Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 31 dni temu Posty: 81 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-04-28, 10:09 Jak pozbyć się boczków???
Nie jestem gruba, ale mam tzw.boczki czyli jak ubieram obcisłe dzinsy biodrówki to "wypadają" mi boczki:-( poprostu tak mam, czy jest jakaś dieta, lub ćwiczenia które redukują te straszne wałeczki??
helppp
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-04-28, 10:23
ciasne spodnie hmm... chyba nie aż tak ciasne moje koleżanki noszą też biodrówki ale nie mają boczków, moze to już tak genetycznie bo moja siostra też ma a jest szczupła:(
a rolki? ciekawe w zyciu nie pomyślałabym że rolki pomagają na coś innego oprócz nóg:P
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-04-28, 11:15
dobre ćwiczenie na boczki
Weź kij od szczotki/mopa chwyc w dlonie podnies jak hantle nad siebie i daj za glowę tak żeby środek był na barkach a boki trzymasz w dloniach i teraz sie kolyszesz w lekkim rozkroku na boki cwicz tak po 5 min dziennie a po kilku tygodniach zauwazysz poprawę
Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-04-28, 12:00
inne cwiczenie na boczki - wez w dlonie ciezarki (powinny byc dosc ciezkie) stan w rozkroku i przechylaj sie na boki,tak aby dlon byla na wyskosci mniej wiecej kolana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum