Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fryzury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
719 odpowiedzi w tym temacie

#521 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 kwietnia 2011 - 12:03

wydaje mi się być trochę zadziorna, a więc seksi :-)

Przyznam,że właśnie w tak krótkich włosach czuję się sexownie,pewna siebie.Ostro i zadziornie.Nie obchodzą mnie opinie facetów,którzy twierdzą,że kobiety z krótkimi włosami to babo-chłopy.Do takich włosów,robię mocne oko,błyszczyk na usta i jest super.

#522 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 30 kwietnia 2011 - 12:17

viola najważniejsze żebyś ty sie w niej dobrze czuła. Muszę przyznac, że fryzura odważna. Ja bym się na taką nie odważyła

201407101662.png

#523 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 30 kwietnia 2011 - 13:15

viola, bardzo fajna, odważna, sexowna fryzurka <ookk></span> Pasuje Ci jak najbardziej :D

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#524 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 01 maja 2011 - 08:17

viola, super! uwielbiam w takich fryzurach takie "niepozorny nieład" no i taka fryzurka odmładza, czyż nie? :>

#525 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 01 maja 2011 - 13:34

viola bardzo fajna fryzurka <ookk></span> masz fajny kolor włosów do tego :-P

uwielbiam w takich fryzurach takie "niepozorny nieład"

Ja też :-P

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#526 mexxy89

mexxy89
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 02 lipca 2011 - 16:27

Ja przedłużam włosy od trzech lat bez dnia przerwy i nie zauważyłam jakichkolwiek zmian w strukturze moich włosów . Na początku nosiłam syntetyki ale teraz wole naturalne. Mam swoją zaufaną fryzjerkę – Pani Ewa z Krakowa, u niej można wszystko załatwić a i zawsze dogadać się odnośnie ceny.
Odbywa się to tak, ze najpierw dobiera metodę odpowiednią do włosków. Przy moich akurat było to metoda laserowa, tzn z takim aparatem Laser Extend. Dziewczyny, powiem wam że ma ona dużo plusów – bo po pierwsze jest bardzo trwała, nosi się do 4 miesięcy włosy bez odwiedzania fryzjerki ponownie, poza tym antyalergiczna, więc też się nie macie co obawiać problemów ze strony skóry. No i te całe „łączenia” są naprawdę malutkie i mój Ukochany aż się zdziwił, jak naturalnie to wszystko się udało. No i cena jest też super, bo po przeliczeniu na 4 miesiące to wychodzi standardowy koszt na fryzjera! Więc gorąco polecam.
W ogóle sobie możecie na stronce zajrzeć, /link reklamowy usunięty/ bo ja to dosyć skrócenie tylko napisałam.
I nie bójcie się przedłużania, warto spróbować. Tylko mam kilka takich moich wskazówek w pigułce, jak dbać o włoski. Po pierwsze używajcie odpowiednich kosmetyków do pielęgnacji włosów – takich, które nie wpływają na siłę łączeń, najlepiej z profesjonalnych linii kosmetyków do włosów przedłużanych. Poza tym nie noście włosów przedłużanych dłużej, niż to wskazane – „przenoszenie” włosów przedłużanych może spowodować ich splątanie, co będzie się wiązało z koniecznością rozczesywania kołtunów – nigdy nie jest to przyjemne, a na dodatek może odbić się na własnych włosach. Dopilnowanie terminowych wizyt jest bardzo istotną kwestią. No i oczywiście do czesania włosów używajcie specjalnej szczotki do włosów przedłużanych – takiej, która nie będzie zahaczać o łączenia. To tyle co powiem. :)

#527 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 lipca 2011 - 21:35

krótkimi włosami to babo-chłopy

wszystko zalezy od kobiety, nie od fryz. Choc ja kocham tylko długie i tylko wtakich czuje sie kobieco. Kiedys miałam do pasa i do tego chce wrócic
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#528 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 03 lipca 2011 - 15:30

krótkimi włosami to babo-chłopy

wszystko zalezy od kobiety, nie od fryz. Choc ja kocham tylko długie i tylko wtakich czuje sie kobieco. Kiedys miałam do pasa i do tego chce wrócic

to prawda wszystko zależy od rysów twarzy, ja mialam także długie kiedyś jakieś pół roku temu obciełam bo chcia lam radylnej zmiany i już mi ta zmiana (włosy do ramion) wychodzi bokami i znowu zapuszczam. Sciłema bo całe życie długie wlosy miałam
Dołączona grafika

