Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fryzury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
719 odpowiedzi w tym temacie

#221 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 września 2009 - 10:47

też bym chciała miec długie włosy ale nie potrafie ich zapuścić zaraz mi się nudzą i je obcinam :roll:
generalnie marze o kolorze z pierwszego foto i włosach fryzurze jaka prezentyje A. Przybylska

Załączone miniatury

• dobra 2.jpg
  • kolorek.jpg

#222 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 września 2009 - 12:30

też bym chciała miec długie włosy ale nie potrafie ich zapuścić zaraz mi się nudzą i je obcinam

ja niem mam z tym problemu wrecz odwronie szkoda byłoby mi obciac. :-)

włosach fryzurze jaka prezentyje A. Przybylska

a posowało by ci ??? bo ta grzywka chyba nie kazdeumu pasuje.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#223 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 września 2009 - 12:51

a posowało by ci ??? bo ta grzywka chyba nie kazdeumu pasuje.

pasowało :lol: ja bardzo często noszę taka grzywkę tylko w połączeniu z krótszymi włosami :-)

#224 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 września 2009 - 13:47

no to chyba ze tak :-) myslam ze moze nie masz grzywki albo w innym kształcie , bo potem to nie byłoby co z taka długoscia zrobic. A co do kolorku to bardzo fajny.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#225 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 23 września 2009 - 22:54

a ja łapie powoli dołka... mam tak samo jak mloda, ehh... zazdroszcze koleżankom długich włosów a ja sama nie potrafie swoich zapuścic :( strasznie wolno mi rosną a jak już urosną to je obcinam bo mi się nudzą... a potem żałuję ...porażka

#226 margaretka

margaretka
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 24 września 2009 - 00:44

no całkiem całkiem ta "pani z wielką głową" tylko szkoda, że nie swoje włosy ma to hehehe
Co do kolorku to super - też coś podobnego mam i grzywka jeśli do ciebie pasuje to też git
Ja mam długie, ale cały czas mnie korci żeby zciachać na krótko....

#227 Mya

Mya
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 24 września 2009 - 07:58

Ja wczoraj byłam właśnie u fryzjera miałam włosy za ramiona i nie wiem co mnie pokusiło ale je ścięłam i teraz mam do ramion no i kolor zmieniłam na jaśniejszy :-(

#228 Miniaa

Miniaa
  • Użytkownik
  • 77 postów

Napisano 24 września 2009 - 11:25

mloda chodzi mi o kolor, konkretnie o balejaż, kurcze tylko nie wiem jak, myślę o blondzie z brązem, sama nie wiem, chciałaby w sumie jakiejś zmiany chyba, jestem nie zdecydowana, mam długie włosy za ramiona i grube, ale przetrawione przez rozjaśniacz.
Wiecie może czy jest taka farba która działa jak rozjaśniacz albo podobnie??

no całkiem całkiem ta "pani z wielką głową" tylko szkoda, że nie swoje włosy ma to hehehe

o jaką Panią z dużą głową Ci chodzi??

[ Dodano: 2009-09-24, 13:31 ]
Teraz zastanawiam się tylko nad tymi :

Załączone miniatury

• 1216506049.jpg
  • anahoi.jpg

#229 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 24 września 2009 - 13:15

Miniaa, pierwszy kolorek jest śliczny, wygląda bardzo naturalnie, ale drugi... nie podoba mi się wcale, taki laleczkowaty i sztuczny <bezradny></span>

A ja właśnie stoję przed wielkim dylematem: obciąć czy nie obciąć? Mam włosy do pasa i generalnie uwielbiam mieć długie włosy, aaallleee... one się strasznie ciężko układają, są cholernie sztywne, jak je zakręcę, zaraz się prostują, a jak wyprostuję - falują... :shock: masakra. No i chyba mi ładniej w krótszych... ech, żebym chociaż umiała te moje długaśne jakoś ładnie upinać, ale nic poza kokiem mi nie przychodzi do głowy <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#230 Miniaa

Miniaa
  • Użytkownik
  • 77 postów

Napisano 24 września 2009 - 18:49

kjujiczek, a jakbyś sobie pocieniowała?? Układałyby się inaczej, jeśli lubisz mieć długie a ładniej Ci w krótkich to rzeczywiście masz dylemat :mrgreen: ja zostaje przy długich,,, tylko z wyborem koloru gorzej.. :-?

