Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fryzury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
719 odpowiedzi w tym temacie

#101 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 18:44

fryzurki ładne - nie wszystkie...
osobiście podobają mi się długie włosy... ;-)
ja z reguły zawsze miałam pół długie lub długie włosy...nigdy krótkich nie miałam ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#102 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 18:47

Kahela , fajny temacik

a tak w ogóle to myśle nad jaką fryzurką, duzo wybór mam teraz :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#103 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 18:50

1 fryzura przepiękna ! <zakochany></span>
zawsze chciałam miec takie włosy :)
no i modelka też ładna :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#104 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 18:57

cerrata, żeby było śmiesznie, to ja mam takie włosy jak na 1 fotce i od zawsze tego nie znosiłam :mrgreen:
I oczywiście podobają mi się fryzurki dla prostych włosów :mrgreen:
Obecnie mam mniej-więcej coś takiego jak 7 od dołu i muszę prostować, żeby tak wyglądać...
Ale chcę trochę zapuścić i pozwolę im się kręcić, bo się wykończę przez to prostowanie.
Także szukam fryzurki dla kręconych (ale nie sprężynek) włosów, długość do ramion...
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#105 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 19:38

1 fryzura przepiękna ! <zakochany></span>
zawsze chciałam miec takie włosy :)
no i modelka też ładna :P

no nie babucha mi z ust wyciagnela te slowa no... :mrgreen: :-P faktycznie przepiekna fryzurka ja mam tez wlosy lokowane z natury tylko ciagle prostuje ale po umyciu podobnie mam tyle ze mam dluzsze

ale kobietka sliczna wlasciwie to jedyna fryzura ktora mi sie naprawde spodobala <zakochany></span>

[ Dodano: 2008-07-07, 20:42 ]

Także szukam fryzurki dla kręconych (ale nie sprężynek) włosów, długość do ramion...

no ja juz mam troche wlosy za ramiona i wlasnie z tego co czytam to mamy podobnie krecone wlosy i teraz chce jak najdluzsze zapuscic takie do polowy plecow bo loki pozniej tak pieknie sie ukladaja
ja nie mam sprezynek tylko takie nieregularne fale bardziej
a teraz jak jest cieplo to nawet juz nieprostuje i tez jest ladnie :P

[ Dodano: 2008-07-07, 20:43 ]
tzrba polubic swoje wlosy mi to przyszlo dopiero po 21 tatach :lol:

#106 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 20:48

Oj to trzeba modelowac, prostowac, lakierowac, duzo zachodu :-| komu sie chce tak np rano :?: ja wole pospac heheh najlepszy wiaterek we wlosy :mrgreen: naturalnosc :!: :mrgreen: :lol:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#107 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 20:51

katti, no ja wlasnie mowie ze juz mi sie nie chce prostowac teraz juz tez na naturalnosc stawiam od jakiegos czasu :-D

#108 Miss G

Miss G
  • Użytkownik
  • 485 postów

Napisano 08 lipca 2008 - 10:54

11 fryzurka bardzo ładna. Mam mniej więcej taką długość włosów i taki sam kolor, ale na grzywkę to bym się jednak nie zdecydowała. Ja jestem za leniwa do codziennego układania włosów.
"Każdy plan można zmienić lecz wolę życie bez planu."

#109 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 08 lipca 2008 - 10:58

Ja stawiam na fryzurke 12 tylko w wersji rudej :mrgreen:
Dołączona grafika

#110 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 08 lipca 2008 - 11:55

13ste od gory... taka fryzurke nosilam 2 lata temu dzien w dzien... pracochlonna...
najladniesza dla mnie obecnie to 8me od dolu... i takie mam ;) tez dwa kolorki, tylko ze czarny i czerwony :)

kusi mnie czasem zeby sciac wloski ale uparlam sie ze bede miec chociaz do konca pleckow ;D wiec jeszcze drugie pol mi brakuje :D

#111 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 08 lipca 2008 - 11:58

Fajne fryzurki :-)

