Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fryzury ślubne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
545 odpowiedzi w tym temacie

#541 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 13 listopada 2016 - 20:17

@Majorka^^ jedna wystarczyła. Ta fryzura mi się spodobała, zresztą zawsze chciałam coś z warkoczem ;)

Ta przetrwała cały dzień bez naruszenia, a był wtedy i upał i byliśmy na wypadzie cały dzień... i przetrwała całą noc i rano nawet nic nie powychodziło także już na drugi dzień wiedziałam, że taka też będzie na ślubie ;)

A włosów mam aż za dużo. Fryzjerka mi poradziła obciąć z 10 cm... i dołożyć jakieś refleksy/pasemka to się poszczególne kosmyki będą ładnie wyróżniały ;)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#542 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 24 listopada 2016 - 22:19

@palomka miałam bardzo podobną. Dla mnie najważniejsze było to, żeby było wygodne.

W moich marzeniach wyglądało to zupełnie inaczej, ale przy tak ciężkich włosach loki nie trzymają się wcale, a wszystko inne szybko by spadło

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#543 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 26 listopada 2016 - 14:36

@halynka dla mnie też najważniejsza jest wygoda.
Wszystkie muszę mieć podpięte raz, że żeby mi się nie lało po szyi, a dwa, że mam bardzo zdobione plecy w sukni więc muszę być odkryte :-)

A ta fryzura spełniła wszystkie moje wymagania :-)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#544 agataia91

agataia91
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 05 kwietnia 2017 - 19:31

Ja tam nie chciałabym nie wiadomo jakiej mega specjalnej fryzury upiętej w koka czy coś takiego .. Najchętniej poszłabym w rozpuszczonycj lokach lub lekko podpiętych włosach z wiankiem z żywych kwiatów .

#545 MagdaH

MagdaH
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 22 kwietnia 2017 - 16:47

@palomka

Ale masz śliczne włosy, a fryzura bardzo ładna, niby spięte, a bardzo zwiewnie i lekko wygląda.

#546 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 22 kwietnia 2017 - 20:59

@MagdaH dziękuję bardzo! 

Mnie też ta fryzura urzekła dlatego już żadnej innej nawet próbować nie chciałam.  :mrgreen: