u mnie coś niepokojącego to na razie chodzę do niej.
Następna wizyta pod koniec miesiąca.
Napisano 17 września 2013 - 19:17
Na razie czekam na wynik cytologii. Jeżeli będzie prawidłowy to na razie skończą się moje wizyty u ginekologa i nie będę musiała jej więcej oglądaćto moze gdzies to jeszcze skonsultuj
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 17 września 2013 - 19:52
Napisano 17 września 2013 - 20:55
Napisano 18 września 2013 - 09:24
Napisano 18 września 2013 - 10:10
chyba zartujesz? jeszcze mi sie to nie zdarzylo. Owszem, moze z koncem ciazy, ale wowczas szyjka skrocona itp i moze badanie byc nieprzjemne4. 4 z kolei na nfz- była 1 wizyta, gdzieś już pisałam że po wizycie byłam tak obolała że powiedziałam nigdy więcej!
Napisano 18 września 2013 - 11:49
Napisano 18 września 2013 - 12:40
jeszcze mnie opierniczyła że za bardzo się spinam i ona nie może dobrze zbadać, więc robiła to na siłęchyba zartujesz? jeszcze mi sie to nie zdarzylo. Owszem, moze z koncem ciazy, ale wowczas szyjka skrocona itp i moze badanie byc nieprzjemne
Napisano 18 września 2013 - 12:45
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 18 września 2013 - 16:43
no wlasnie, w koncu ktoras miala wiecej , juz myslałam, ze każda jeden , dwatakże nieco się tego uzbierało
na pierwszej w zyciu w ieku 17 lat wizycie mialam opierdziel , ze sie spinam , i ze mam sie rozlunicjeszcze mnie opierniczyła że za bardzo się spinam i ona nie może dobrze zbadać
Napisano 29 października 2013 - 13:28
Moja dzisiejsza wizyta to totalna porazka chyba. Poszlam bo nadal odczuwam uczucie swedzenia i to silne. Zadnych uplawow czy pieczenia nie ma, usg dopochwowe i cytologie mialam wiosna tego roku i oka byla no wiec nie wiem od czego
Poszlam sobie na kase chorych tym razem, pierwszy raz tam bylam
Po pierwsze-zero intymnosci,lekarka tak glosno mowiła ze wszystko bylo slychac co komu dolega
dwa- nie bylo gdzie sie przebrac, sciagalam majtki przed pania doktor ![]()
Po trzecie- to mi sie zdarza tyle co nic abym po badaniu byla obolała
bardzo niedelikatna. Ale oczywiscie uslyszalam ze to moja wina
leze na fotelu, pani podnosi okularki, przyglada sie
i ze ona nic tu nie widzi. jest ok.
Na pytanie o swedzenie mowi :" nie wiem"i dala linomag
A na pytanie o plamienie tez uslyszalam " nie wiem"
To juz tutaj na forum Magda mi chyba powiedziala ze to moze byc efekt zmian hormonalnych ( przed ciaza tego nie mialam)
Znacie moze jakis krem, masc na tego typu dolegliwosci ? nie wiem plyn moze zmienie . Kupilam plyn do prania bialy jelen i w tym bede prac bielizne
Nie mam pomyslu juz jak sobie poradzic z tym swedzeniem ![]()
Podsumowujac...bede chodzic nadal do tego prywatnie, mimo ze 120 zł
A jesli bede brac jakies anty to wowczas do niej ( bo blisko ) po recepte
Użytkownik Sajuri edytował ten post 29 października 2013 - 13:30
Napisano 29 października 2013 - 13:35
Ja mam ten sam problem. Swędzi tak że czasem chce mi się płakać. I w badaniach na razie wszystko jest ok, babka nic nie widzi.
Wyczytałam, że pomaga prasowanie kroku w bieliźnie naprawdę gorącym żelazkiem. Że wypala to wszystkie zarazki jakie zostały. Oraz podmywanie się praktycznie samą wodą, tylko co jakiś czas używanie mydła dla dzieci. Robię tak o jakiegoś czasu i swędzi mniej, są dni, że w ogóle. Nie wiem czy to działa czy może akurat mi przechodzi.
Co do maści to clotrimazolum jest dobra i ja brałam taki żel dopochwowy AbiOferm, też działał przez jakiś czas.
Każdy z nas urodził się ateistą
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Szukam ginekologa w Rzeszowie |
|
|
|
Do jakiego ginekologa w Rzeszowie się udać? |
|
|
|
Szukam ginekologa w Rzeszowie |