Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wizyta u ginekologa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
628 odpowiedzi w tym temacie

#221 anecka1991

anecka1991
  • Użytkownik
  • 120 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 16:47

Może efekt spięcia...

#222 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 16:50

Ja byłam pierwszy raz u ginekologa faceta. Byłam spięta, bo kto nie bywa, ale zupełnie niepotrzebnie. Wykonał mi szybkie badanie piersi, cytologię, gdzie ogólnie zapłaciłam 60zł za badanie, troszkę się mnie powypytywał, czy mam chłopaka i takie tam, ale żeby czuć coś ogromnie nieprzyjemnego przy badaniu? Raczej nie, spisał się koleś :D

#223 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 17:03

a miałyście normalne badanie?? czy przez odbyt?? bo moja koleżanka była dziewicą i miała to drugie

#224 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 20:25

a miałyście normalne badanie?? czy przez odbyt?? bo moja koleżanka była dziewicą i miała to drugie

Jak to ? To jest reguła u dziewic ? A jak któraś jest dziewicą i idzie po tabletki czy zastrzyki to też w ten sposób ? To jakieś dziwne, bo nie rozumiem :-/

#225 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 20:34

Torii1988 napisał/a:
Jak to ? To jest reguła u dziewic ? A jak któraś jest dziewicą i idzie po tabletki czy zastrzyki to też w ten sposób ? To jakieś dziwne, bo nie rozumiem :-/

nie jest to reguła ....... w zależności od tego jaki sprzęt ma lekarz ale dzis większość ma sprzęt z tymi delikatnymi wziernikami by niezdać dziewicy bólu .....większość bada normalnie tyle ze jest przy temu delikatniejszy ...przed badaniem można zapytać lekarza jak sie to odbywa i jeśli np. zaproponuje ci przez odbyt (choć nie zma takiego co by tak robił) to poprosić o badanie normalne ..... jakoś jakby mi lekarz zaproponował przez odbyt to bym uciekła z fotela .... a błona ma otwory które pozwalają na badanie :-)

#226 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 20:43

jakoś jakby mi lekarz zaproponował przez odbyt to bym uciekła z fotela

ja sie tak balam tego badania przez odbyt,ze z wizyta zwlekalam az do czasu kiedy zaczelam wspolzycie :-P
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#227 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 21:28

angik1683, ja tak samo :-D naczytałam się i nasłuchałam o tej penetracji odbytu i stwierdziłam, że chyba się sama rozdziewiczę, żeby tylko tego uniknąć :-D na szczęście pojawił się K i problem sam się rozwiązał :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#228 anecka1991

anecka1991
  • Użytkownik
  • 120 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 21:32

A jeszcze jedno pytanko. Najpierw pozbywam się całego dołu i bada mnie, potem dół ubieram i ściągam górę jakby mi chciał piersi zbadać??

#229 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 21:40

anecka1991, w sumie najczęściej jest tak, ze ubierasz się po badaniu i dopiero wtedy zdejmujesz górę do badania cyców, czyli tak jak napisałaś, nie bój się, nie będziesz całkiem naga przed nim sterczeć :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#230 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 21:51

nie jest to reguła ....... w zależności od tego jaki sprzęt ma lekarz ale dzis większość ma sprzęt z tymi delikatnymi wziernikami by niezdać dziewicy bólu .....większość bada normalnie tyle ze jest przy temu delikatniejszy ...przed badaniem można zapytać lekarza jak sie to odbywa i jeśli np. zaproponuje ci przez odbyt (choć nie zma takiego co by tak robił) to poprosić o badanie normalne ..... jakoś jakby mi lekarz zaproponował przez odbyt to bym uciekła z fotela .... a błona ma otwory które pozwalają na badanie :-)

Dziękuję, że mi wyjaśniłaś, bo już myślałam, że zacznę jakoś dziko podchodzić do lekarzy ginekologów.

jakoś jakby mi lekarz zaproponował przez odbyt to bym uciekła z fotela

Też nie zawahałabym się chyba uciec ;-)

#231 anecka1991

anecka1991
  • Użytkownik
  • 120 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 22:05

anecka1991, w sumie najczęściej jest tak, ze ubierasz się po badaniu i dopiero wtedy zdejmujesz górę do badania cyców, czyli tak jak napisałaś, nie bój się, nie będziesz całkiem naga przed nim sterczeć :-P

Oj dziękuję, ulżyło mi!! Heh... w sumie nie ma czego się bać, on dziennie tyle tyłeczków widzi...

#232 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 22:09

anecka1991, tylko sie nie obraź ( <zawstydzony></span> ) troszkę mnie śmieszyły twoje pytania - takie rzeczy najczęsciej wychodzą "w praniu", więc nie ma sięczym denerwować ani czego bać w końcu sama napisałaś

on dziennie tyle tyłeczków widzi...

trzymaj się mocno i ciepło :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#233 anecka1991

anecka1991
  • Użytkownik
  • 120 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 22:10

Hihi, wiem że to może wyglądać śmiesznie, ale to mój pierwszy raz będzie a wy jesteście takie kochane, że mi zawsze pomagacie!! :*

#234 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 01:10

Ja musze isc bo tabletki sie skonczyly.. czasu nie ma, ale szkoda teraz przerywac..zreszta niedlugo bede zmuszona zmusic gina.. wiec trzeba sie zaopatrzyc na jakis czas ;-)

#235 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 13:28

ja od zawsze chodze do tego samego gilekologa który przyjmuje w tym samym gabinecie. Rozbieram się tam za takim parawanem, który znajduje się zaraz obok kozetki, i jak już sciągnę dół to hyc i już jestem na kozetce, nie muszę nawet dwóch kroków zrobić. :lol:

Ja z zasady nigdy nie ubieram spódnic do ginekologa, no chyba że jest lato, bo poźniej musiałabym się z rajstopami męczyć. ;-)

<ookk>

#236 anecka1991

anecka1991
  • Użytkownik
  • 120 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 17:29

Ja chyba pójdę normalnie w spodniach, tyle że tunikę założę, a ona jest dość długa, więc będzie ok:)
Kurczę, nawet się nie denerwuję...
Tylko jakie pytania może i zadać?

#237 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 17:39

mysle ze tunika to bardzo dobry pomysł. Na pewno cie zapyta o pierwszy okres i czy rozpoczełas wspólzycie

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#238 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 22:00

mnie pytała na pierwszej wizycie o opres: kiedy mniej więcej wystąpiła pierwsza miesiączka, regu;larnośc cyklu i czy nie mam z nim jakiś problemów oraz o współżycie.

Ja chodze do jednej Kobiety- jest miła, zawsze ma dla mnie czas i nie oszczędza w badaniach jak niektórzy :mrgreen:
Już nie panna a żona :*

#239 anecka1991

anecka1991
  • Użytkownik
  • 120 postów

Napisano 18 lutego 2009 - 20:05

Już jestem po!! Wcale się nie stresowałam i lekarz mnie pochwalił i zdziwiony był, że pierwszy raz, a zero stresu i taka dzielna byłam ;-)
Wszystko mam w porządku, żadnej nadżerki.
Mam jeden jajnik krótszy i tyło zgięcie macicy czy jakoś tak...
Zapisał mi jakieś tabletki antykoncepcyjne na wyregulowanie - kontracept (brała któraś??)
:*

#240 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 18 lutego 2009 - 20:18

kontracept (brała któraś??)

nie słyszałam nigdy.... szukałaś w necie informacji?