#231 margaretka

margaretka
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 25 września 2009 - 15:00

Blond na pierwszym zdjęciu jest bardzo fajny i powinien spokojnie wyjść farbą o ile nie masz czarnych włosów i o ile twój fryzjer posiada takie farby (bo niestety niektórzy idą na łatwiznę i wciskają rozjaśniacz :-/ )

Króliczku może skróć je trochę, żeby faktycznie nie były takie ciężkie i pocieniuj.... jak nie chcesz rezygnować z długiej fryzurki to chyba najlepsze wyjście ;-)

Załączone miniatury

• annie405nr9.jpg

#232 Miniaa

Miniaa
  • Użytkownik
  • 77 postów

Napisano 26 września 2009 - 14:15

Blond na pierwszym zdjęciu jest bardzo fajny i powinien spokojnie wyjść farbą o ile nie masz czarnych włosów i o ile twój fryzjer posiada takie farby (bo niestety niektórzy idą na łatwiznę i wciskają rozjaśniacz :-/ )

Nie mam czarnych włosów, mam rozjaśniony blond, tyle że rozjaśniacz bardzo niszczy włosy i nie chce już ich tak męczyć tymi rozjaśniaczami.
Myślisz że wyjdzie taki blond farbą?? Ja to się obawiam, że po farbie będą żółte.. <bezradny></span>
A "pani z wielka głową, ma swoje włosy ;-)

#233 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 26 września 2009 - 21:49

Myślisz że wyjdzie taki blond farbą?? Ja to się obawiam, że po farbie będą żółte

taki jaśniutki blond napewno nie ;-)

wiem to po sobie jak w zeszłym roku ciotka robiła mi pasemka.
gdy już miałam spore odrosty zdecydowałm sie z chce całe na blond ;-)
najlepszy efekt jest oczywiści rozjaśniaczem ale no...
kolor świetny :-P nie jakiś żółty czy coś tyle tylko że włosy spalone :!:
nie dośc że pełno mi wyleciało to na długośc sie skróciły (czyt. wykruszyły :evil: )
zwykłym blondem kupmela robiła 2 razy żeby żółte nie były ale efekt taki sobie :-/
fryzjer zrobi to lepiej i następnym razem wole nie farbowac w domu ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#234 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 27 września 2009 - 08:21

To temat fryzur a nie farbowanie wlosow

zapraszam do specjalnego tematu :arrow: farbowanie-wlosow-vt2840.htm
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#235 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 11:13

Ostatnio zaczęłam sie bardziej interesować układaniem wlosow zwłaszcza po zmianie fryzury
poszukalama troszkę o znalazlam ciekawe nawet porady może komus sie przyda

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#236 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 22:24

Dzięki Calineczka akurat mam podobną fryzurkę i chcę się pozbyć grzywki tak jak ta pani na filmiku, tylko ja nigdy nie mam cierpliwości do modelowania włosów :-/
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#237 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 08:08

fajny filmik obejrzalam sobie jesycze inne z tej serii
i w sumie prawie wszystko co ona mowila juz wiedzialam ale np to ze pianke naklada sie pod wlosy zeby je uniesc to fajna rada

#238 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 listopada 2009 - 15:58

Wlasnie obcielam wlosy,mam taka fryzurke.Co o niej sadzicie,tylko bez sciemniania,szczerze prosze dziewczyny.Oczywiscie ta pani na focie to nie ja.Mi do takiego typu urody troche brakuje ha,ha ;-)

#239 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 27 listopada 2009 - 16:07

Bardzo fajna fryzurka, z takim przyslowiowym pazurem;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#240 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 27 listopada 2009 - 16:09

fryzurka sama w sobie bardzo ładna :)
ale nic więcej powiedzieć nie mogę bo nie wiem jak Ty osobiście w niej wyglądasz ;)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>