Oczyszczanie organizmu
Napisano 28 listopada 2009 - 15:48
Napisano 15 grudnia 2009 - 01:26
na drugi dzien zjem jogurt naturalny z musli,później warzywa gotowane a na kolacje ciemne pieczywo słonecznikowe.
Napisano 31 grudnia 2009 - 17:09
Napisano 07 kwietnia 2010 - 11:30
Napisano 08 kwietnia 2010 - 12:36
Napisano 08 kwietnia 2010 - 13:36
to mozna tak robic, pod warunkiem że są to koktajle ze świeżych warzyw i owoców, takie smoothies, czyli wrzucamy do blendera i miksujemy. . Wtedy to ma jakis sens. Bo łatwiej się trawią i mają mnóstwo błonnika.jest picie wszelakich koktajli.I tylko to,żadnych innych posiłków.
Z tym że takie oczyszczanie jest wskazane, ale potem trzeba nie dac się ponieść i nie opróżnić lodówki po dwóch dniach oczyszczania
to ja zycze powodzenia, bo potem człowiek się słania na nogach i ledwo żyje po takim oczyszczaniu...a zaś czytałam, że sobota -niedziela tylko na wodzie, ew. na obiad zielona sałata, a organizm w poniedziałek działa jak zupełnie nowy.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 15 kwietnia 2010 - 19:10
Pije 2 litry wody (jak zwykle) do tego duzo jablek.
Ja sie potem bardzo dobrze czuje, ale kazdy organizm jest inny i kazdy moze inaczej zareagowac.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 15 kwietnia 2010 - 20:55
czyli cały dzień jesz tylko i wyłącznie jabłka i pijesz wodę?Pije 2 litry wody (jak zwykle) do tego duzo jablek.
określoną liczbę jabłek?
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 15 kwietnia 2010 - 21:00
pijesz wodę?
Codziennie pije duzo wody, niegazowanej oczywiscie.
określoną liczbę jabłek?
Tyle ile mi sie chce
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 15 kwietnia 2010 - 22:24
ja mysłam ze takie oczyszczanie to nie mozna robic tak często
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 kwietnia 2010 - 19:26
katti ale wiecej niz dwa prawda
Ja uwielbiam jablka i jem ile mi sie chce
mysłam ze takie oczyszczanie to nie mozna robic tak często
To jest tylko jeden dzien w tyg. ja czytalam o oczyszczaniu raz w mies. np. przez 7 dni......
Wiec to moje to pikus
Napisano 22 kwietnia 2010 - 21:01
Przez pierwsze 4 dni je się same gotowane i surowe owoce i warzywa, do tego świeżo wyciśnięte soki, może być zielona albo czerwona herbata i oczywiście dużo wody. Później stopniowo należy wprowadzać nabiał - kefiry, jogurty naturalne, następnie produkty typu kasze, otręby, płatki, a ok 9 dnia chude mięso, czyli rybę albo filety z kurczaka lub indyka.
Najlepiej w trakcie takich diet jeść jabłka, cytrynę, brokuły, marchew i natkę pietruszki, które wspomagają oczyszczanie. No i zero alkoholu i papierosów.
Niewskazane są też podobno diety jednoskładnikowe, które nie dostarczają mnóstwa witamin.
Napisano 19 maja 2010 - 09:40
Napisano 27 lipca 2010 - 21:50
Napisano 04 sierpnia 2010 - 18:57
Przez cały dzień sok z owoców lub warzyw.
Ni eiwem czy wytrzymam.
myślicie że to coś da??
Napisano 22 sierpnia 2010 - 21:45
jak juz robisz dietę oczyszczającą to pij świeże soki z warzyw nie z owocówJa planuje jednoniowa .
Przez cały dzień sok z owoców lub warzyw.
Ni eiwem czy wytrzymam.
myślicie że to coś da??
są takie np z marchewki, kapusty kiszonej (przeczyszcza), z buraków i duzo wody
takie oczyszczanie jest wartościowe i skuteczne tylko jeśli następnego dnia zaczniesz jakąś dietę albo ogólny program prawidłowego odżywiania.
Bo jeśli następnego dnia miałabyś zjeść pajde białego chleba ze smażoną kiełbaska to nie ma sensu się męczyć
Napisano 23 sierpnia 2010 - 09:29
Przez cały dzień sok z owoców lub warzyw
Nie warto kupować tych w kartonach, bo zazwyczaj są słodzone i zawierają konserwanty. Najzdrowsze są te ze świeżych warzyw, samodzielnie wyciśnięte lub zmiksowane w blenderze.
Na necie jest duzo przepisow na soki oczyszczajace organizm.
Napisano 27 sierpnia 2010 - 15:40
Napisano 27 grudnia 2010 - 09:31