Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fryzury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
719 odpowiedzi w tym temacie

#281 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 02 lutego 2010 - 16:12

Strasznie duża głowa się wydaje.

bo takie ujęcie akurat ;-)

ja bym troche tapir zminimalizowała ;)

no tak, mi chodziło glównie o sposób cieniowania

#282 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 02 lutego 2010 - 16:30

lubie fryzury INNE;] a ta fajna jak LadyNefretete, napisala ZADZIORNA;] tylko pewnie do niej trzeba miec bardzo geste wlosy... wiec u mnie odpada:( ale PODOBA MI SIE:D
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#283 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 02 lutego 2010 - 16:51

fryzurka bardzo mi się podoba!

i przedziałek jak hitler

a jaki to?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#284 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 02 lutego 2010 - 17:24

Cytat:
i przedziałek jak hitler

a jaki to?

taki z boku głowy... aż do przesady :->

#285 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 lutego 2010 - 17:41

mnie sie nie podoba , fajne sa wycieniowan włoski , ale ta na fotce mi sie nie podoba .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#286 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 02 lutego 2010 - 17:47

ja tez bardzo lubie mocno wycieniowane włosy ale tutaj są troszke za bardzo jak dla mnie
szczęście ma smak truskawek :D :D

#287 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 02 lutego 2010 - 17:56

tez bardzo lubie mocno wycieniowane włosy ale tutaj są troszke za bardzo jak dla mnie

dokładnie troche za bardzo, poza tym ciężko mi sie układało jak miałam tak mocno wycieniowane włosy te króciutkie z tyłu bo czasem tak dziwnie 'sterczały'
ale jak kto lubi ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#288 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 02 lutego 2010 - 18:20

sam sposób wycieniowania włosów fajny :D
jeśli ktoś ma z natury proste włosy (nie musi używać prostownicy) to wg mnie świetny wybór :)
nawet gdyby ich w ogóle nie tapirować to efekt moim zdaniem będzie ciekawy :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#289 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 02 lutego 2010 - 18:58

Tego typu fryzury ogólnie nie są bardzo złe, ale ona przegięła, jakby piorun w rabarbar uderzył. Więc gdyby była trochę subtelna to jeszcze.

#290 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 03 lutego 2010 - 10:54

Jesli chodzi o cieniowanie, to bardzo mi sie podoba. Ale ciekawa jestem, ile czasu trzeba byloby ukladac taka fryzurke? Wydaje mi sie, ze sporo.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#291 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 lutego 2010 - 13:21

Ale ciekawa jestem, ile czasu trzeba byloby ukladac taka fryzurke? Wydaje mi sie, ze sporo.

pewnie masz rację, ale mi by wystarczylo prostowanie i ew, troche gumy na końcówki dla nadania "pazura" :-P

#292 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 03 lutego 2010 - 13:32

roztrzepana trochę ta fryzurka ;-) kto jak lubi ale mi się nie podoba bo włosy wyglądają na bardzo zniszczone a później będą nierówno odrastały <bezradny></span>
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#293 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 lutego 2010 - 13:35

a później będą nierówno odrastały

no niby tak, ale ja wolę jak odrastają nierówno, bo teraz mam w miarę równe i cała fruzura jest bez wyrazu i wyglada jak zaniedbana :roll:
tak więc testowałam już cieniowane i równe i zdecydowanie wolę cieniowane :-)

#294 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 03 lutego 2010 - 15:37

Młoda,fryzura emo,okropność,moim zdaniem.Nic delikatności.Głowa wydaje się być wielka. <bezradny></span> .

#295 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 03 lutego 2010 - 17:10

Ja bym chętnie zobaczyła podobną fryzurę na innej dziewczynie bo taka jakoś ma wielki łeb :-D
Ogólnie wygląda fajnie, próbuj włosy przecież odrastają ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#296 Camomile

Camomile
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 03 lutego 2010 - 21:43

A ja mam problem :(
Byłam ostatnio u fryzjerki, obcięła mnie okropnie: za krótko i za bardzo wycieniowała.
Problem polega też na tym, że mam cienkie włosy (przez farbowanie :/, no i podejrzewam, że też genetycznie - moja mama i siostra też mają lichutkie :().

Powiem Wam szczerze, że to mój kompleks a jak na złość, ciągle słyszę "Ale Ty masz cieniutkie włoski", "ale masz malutką kiteczkę".. Ile można!
Wątpie, żebym była przewrażliwiona... ale jak się to słyszy za każdym razem, gdy rozpuszczam włosy? :( zawsze wtedy związuję w kitke...

Powiedźcie mi, jakie sa dobre fryzurki na takie włoski? Moja przyjaciółka twierdzi, że proste, LEKKO wycieniowane, najlepiej do ramion, nie za długie.

A może znacie jakąś dobrą fryzjerke w Łodzi (do swojej już nie pójde <sedzia></span> ), która by mi je ładnie obcieła, biorąc pod uwage ich ilość...

Dla mnie chodzenie do fryzjera to udręka :(
Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać :)

#297 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 lutego 2010 - 19:18

Powiedźcie mi, jakie sa dobre fryzurki na takie włoski? Moja przyjaciółka twierdzi, że proste, LEKKO wycieniowane, najlepiej do ramion, nie za długie.

proste moga potegowac wrazenie ze jest ich mało. dobra fryzjerka < do jakiej nie miłąs niestety szczescia :roll: > na pewno by je tak fajnie wycieniowała ze wygladałabys jak z burza włosów.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#298 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 lutego 2010 - 19:21

Ja idę jutro cieniować moje mega długie włosy. Może fryzjerka doradzi mi czy np powinnam nosić przedziałek z boku czy zostawić na środku.
Denerwuje się trochę,bo moje doświadczenia z fryzjerami nie są ciekawe :-P ale ta fryzjerka uczesała mnie ślicznie na wesele więc liczę,że dogadamy się w kwestii cieniowania ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#299 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 12:23

Właśnie postanowiłam troszkę zapuścić włosy.Póki co interesuje mnie na razie taka fryzurka.Może nie jest rewelacyjna,ale na moje cienkie włosy może być ok.

#300 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 13:12

Miałam kiedyś podobną.
Bardzo fajna i dużo roboty przy niej nie ma :lol:
Podoba mi się.
A teraz jaką masz fryzurkę :?: