Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Oczyszczanie organizmu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
133 odpowiedzi w tym temacie

#101 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 16:59

Poza tym, żeby dieta przyniosła jakiekolwiek efekty, musi trwać min 10 dni, ale 21 to już absolutny max.

tak dłuuuuuuuuuuuuuugo??? :-/ :-/ :-/ :roll: hehe :P Ale na wiosne może bym spróbowała zrobić bo teraz mi się niechce :oops: :-P

[ Dodano: 2010-12-28, 17:00 ]

Ja planuje jednoniowa .
Przez cały dzień sok z owoców lub warzyw.
Ni eiwem czy wytrzymam. :roll:

No właśnie ja też najchętniej jednodniowej bym się poddała ale nie wiem czy wytrzymam :-/ :-/
szczęście ma smak truskawek :D :D

#102 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 17:13

nie wiem czy wytrzymam :-/ :-/

wytrzymacie, wytrzymacie :-) ja trzymam za Was kciuki, w końcu to tylko jeden dzień, a soki mają cukier więc troszkę energii będzie
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#103 Jadźka

Jadźka
  • Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 10:12

Ja się w końcu zdecydowałam na wodę z cytryną i same warzywa tylko surowe, i raz dziennie plusssza detox. Wczoraj zaczęłam, nie jest źle, głodna jestem tylko troszkę, marchewki ratują sytuacje :) Nie wiem czy wytrzymam do Sylwestra, ale taki mam zamiar.
"Ludzkość to my, czy nam się to podoba czy nie" - Samuel Beckett

#104 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 14:18

Nie wiem czy wytrzymam do Sylwestra, ale taki mam zamiar.

Trzymam kciuki. Dasz radę. ja może po sylwestrze dam radę zrobić jakieś oczyszczanie bo czuje się strasznie

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#105 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 16:19

Trzymam kciuki. Dasz radę. ja może po sylwestrze dam radę zrobić jakieś oczyszczanie bo czuje się strasznie

a jak zrobisz ??/

A jest jakas łagoda wersja oczyszczania ? tj. odpada u mnie głodówka...
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#106 Jadźka

Jadźka
  • Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 30 grudnia 2010 - 14:38

Nie wiem czy wytrzymam do Sylwestra, ale taki mam zamiar.

Trzymam kciuki. Dasz radę.

Dzięki :) jakoś sobie radzę, ale jutro chyba już dam spokój, tak do 12 heh przed sylwestrową imprezą trzeba coś zjeść :D

A co do łagodniejszej wersji to ta moja nie jest taka ostra, możesz Sajuri dołożyć jeszcze owoce i będzie ok.
"Ludzkość to my, czy nam się to podoba czy nie" - Samuel Beckett

#107 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 30 grudnia 2010 - 17:52

Sajuri chcę takie jedno dniowe na samej wodzie

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#108 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 stycznia 2011 - 16:32

Sajuri chcę takie jedno dniowe na samej wodzie

ooot o nie dałabym rade...
chyba że woda , owoce , koktajle i soki - to predzej :)
tylko czy to co coś da??

#109 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 06 stycznia 2011 - 16:39

tylko czy to co coś da??

No właśnie. Puki co, nawet nie mam kiedy, bo zawsze wybieram dzień w którym mogę być mało aktywna,bo w pracy czy w szkole to się nie uda...

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#110 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 stycznia 2011 - 19:01

Sajuri napisał/a:
tylko czy to co coś da??

No właśnie. Puki co, nawet nie mam kiedy, bo zawsze wybieram dzień w którym mogę być mało aktywna,bo w pracy czy w szkole to się nie uda...

chodzi mi o to czy faktycznie to oczyszcza organizm.. a nie tylko np. osłabia..

