Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fryzury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
719 odpowiedzi w tym temacie

#581 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 17:50

najdłuższe jeszcze trochę i będą sięgały tyłka jak mnie kiedyś najdzie ochota na ścinanie, to zabijcie mnie laciem już chyba 3 lata zapuszczam

Faaaaajnie, że takie długie są :mrgreen: Ja uwielbiam długie włosy, ale sama jakoś nie mogę ich zapuścić do takiej długości jaką bym chciała, zawsze przy określonej długości mam kryzys i lecę do fryzjera niby podciąć ale wychodzę i mam o wiele krótsze <bezradny></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#582 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 18:26

zawsze przy określonej długości mam kryzys i lecę do fryzjera niby podciąć ale wychodzę i mam o wiele krótsze <bezradny></span>

Skąd ja to znam :mrgreen:
Ale najważniejsze,by mieć taka fryzurę ,co pasuje do naszej buzi i osobowości.
By czuć sie w niej dobrze.
Ja miałam już chyba wszystkie kolory na głowie i muszę przyznać teraz z całą powagą ,że najlepiej czuję się w ciemnych włosach.
Mężowi podobałam się w rudych a sama jednak sie w tym kolorze męczyłam.
Nie mogę nosić czegoś na siłę. :mrgreen:

#583 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 18:36

najlepiej czuję się w ciemnych włosach.

To tak jak ja, chociaż nigdy np blondu nie miałam, bo wiem że wyglądałabym jak kretynka :mrgreen: Miałam za to wszystkie odcienie brązu, jakieś wiśniowe, fioletowe i wpadające w granat <lol></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#584 Lulla

Lulla
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 15:50

Ja właśnie też nigdy nie miałam blondu, a jakoś mnie kusi, chociaż chyba brąz jest moim kolorem, ale tak z przekory chyba mnie ciagnie do blondu...

#585 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 18 lutego 2012 - 16:03

Ja po kilku latach różnych barw zastanawiam się powrotu do swojego naturalnego blondu. Pomijam fakt, że teraz żadna fryzura u mnie się nie podoba.
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#586 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 18 lutego 2012 - 18:04

Co ile chodzicie do fryzjera? Bo ja byłam pod koniec roku i już mi odrosły włosy tak, że fryzura mi się nie układa. Jest tak nijaka, że nie wiem co z nią zrobić. :-/

#587 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 lutego 2012 - 18:38

Bo ja byłam pod koniec roku i już mi odrosły włosy tak, że fryzura mi się nie układa

To i tak długo Ci wytrzymała. Moje włosy odmawiają współpracy po około miesiącu od ścięcia. :roll: A że ja z tych, które nie lubią siedzieć na fotelu fryzjerskim, to jakoś metodami "tu przypiąć, tam przylizać" jakoś sobie radzę. :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#588 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 18 lutego 2012 - 18:59

Co ile chodzicie do fryzjera?

Zdecydowanie za rzadko, bo po prostu nie lubię, jak mi ktoś coś miesza przy twarzy. <bezradny></span> Tak co ok 3 miesiące chyba, a moje włosy tak jak nie(d)ocenionej by chciałby co miesiąc. :-P Teraz ścięłam z 20 cm i od teraz aż do ślubu chciałabym zapuszczać :-P , dlatego mam mocne postanowienie chodzenia często na podcinanie. Ciekawe jak mi to wyjdzie. :->

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#589 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 lutego 2012 - 19:16

Co ile chodzicie do fryzjera?

Zazwyczaj co 2,3 miesiące,bo później już włosy nie chcą sie tak układać. ;-)

#590 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 27 lutego 2012 - 20:18

Szukałam ostatnio w internecie inspiracji i pomysłów na to, co zrobić z moimi włosami i trafiłam na youtube na tę dziewczynę, która ma całkiem fajne - i co najważniejsze łatwe do wykonania - pomysly.

Dziś wypróbowałam tę ;-) :

A ostatnio:

i:

#591 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 lutego 2012 - 20:52

Mimo,że mam krótkie włosy to zawsze zachwycały mnie warkocze,, kłoski''.

#592 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 27 lutego 2012 - 22:00

Ja dzisiaj mam świetnie uplecionego francuza (mama plotła, ja sobie sama tak fajnie nie umiem zrobić <bezradny></span> )

#593 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 27 lutego 2012 - 22:12

Fajne te fryzurki, ale znając moje zdolności fryzjerskie to nawet tego bym nie umiała zrobić oglądając ten filmik <lol></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#594 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 28 lutego 2012 - 09:34

Bardzo ciekawe i fajne fryzurki, ale ja należę do leniwych , wiec wole krótkie włosy ;-)

#595 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 lutego 2012 - 15:28

karatetyka, pierwsza mi się bardzo podoba <ookk></span> i nawet na moich włosach wyszła choć miałam trochę grubszy ten zawijas ze względu na to,że mam długie włosy :-) ale pomysł naprawdę ciekawy :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#596 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 28 lutego 2012 - 16:15

na moich włosach wyszła

a na moich niebardzo :-| mam dość długie, ale też cienkie i mało ich coś :roll:
i mi wychodziły z tej rolady :roll: a o tym zaplatańcu z grzywki nie wspomnę, nie umiem robić francuza <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#597 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 28 lutego 2012 - 16:42

karate piekne fryz. Bedzie Ci napewno super. Szczegolnie ten warkocz - słitasny
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#598 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 28 lutego 2012 - 23:44

Pierwsze co muszę napisać to: Ale ta kobieta ma piękne włosy! Zazdroszczę jej ich. Moje mają blask ale nie mam takich grubych.
Sama nie potrafię sobie wykonać fryzury. Mam dwie lewe ręce do tego, ale po obejrzeniu tych filmików doszłam do wniosku, że będę próbowała zrobić tego warkocza.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#599 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 07:41

Mam dwie lewe ręce do tego, ale po obejrzeniu tych filmików doszłam do wniosku, że będę próbowała zrobić tego warkocza.

Ręce trochę bolą, ale naprawdę wcale nie jest trudny - przynajmniej ten z prawej (podobny do dobieranego, tylko więcej roboty ;-) ), bo do tego po lewej nie chciało mi się już kręcić włosów ;-)

#600 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 08:45

Mam dwie lewe ręce do tego, ale po obejrzeniu tych filmików doszłam do wniosku, że będę próbowała zrobić tego warkocza.

ja mam problem nawet ze zwykłem <hepi1></span>
No i aktualnie mam dość krótkie te kudły, i nie bardzo się na takie eksperymenty nadają <bezradny></span> A te wszystkie kłosy, francuzy to zawsze magia czarna dla mnie była :lol:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."