Ja za dlugich wlosow nie mam, dlatego najbardziej podoba mi sie 3 <ookk></span> i 5 od dolu liczac <zakochany></span> Kiedys mialam taka, ale to tylko po wizycie od fryzjera, pozniej nie umialam tego odtworzyc :lol:

#112 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 08 lipca 2008 - 13:04

jeszcze drugie pol mi brakuje

tak jak mi :P i tez bym chciala do pasa t tak pieknie wyglada pozniej moge sciac

ale wiecie co sobie wymarzylam ze jak pojde do slubu to chce misc takie wlasnie dlugie wlosy i jakiegos koka i reszte tak puszczonych i pofalowanych.... <dreams></span>
ale w sumie to wczoraj sobie tak pomyslalam, a kiedy slub? jak jeszcze areczyn nie bylo :mrgreen:
wiec mam duzo czasu na zapuszczanie :P

#113 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 08 lipca 2008 - 17:31

mnie sie najbardziej podoba 4 i 26...ostatnio tez zmienilam fryzurke...zawsze mialam dluuuuugie wlosy teraz mam krotkie...
mam cos takiego i w takim kolorzze..

kocham Cameron..:)

Załączone miniatury

• zdj11.jpg
  • zdj25.jpg
  • zdj22.jpg

Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#114 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 09:50

Straaaasznie podoba mi sie fryzurka Igi, kiedys nosilam podobna. Lepiej juz sie jej nie przygladam bo zaraz bede taka chciala ;-)

Dołączona grafika
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#115 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 10:23

Bardzo fajna ta fryzurka, tylko nie na moje kręcone włosy ;-)

Ja zawsze zapuszczam i jak dojdę do długości - tak do połowy pleców, to zachce mi się jakiejś fajnej, krótkiej fryzurki i ścinam...
potem żałuję i zaczynam zapuszczać i znowu jak dojdę do długości do połowy pleców, to.....
i tak w koło macieju :mrgreen:

Teraz zapuszczam... <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#116 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 12:17

a zawsze zapuszczam i jak dojdę do długości - tak do połowy pleców, to zachce mi się jakiejś fajnej, krótkiej fryzurki i ścinam...
potem żałuję i zaczynam zapuszczać i znowu jak dojdę do długości do połowy pleców, to.....
i tak w koło macieju :mrgreen:

ja mialam tak samo :mrgreen: ale teraz juz mam spokoj bo nie lubie chodzic tu do fryzjera bo po pierwsze te fryzjerki to tyle pytan zadaja,ze czasem sie zastanawiam czy z urzedu skarbowego nie sa,albo czy ksiazki nie pisza,a po drugie jak mam zaplacic 25 funciakow za samo podcicie wlosow (jakies 125 zlociszy jakby nie patrzec) to mi sie odechciewa... i teraz zapuszczam :mrgreen:

ale fryzurki ogladac uwielbiam..
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#117 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 15:37

a kto to jest ta Iga?

taka zwyczajna fryzurka
nie ma mnie tu i nie będzie.

#118 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 19:48

mi sie podoba nawet bardzo ta fryzurka ale podobnie jak u Kaheli, moje wlosy kreca sie i musialabym kazdego dnia je ukladac zeby tak ladnie ta grzyweczka i zbokow zeby tak lasnie sterczal...

a z tym zapuszczaniem to chyba 90% kobiet tak ma ja to samo ale juz przezylam co moglam i mysle ze teraz juz tylko chce dlugie... chociaz w koncu i tak pewnie je zetne... :P
ale zalozylam sobie plan ze do mojego slubu bede zapuszczac :P

mam nadzieje ze nie zostane stara panna

#119 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 19:11

bardzo modne sa fryzury asymetryczne i boby.duzo kobiet i dziewczyn teraz nosi takie fryzury.rowniez duzo dziewczyn przedloza wlosy ale to nie jest takie fajne;/ bardzo duzo potem problemow jet a to bardzo kosztowne przedewszystkim;)

#120 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 11:56

ja wlasnie za 2 tyg wybieram sie do fryzjera i juz wiem jak sie obciac dzieki
Dołączona grafika