#529 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 11:35

już mi ta zmiana (włosy do ramion) wychodzi bokami i znowu zapuszczam

skąd ja to znam ... :-P też kiedyś ścięłam włosy, całe życie miałam długie, aż do bioder, potem ścięłam całkiem krótko i teraz hoduję z powrotem na długie. Najważniejsze przetrwać tą pośrednią długość, strasznie mnie denerwują włosy do ramion :-P
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#530 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 11:46

Jesli chodzi o mnie to już mam ścięte włosy, te rozjaśnione.Teraz mam własne,tylko,że przyciemnione szamponem koloryzującym.Nadal krótkie.Powiem ,że ciężko jest zapuścić włosy komuś komu rosną 1cm na 2 miesiące. <bezradny></span>

#531 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 13:05

strasznie mnie denerwują włosy do ramion

mnie też :/ wywijają mi siękońce we wszystkie strony, właściwie zaraz po wyprostowaniu znów wyglądam, jakbym oberwała z pioruna :P z tym, że podobnie mam przy długich włosach, dlatego, jak tylko mi się nieco zrównają z tyłu wracam do dobrago, starego, nieco przydługiego boba :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#532 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 13:19

Oto kilka,które podobają mi się

#533 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 16:11

viola, z tych to ta 1 fajna. A taka jak na 3 - miałam. W sumi ewłosy takiej długosci miałam juz ze 3 razy , i wole długie.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#534 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 16:20

Sajurka nie wyobrażam sobie Ciebie w takich krotkich włoskach :P

Ja też miałam taką z 3 fotki - kompletnie mi nie pasowała <bezradny></span>
2 i 4 na nie - nie przepadam za krótkimi fryzurkami, chociaż mojej mamie pasują :mrgreen:
1 taka zwykła w sumie - nic nadzwyczaJnego <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#535 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 16:21

i wole długie.

A masz jakiś określoną długość,cieniowanie?,czy one same maja tak rosnąć,samopas?Może foteczki?

[ Dodano: 2011-07-04, 17:21 ]

1 taka zwykła w sumie - nic nadzwyczaJnego

ale kolorek super.

#536 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 16:34

1 taka zwykła w sumie - nic nadzwyczaJnego

ale kolorek super.

w jednym miejscu wygląda jakby farbowanie nie wyszło i prześwit miała
- sorry, zboczenie zawodowe, no :lol:

Ode mnie

Załączone miniatury

• kuku.jpg
  • szweda.jpg

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#537 citylife

citylife
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 18:07

fryzury ze zdjęć nawet spoko ja mam długie kręcone loczki, ale podobają mi się takie sexowne chłopczyce:) ale sama takiej fryzury nie będę miała no chyba że na starość:)

#538 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 18:56

viola trudno zapuscic wlosy jak co rusz ma sie na nie inny pomysł :) <cfany1></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#539 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 19:08

Najważniejsze przetrwać tą pośrednią długość, strasznie mnie denerwują włosy do ramion :-P

dokaładnie tak, jak już wyjdzie się poza ramiona będzie z górki, ja póki co mam właśnie do ramiona - nawet lekko przed ramiona :-/ :-/ :-/

[ Dodano: 2011-07-04, 20:09 ]

,że ciężko jest zapuścić włosy komuś komu rosną 1cm na 2 miesiące. <bezradny></span>

mi kiedyś rosły 0,5 cm na 1 mies. od kiedy biorę skrzyp rosną 1-1,5 cm na mies.
Dołączona grafika

#540 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 05 lipca 2011 - 09:43

dokaładnie tak, jak już wyjdzie się poza ramiona będzie z górki

Ooo tak, nie znoszę tej długości, jak popatrzę na swoje zdjęcia z włosami do ramion, to "klękajcie narody!" :mrgreen: Teraz nie ścinam, mam już w najdłuższych partiach do trochę przed połowę pleców, ale że mam postopniowane, pocieniowane itp. to wszystkie nie są równe. Hoduję dalej :)

viola ostatnia fryzurka mi się podoba, jest taka kobieca, ale i z pazurem- chciałam kiedyś coś takiego mieć, ale pożałowałam włosów, bo byłby to zbyt radyklany krok.

Madź te wygolone fryzurki na kimś mi się podobają, zadziornie to wygląda. A te warkocyki- totalnie nie mój styl kiedyś mi się podobały, teraz uważam je za lipne :-P I nie każdemu też pasują, trzeba mieć naprawdę ładny kształt głowy :lol:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt