Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fryzury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
719 odpowiedzi w tym temacie

#401 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 06:16

Jak myślicie?

kształt fryzurki bardzo mi się podoba <ookk></span>
od jakiegoś czasu mam bzika na puncie krótkich fryzurek i ciągle zwracam uwagę na takie na ulicy <jezorek11></span>
tylko jest to wg mnie dobre obcięcie do włosów prostych, nie wymagających codziennego męczenia ich prostownicą - może nie dokładnie tak ścięła mnie ostatnim razem fryzjerka ale też miałam krótkie i wycieniowane i teraz odczuwam tego efekty, bo włosy są zniszczone od codziennego katowania gorącym <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#402 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 08:48

Jak myślicie?

fryzurka jest ekstra jestem podobnie scięta,tylko mam trochę dłuzsze włoski,bardzo mi sie podobają takie fryzurki ;-) ;-)
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#403 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 08:53

ładna ta fryzura :-D a czy to przypadkiem nie jest bob <hmm></span>
fryzury typu bob sa bardzo modne, nie wiem czy one kiedykolwiek wyjda z mody.
Jak bylam u fryzjera ostatnio to pani fryzjerka tez mi taka fryzure doradzala <jezorek11></span> zdecydowalam sie jednak na inna ;-)

201407101662.png

#404 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 10:34

tylko jest to wg mnie dobre obcięcie do włosów prostych, nie wymagających codziennego męczenia ich prostownicą -

ano dokładnie. ja mam mniejsza różnicę w długości między przodem a tyłem, ale oryginalnie podobnie to wyglądało. tyle, że z racji tego, że na głowie mam masę włosów - inaczej się układało. a raczej tragicznie się układało i układa dalej :roll: więc na pewno nie jest to fryzura z gatunku łatwa prosta i przyjemna. a już tym bardziej, jeżeli ktoś ma, tak jak ja nie lada problem z ułożeniem grzywki ... :-?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#405 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 11:23

tyle, że z racji tego, że na głowie mam masę włosów

dokładnie znam ten 'ból' :-?
dlatego uważam, że ta fryzurka jest dobra dla ludzi, którzy mają raczej cienkie, proste włosy i do tego nie ma ich na głowie 'tysiąc pięćset sto dziewięćset' <bezradny></span>
bo inaczej nie należy do najwygodniejszych i najprostszych do ułożenia - niestety :roll:

zresztą mam dziwne wrażenie, że osoby mające tak dużo, grubych i niesfornych włosów jak ja nigdy nie znajdą odpowiedniej fryzury dla siebie <trojk1></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#406 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 12:26

bo inaczej nie należy do najwygodniejszych i najprostszych do ułożenia - niestety :roll:

e tam, wystarczy mleczko do prostowania i prostownica i tyle :-D
a takie krótkie włosy szybko się wyprostuje przecież ;-)
ewentualnie drugą opcją jest odgarnięcie ich opaską (i nie trzeba się użerać z niesforną grzywą) :-) :-) :-)
ja i tak i tak bym musiała prostować więc lepiej mi będzie na krótkich włosach niż na długich to robić, póki co, nie mam fryzjera który by mnie tak obciął <bezradny></span>

#407 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 16:19

młoda bardzo podoba mi się ta fryzura ;-) I myślę, że nie byłoby aż tak ciężko z jej układaniem. Jak sama mówisz, że prostujesz cały czas, to nie widzę problemu. Jednak jest to radykalna zmiana, ja też chciałam się ściąć podobnie, ale szkoda mi moich włosów.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#408 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 17:18

Fajna fryzurka, podoba mi się.
Nie powinna być ciężka do ułożenia :-D
A nie szkoda Ci dzień w dzień traktować włosów prostownicą?
Chyba że masz włoski "twarde"
Moje to kruche i mizerne raczej więc by było z nimi jeszcze gorzej <bezradny></span>

#409 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 17:45

A nie szkoda Ci dzień w dzień traktować włosów prostownicą?
Chyba że masz włoski "twarde"
Moje to kruche i mizerne raczej więc by było z nimi jeszcze gorzej

mam dużo włosów więc mi nie szkoda, i nie prostuje co dziennie, tylko 1-2 w tygodniu ;-)

#410 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 18 lipca 2010 - 10:46

mloda fryzurka mi się baaaaaardzo podoba :mrgreen: :mrgreen: tylko jak to już dziewczyny pisały codzienne prostowanie ale ja też codziennie prostuje albo prawie codziennie :-P dla mnie niestety takie krótkie fryzurki nie wchodzą w gre mimo, że bardzo mi się podobają :-/ mam bardzo szerokie ramiona i kiedyś jak obcięłam włosy to w lustrze nie widziałam nic innego poza ramionami :evil: :evil: <bezradny></span> :-P :-P

podoba mi się taka fryzurka (pomijając kolor w którym ta modelka wygląda moim zdaniem cuuuudnie :-D ) jak myślicie uda mi się coś takiego uzyskać jak nakręce włosy na papiloty?

Załączone miniatury

• loki.JPG

#411 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 18 lipca 2010 - 11:32

truskaweczka, wydaje mi się że to jest naturalny skręt, wiesz po umyciu włosy na piankę i ugniatając suszyć :-) a masz podatne włosy?

#412 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 18 lipca 2010 - 11:44

a masz podatne włosy?

hmmm... sama nie wiem :-P zazwyczaj prostuję włosy.. koleżanka robiła mi lokówką kiedyś ale to było zupełnie co innego, więć spróbuję chyba tak jak mi napisałaś :-)
szczęście ma smak truskawek :D :D

#413 Wiola

Wiola
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 21 lipca 2010 - 10:25

fryzurka fajna, papiloty mogą pomóc ale nie wiadomo jak długo fryzurka wytrzyma

#414 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 21 lipca 2010 - 10:28

truskaweczka, wydaje mi się że papiloty za bardzo skręcą włosy, popróbuj z nawijaniem na okrągłą szczotkę przy modelowaniu :) lub na prostownicy można coś takiego uzyskać koło buzi przynajmniej ;)

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#415 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 21 lipca 2010 - 14:54

noszę się z zamiarem ścięcia włosów ale za każdym razem gdy chcę pójść do fryzjera one jak na złość zaczynają ładnie wyglądać :-D wyhodowałam czuprynkę do połowy pleców, włosy proste.

mam szczupłą, trochę pociągłą twarz, co poleciłybyście? Osobiście myslałam o bobie ale nie wiem...

#416 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 21 lipca 2010 - 15:46

truskaweczka, sory ale jaka to fryzura? ja wyglądam tak samo jak umyje włosy i potrę ręcznikiem :-P
taki nieład...
nic specjalnego <bezradny></span>

#417 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 24 lipca 2010 - 18:42

truskaweczka, sory ale jaka to fryzura? ja wyglądam tak samo jak umyje włosy i potrę ręcznikiem :-P
taki nieład...
nic specjalnego <bezradny></span>

no nie wiem po prostu zakochałam się w tych lokach !! :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P

[ Dodano: 2010-07-24, 19:44 ]

truskaweczkalub na prostownicy można coś takiego uzyskać koło buzi przynajmniej ;)

próbowałam ale coś za bardzo mi nie wyszło :-P <bezradny></span> ale zaraz obejrze filmiki zamieszczone tutaj "jak zrobić loki prostownoicą" i pokombinuje :mrgreen:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#418 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 27 lipca 2010 - 10:06

Zastanawiam sie nad fryzura na wesele i nie wiem, ktora wybrac

Załączone miniatury

• 10_elegancka_fryzura_weselna.jpg
  • 55_500x640.jpg
  • b58bb48900145efc4b1a7701.jpg
  • fryzura6.jpg
  • fryzury-dlugie-133.jpg

201407101662.png

#419 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 27 lipca 2010 - 10:21

monia66, mi najbardziej podoba się druga- jest elegancka, kobieca i delikatna <ookk></span> ślicznie się prezentuje :-D
Za to wcale mi się nie podoba pierwsza- jakoś tak nienaturalnie wygląda :-/ i przedostatnia- babka ma jakieś gniazdo na głowie i jeszcze coś jej tam wsadzili, żeby było bardziej widoczne :lol: nie, nie, nie!
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#420 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 27 lipca 2010 - 10:24

monia66, mi też ta druga, jest bardzo kobieca ;) więc jeśli tylko masz predyspozycje to wybieraj tą, ja nie jestem zwolennikiem jakiś big kwiatów we włosach <bezradny></span>

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas