Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Oczyszczanie organizmu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
133 odpowiedzi w tym temacie

#21 Wielkopolanka

Wielkopolanka
  • Użytkownik
  • 202 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 19:36

dziewuszki a jak chcecie sie naturalnie oczyscic i szybko popedzic na kibelek co jecie? jabłka czy co jeszcze mozna?

#22 indonezjaa

indonezjaa
  • Użytkownik
  • 233 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 19:40

Wielkopolanka, polecam sok z kiszonej kapusty z serii CYMES. Konczysz butelke i juz lecisz na kibelek 8-)
Ludzie mogą należeć do nas tylko we wspomnieniach.

#23 biedronka

biedronka
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 28 maja 2009 - 20:36

a ja stosowałam jakiś czas temu dietkę oczyszczającą, ale strasznie mnie po niej bolał żołądek (piłam sok z kiszonej kapusty, jadłam dużo surowych warzyw, piłam litry wody) no i w końcu tę dietkę zakończyłam. teraz sie zdrowiej oczyszczam, no i chudnę przy okazji. zainwestowałam w suplement diety reklama(tabletki i saszetki do rozpuszczania w wodzie). cała kuracja trwa 15 dni, więc idealnie dla takich leniuszków jak ja, no i pomaga oczyścić organizm (czyli krótko mówiąc drenaż otłuszczonych narządów - wątroby, żołądka) i spala zmagazynowane kalorie. na razie jestem w fazie spalania, ale zobaczymy jakie efekty będą jak przejdę obie fazy - spalania i stabilizacji.

#24 annka

annka
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 16 lipca 2009 - 08:01

NAjlepszy sposób na oczyszczenie organizmu to po kąpieli lub prysznicu wypić szklankę zimnej wody. Przed snem pójdzie się 2-3 razy siusiu i organizm jest oczyszczony i śpi się jak dziecko :D
Dołączona grafika

#25 Amica

Amica
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 20 lipca 2009 - 13:14

dziewczyny jak myslicie mam taka ze to ujme oponke na brzuchu a ogolnie jestem chuda chce ja zrzucic ale wole zaczac od oczyszczania myslicie ze bedzie tak lepszy efekt?

#26 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 20 lipca 2009 - 13:53

mam taka ze to ujme oponke na brzuchu

jak-pozbyc-sie-boczkow-vt2194.htm
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#27 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 16 września 2009 - 13:09

A ja znalazłam stronkę w internecie o terapii oczyszczającej za pomoca kropel homeopatycznych. Wkrapia się trzy rodzaje kropelek do 1,5 litrowej wody niegazowanej i wypija się przez dzień. Ciekawe czy to działa.
Wydaje mi się, że homeopatia jest bezpieczniejsza niż jakieś zwykłe tabletki, zioła itp.
Ale podobno leki homeopatyczne nie na wszystkich działają.

#28 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 16 września 2009 - 13:17

Wkrapia się trzy rodzaje kropelek do 1,5 litrowej wody niegazowanej i wypija się przez dzień.

reklamowali to ostatnio w tv,można to bez problemu dostać i podobno działa ale kij tam wie,nie próbowałam <bezradny></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#29 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 16 września 2009 - 14:38

reklamowali to ostatnio w tv

Taak? to ja nieuważnie oglądam reklamy. Przeszukam jeszcze internet możne znajde coś na ten temat, bo nie chcę tak w ciemno kupować.

#30 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 16 września 2009 - 14:40

Wkrapia się trzy rodzaje kropelek do 1,5 litrowej wody niegazowanej i wypija się przez dzień

Ale przez cały dzień się tylko pije wodę?jak długo to trwa?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#31 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 16 września 2009 - 16:44

ja kiedys czytalam o diecie oczyszczajacej, ktora polega na jedeniu gotowanej pszenicy przez 2 tygodnie (i niczego wiecej, oprocz picia dowolnej ilosci woby). Co prawda próbowalam, ale mi sie udalo wytrzymac tylko kilka dni (bo mam zbyt slaba wole i stwierdzilam ze zadne oczyszczanie jest mi potrzebne :-P ) Pszenica sama w sobie jest raczej bez smaku (mnie nie przeszkadza, bo z racji ze jestem wegetarianka jem rozne wynalazki, ale zapycha i nie jest sie glodnym. Ktos probowal?

#32 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 września 2009 - 18:52

Ktos probowal?

ja próbowałam ale diete kaszową trwającą tydzień

#33 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 16 września 2009 - 20:58

i jak?
bo mnie po tej pszenicy calkiem niezle bylo, szkoda tylko ze mi sie nie udalo dluzej :-/
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#34 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 17 września 2009 - 09:13

i jak?

hmmm... sama niewiem, poprawiła mi sie cera po tym tygodniu i zmalały mi piersi :-P widocznie zaczelam chudnąć od góry <bezradny></span>

#35 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 17 września 2009 - 09:58

Tilia przy tej terapi oczyszczającej można normalnie jeść, tylko jeśli wtedy odżywiamy się "zdrowiej" to efekty oczyszczania są lepsze.
Najlepiej jak sama sobie o tym poczytaj LINK

Linki przez pw.

#36 lukrecja7777

lukrecja7777
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 18 września 2009 - 10:19

Skoro już jest ten temat a ja właśnie kończę prawie moją terapię oczyszczającą kropelkami homeopatycznymi, to przyłączę się do dyskusji. Jakieś dwa miesiące temu koleżanka namówiła mnie na taka właśnie kurację. Osobiście jestem bardzo z niej zadowoloną i czuję się teraz dużo lepiej. Schudłam także troszkę, gdyż picie tak dużej ilości wody i płynów, spowodowało, że nie czułam głodu aż tak i przez to mniej jadłam.

#37 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 18 września 2009 - 10:31

A w czasie tej terapii oczyszczającej nie czułaś się jakaś słabsza, nie miałaś sensacji żołądkowo-jelitowych?

#38 lukrecja7777

lukrecja7777
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 21 września 2009 - 11:09

Kleopatra na początku może byłam jakby troszkę osłabiona, jednak żadnych sensacji tego typu nie miałam. Może jedynie to, że byłam częstym bywalcem w toalecie, gdyż leki te są moczopędne. Ale to dobrze wpływa na pracę nerek.

#39 corin

corin
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 22 września 2009 - 11:39

Ja też przeszłam taka terapie oczyszczająca. Chyba ta sama o której wcześniej pisaliście. Sa to kropeliki homeopatyczne REKLAMA.Do wody wkrapla sie 3 rodzaje kropelek i pije sie to przez cały dzień i tak przez 6 tygodni. Ja na początku średnio sie czułam a to z powodu bólu głowy przez 3 dni później przeszło. Takim drugim nieprzyjemnym aspektem tej terapi dla mnie to jest to pociłam sie bardziej i biegałam do ubikacji co chwila ale to normalne po takiej ilosci wody i kropelek.Jak coś wiecej chcecie wiedziec to pytajcie.

#40 AndziulkaGyy

AndziulkaGyy
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 22 września 2009 - 14:38

Zastanówmy się zatem nad tym czy terapia oczyszczająca ma sens. Na przykładzie papierosów: jeśli ktoś pali 10 lat to czy 2 tyg przerwy dadza mu jakis efekt?
Tak samo i z naszym organizmem, jeśli nieodpowiednio sie odżywiamy cały czas, pijemy złą wodę, nie mamy aktywności fizycznej, to oczyszczanie organizmu nic nie da.
Akcja społecznościowa