Fryzury ślubne
Napisano 19 czerwca 2007 - 22:32
Napisano 20 czerwca 2007 - 09:33
http://www.fryzurki.... ... ury_slubne
http://www.fryzurki.... ... ury-slubne
Kilka galerii, mozesz poogladac. A moze skorzystasz z pomocy fryzjera w swoim miescie?
Napisano 20 czerwca 2007 - 09:42
Napisano 20 czerwca 2007 - 10:36
PS. Dziękuję madzia za podrzucenie tych stronek
[ Dodano: 2007-06-20, 22:56 ]
takie coś mi dziś wpadło w łapki
Napisano 25 czerwca 2007 - 18:54
Napisano 25 czerwca 2007 - 21:37
Guest_Kociak_*
Napisano 27 czerwca 2007 - 11:49
loki też uper, ale nie na całonocne weselicho
i tak będzie najlepiejW przyszłym tygodniu wydrukuję te fryzurki które mi się podobają( a jest tego trochę...) i pojadę do mojej fryzjerki.
Guest_renia_*
Napisano 29 czerwca 2007 - 11:04
Niektóre Panny Młode preferują uczesanie w formie efektywnego upięcia bądź koka, inne natomiast wolą delikatnie rozpuszczone kosmyki.
Ważnymi czynnikami wpływającymi na wybór odpowiedniej fryzury ślubnej są dodatkowo: model sukni ślubnej, typ welonu lub też rodzaj biżuterii ozdobnej do włosów, którą zamierzasz przypiąć do uformowanej fryzury.
Jeśli będziesz mieć suknię ślubną z dużym dekoltem, delikatne i miękkie fale dodadzą Ci uroku opadając na odsłonięte ramiona. Jeśli natomiast Twoja suknia będzie miała mały dekolt powinnaś wziąć pod uwagę ciekawe i oryginalne koki i upięcia. Aby przyjrzeć się wszystkim ciekawym i nietypowym rozwiązaniom zapraszamy do obejrzenia galerii "Fryzury ślubne".
Z pewnością wśród niezmiernej ilości fryzur ślubnych każda z Pań wybierze coś odpowiedniego dla siebie - a potem nie pozostaje już nic innego jak udać się do fryzjera, który stworzy dla nas wymarzoną fryzurę.
Napisano 29 czerwca 2007 - 11:13
Mam nadzieje...
Nie podalas zrodla a nie ze wszystkich stron jest legalne kopiowanie tekstow.
Pozdrawiam
Guest_renia_*
Napisano 29 czerwca 2007 - 15:59
źródło: Lady Perfect, "Encyklopedia dobrych manier"
Napisano 29 czerwca 2007 - 16:37
Nieee... tak myslalam, ze z jakiejs strony...
Guest_Kociak_*
Napisano 03 sierpnia 2007 - 10:04
takie jak na tej Twojej drugiej fotce miałam na ślubie mojej sister, a na sowim własnym to nie wiemNa slubie chciałabym mieć rozpuszczone włosy, może lekko pokręcone własnie, albo mocny tapir.
Ale do tej pory znalazłam coś takiego
Napisano 03 sierpnia 2007 - 10:09
Może znajdę gdzieś zaraz w necie.
Rzeczywiście, to, że Piotrek nie lubi loczków ogranicza Cię w tej kwestii, ale z drugiej strony loczki mogą krócej się trzymać, mogą się wyprostowac i klops.
Spięte dłużej się utrzymują. A Tobie jak sie trzymały te loczki?
[ Dodano: 2007-08-03, 12:45 ]
Ok znalazłam (to ta z tym kwiatkiem) skromna, ale urocza, a oprócz niej znalazłam jeszcze jedną, która bardzo mi się podoba.