#111 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 09 stycznia 2011 - 18:07

tak słyszałam... ale bardzo dawno tego nie stosowałam. jeden dzień to nie tak dużo

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#112 martie

martie
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 16:05

Kontynuując temat ja też poszukuję czegoś co oczyszcza organizm, a jednocześnie wspomaga odchudzanie. Wiem, takich suplementów jest dużo, ale wiele z nich wydaje mi się szkodliwych jeśli chodzi o długotrwałe stosowanie. Zastanawia mnie proszek zasadowy Langsteiner, o którym czytałam, że właśnie nie tylko oczyszcza z toksyn, ale też wspomaga odchudzanie i daje równowagę w ilości kwasów w organizmie.

#113 JagodaJ

JagodaJ
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 04 kwietnia 2012 - 12:07

Ja z doświadczenia mogę polecić Plusszz Lady "Detox" oczyszcza z toksyn i nadmiaru wody, z samego stosowania tego suplementu ubyło mi prawie 3 kg ;) Do tego reguluje przemianę materii co bardzo pomaga w utracie zbędnych kg. Tabletki musujące o smaku limonowo-imbirowym pyszne ;)

#114 marcissa

marcissa
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 04 maja 2012 - 11:42

ja do oczyszczania używam Slimitin Aqua, traktuję to jako wstęp do odchudzania :)

#115 hali

hali
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 04 maja 2012 - 13:14

ja do oczyszczania używam Slimitin Aqua, traktuję to jako wstęp do odchudzania :)

znam ten srodek, ja uzywam go jak zaczynam diete, no moze tak 2 dni wczesniej, zeby ograniczyc swoj apetyt, ktory jest ogromny:P

[ Dodano: 2012-05-04, 14:16 ]
trzeba tylko pamietac, ze to wspomaga odchudzanie i mozemy go brac tylko w jego czasie, zeby nie przesadzic :)

#116 marcissa

marcissa
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 04 maja 2012 - 14:32

no właśnie ludzie myślą, że jak się odchudzą, odstawią wszytko, to już git majonez waga nie wróci, a trzeba pamiętać, że odchudzanie to zmiana stylu życia i waga nie wróci, jak nauczymy się rozsądnie odżywiać.

#117 hali

hali
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 05 maja 2012 - 17:02

no właśnie ludzie myślą, że jak się odchudzą, odstawią wszytko, to już git majonez waga nie wróci, a trzeba pamiętać, że odchudzanie to zmiana stylu życia i waga nie wróci, jak nauczymy się rozsądnie odżywiać.

troche tez zalezy od tego ile kilogramow zrzucilismy. jesli byly to 2-3 kilogramy to nie powinno byc efektu jojo, jednak przy wiekszej ilosci kilogramow powinnismy zmienic w ogole nasze nawyki jesli chcemy wygladac tak jak po diecie. oczywiscie zasady sa juz wtedy mniej restryjcyjne bo chcemy tylko utrzymac wage, a nie chudnac, ale wszytsko powinno sie jednak zmienic.

[ Dodano: 2012-05-05, 18:03 ]
generalnie nie jestem przeciwniczka wspomagaczy odchudzania, ale tylko takich jak np. slimitin aqua, ktore maja glownie mineraly i naturalne skladniki, ale nie mozna tez przesadzac z ich iloscia, koniec diety to i koniec przyjmowania wspomagaczy :)

#118 marcissa

marcissa
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 16 maja 2012 - 18:33

2-3 kg przy odchudzaniu to tylko woda. Nie jest ciężko o zmianę takiego stanu :) trzeba zmienić nawyki żywieniowe, tylko to może pomoc.

#119 hali

hali
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 18 maja 2012 - 16:11

2-3 kg przy odchudzaniu to tylko woda. Nie jest ciężko o zmianę takiego stanu :) trzeba zmienić nawyki żywieniowe, tylko to może pomoc.

hm, tylko woda? czyli tluszczyk na brzuchu nie spadnie?:P

#120 chemiczna

chemiczna
  • Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 24 maja 2012 - 14:17

Ważne by podczas odchudzania pić dużo wody, żeby nie dopuścić do odwodnienia organizmu, poza tym jak waga zacznie spadać będzie wiadomo, że to nie woda:)
Dołączona grafika