Przyznam,że właśnie w tak krótkich włosach czuję się sexownie,pewna siebie.Ostro i zadziornie.Nie obchodzą mnie opinie facetów,którzy twierdzą,że kobiety z krótkimi włosami to babo-chłopy.Do takich włosów,robię mocne oko,błyszczyk na usta i jest super.wydaje mi się być trochę zadziorna, a więc seksi
Fryzury
Napisano 30 kwietnia 2011 - 12:03
Napisano 30 kwietnia 2011 - 13:15
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 01 maja 2011 - 08:17
Napisano 01 maja 2011 - 13:34
uwielbiam w takich fryzurach takie "niepozorny nieład"
Ja też
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 02 lipca 2011 - 16:27
Odbywa się to tak, ze najpierw dobiera metodę odpowiednią do włosków. Przy moich akurat było to metoda laserowa, tzn z takim aparatem Laser Extend. Dziewczyny, powiem wam że ma ona dużo plusów – bo po pierwsze jest bardzo trwała, nosi się do 4 miesięcy włosy bez odwiedzania fryzjerki ponownie, poza tym antyalergiczna, więc też się nie macie co obawiać problemów ze strony skóry. No i te całe „łączenia” są naprawdę malutkie i mój Ukochany aż się zdziwił, jak naturalnie to wszystko się udało. No i cena jest też super, bo po przeliczeniu na 4 miesiące to wychodzi standardowy koszt na fryzjera! Więc gorąco polecam.
W ogóle sobie możecie na stronce zajrzeć, /link reklamowy usunięty/ bo ja to dosyć skrócenie tylko napisałam.
I nie bójcie się przedłużania, warto spróbować. Tylko mam kilka takich moich wskazówek w pigułce, jak dbać o włoski. Po pierwsze używajcie odpowiednich kosmetyków do pielęgnacji włosów – takich, które nie wpływają na siłę łączeń, najlepiej z profesjonalnych linii kosmetyków do włosów przedłużanych. Poza tym nie noście włosów przedłużanych dłużej, niż to wskazane – „przenoszenie” włosów przedłużanych może spowodować ich splątanie, co będzie się wiązało z koniecznością rozczesywania kołtunów – nigdy nie jest to przyjemne, a na dodatek może odbić się na własnych włosach. Dopilnowanie terminowych wizyt jest bardzo istotną kwestią. No i oczywiście do czesania włosów używajcie specjalnej szczotki do włosów przedłużanych – takiej, która nie będzie zahaczać o łączenia. To tyle co powiem.
Napisano 02 lipca 2011 - 21:35
wszystko zalezy od kobiety, nie od fryz. Choc ja kocham tylko długie i tylko wtakich czuje sie kobieco. Kiedys miałam do pasa i do tego chce wrócickrótkimi włosami to babo-chłopy
Napisano 03 lipca 2011 - 15:30
to prawda wszystko zależy od rysów twarzy, ja mialam także długie kiedyś jakieś pół roku temu obciełam bo chcia lam radylnej zmiany i już mi ta zmiana (włosy do ramion) wychodzi bokami i znowu zapuszczam. Sciłema bo całe życie długie wlosy miałamwszystko zalezy od kobiety, nie od fryz. Choc ja kocham tylko długie i tylko wtakich czuje sie kobieco. Kiedys miałam do pasa i do tego chce wrócickrótkimi włosami to babo-chłopy
Napisano 04 lipca 2011 - 11:35
już mi ta zmiana (włosy do ramion) wychodzi bokami i znowu zapuszczam
skąd ja to znam ...
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 04 lipca 2011 - 11:46
Napisano 04 lipca 2011 - 13:05
mnie teżstrasznie mnie denerwują włosy do ramion
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 04 lipca 2011 - 13:19
Napisano 04 lipca 2011 - 16:11
Napisano 04 lipca 2011 - 16:20
Ja też miałam taką z 3 fotki - kompletnie mi nie pasowała
2 i 4 na nie - nie przepadam za krótkimi fryzurkami, chociaż mojej mamie pasują
1 taka zwykła w sumie - nic nadzwyczaJnego
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 04 lipca 2011 - 16:21
A masz jakiś określoną długość,cieniowanie?,czy one same maja tak rosnąć,samopas?Może foteczki?i wole długie.
[ Dodano: 2011-07-04, 17:21 ]
ale kolorek super.1 taka zwykła w sumie - nic nadzwyczaJnego
Napisano 04 lipca 2011 - 16:34
w jednym miejscu wygląda jakby farbowanie nie wyszło i prześwit miałaale kolorek super.1 taka zwykła w sumie - nic nadzwyczaJnego
- sorry, zboczenie zawodowe, no
Ode mnie
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 04 lipca 2011 - 18:07
Napisano 04 lipca 2011 - 18:56
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 04 lipca 2011 - 19:08
dokaładnie tak, jak już wyjdzie się poza ramiona będzie z górki, ja póki co mam właśnie do ramiona - nawet lekko przed ramionaNajważniejsze przetrwać tą pośrednią długość, strasznie mnie denerwują włosy do ramion
[ Dodano: 2011-07-04, 20:09 ]
mi kiedyś rosły 0,5 cm na 1 mies. od kiedy biorę skrzyp rosną 1-1,5 cm na mies.,że ciężko jest zapuścić włosy komuś komu rosną 1cm na 2 miesiące.
Napisano 05 lipca 2011 - 09:43
Ooo tak, nie znoszę tej długości, jak popatrzę na swoje zdjęcia z włosami do ramion, to "klękajcie narody!"dokaładnie tak, jak już wyjdzie się poza ramiona będzie z górki
viola ostatnia fryzurka mi się podoba, jest taka kobieca, ale i z pazurem- chciałam kiedyś coś takiego mieć, ale pożałowałam włosów, bo byłby to zbyt radyklany krok.
Madź te wygolone fryzurki na kimś mi się podobają, zadziornie to wygląda. A te warkocyki- totalnie nie mój styl kiedyś mi się podobały, teraz uważam je za lipne
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt