Dzisiaj idziemy na "Sierpień w hrabstwie Osage" ![]()
Wygrałam jeden bilet więc drugi dokupimy ![]()
Napisano 26 stycznia 2014 - 23:44
widziałam to wczoraj. Wspaniała Meryl Streep, wspaniała pani Roberts. Ale estrogen explotation w tym filmie mnie przerosło. Tak dużo damskich, kobiecych problemów w ciągu 2h...
Dzisiaj idziemy na "Sierpień w hrabstwie Osage"
ale film zajebisty, tak czy inaczej polecam (:
Napisano 27 stycznia 2014 - 01:56
Był ktoś na filmie "Pod mocnym aniołem"? Koleżanki zachwalały. ![]()
Poszłabym na "Nimfomankę".
Napisano 27 stycznia 2014 - 11:24
widziałam to wczoraj. Wspaniała Meryl Streep, wspaniała pani Roberts. Ale estrogen explotation w tym filmie mnie przerosło. Tak dużo damskich, kobiecych problemów w ciągu 2h...
ale film zajebisty, tak czy inaczej polecam (:
Ja również!
Nawet nie tylko kobiecych
Niby na podstawie sztuki teatralnej, a tak bliski życiu - nie ma łatwych rozwiązań i totalnych happyendów. Kino majstersztyk.
Napisano 27 stycznia 2014 - 17:05
A macie jakiś pomysł na co można zabrać chłopaka w najbliższym czasie? Wilka z Walstreet już widzieliśmy
.
Napisano 28 stycznia 2014 - 21:30
A macie jakiś pomysł na co można zabrać chłopaka w najbliższym czasie? Wilka z Walstreet już widzieliśmy
.
To ja pisałam już, ale się powtórzę - co do kina akcji będzie RoboCop chyba że do lata chcesz czekać na nowych Transformersów ![]()
Ten RoboCop to nie tylko na wyjście z chłopakiem, bo jednak na głównym aktorze warto zawiesić oko ![]()
Napisano 29 stycznia 2014 - 12:45
Mój "połówek" ciagnie mnie na RoboCopa nowego...no patrzę, że po 25 latach i za ten film się wzięli, i chyba dam się namówić, zapowiedzi i plakaty obiecująco wyglądają... ![]()
Napisano 29 stycznia 2014 - 22:31
Ten sierpień wszyscy zachwalają, chyba naprawdę trzeba iść na to do kina. Choć skoro tam przez 2 h są same kobiety to będę musiała iść z przyjaciółką. Za nic nie zaciągne mojego R. do kina. Jego już teraz interesuje wyłącznie Robocop. Mnie zresztą też. I to jest niesprawiedliwe. Ja z nim pójde na męski film, on ze mną na kobiecy nie, ehh:)
Napisano 30 stycznia 2014 - 06:25
Napisano 31 stycznia 2014 - 19:28
Ten sierpień wszyscy zachwalają, chyba naprawdę trzeba iść na to do kina. Choć skoro tam przez 2 h są same kobiety to będę musiała iść z przyjaciółką. Za nic nie zaciągne mojego R. do kina. Jego już teraz interesuje wyłącznie Robocop. Mnie zresztą też. I to jest niesprawiedliwe. Ja z nim pójde na męski film, on ze mną na kobiecy nie, ehh:)
E tam kobiecy. Mój przyjaciel był niemniej zadowolony niż ja. Kobiece to są komedie romantyczne. ![]()
Napisano 31 stycznia 2014 - 19:48
Myśmy oglądali tego "Wilka..." (z łóżka) i po półtorej godziny wyłączyliśmy
Ciesze sie, że nie było kiedy pójść do kina
nie trafił w mój gust w ogóle
Dokładnie... Tylko mnie D. zmusił do obejrzenia całości i nie było na co patrzeć.
A w żadnym kinie w mojej okolicy nie grają drugiej części Nimfomanki ... Do Krk nie pojadę specjalnie po to
Ale grali 1 cześć z opóźnieniem to może i z drugą tak będzie.
Napisano 01 lutego 2014 - 14:34
na RoboCopa nowego
Tez mam zamiar to obejrzec ![]()
drugiej części Nimfomanki
To tez mam zamiar obejrzec, ale zeby isc na to do kina? nieeee
obejrze w domu
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 06 lutego 2014 - 11:56
A ja byłam ostatnio na Sekretne życie Waltera Mitty - bardzo optymistyczny film ![]()
Napisano 08 lutego 2014 - 19:09
E tam kobiecy. Mój przyjaciel był niemniej zadowolony niż ja. Kobiece to są komedie romantyczne
Pewnie gdyby poszedł ze mną, zdanie by zmienił. Jego strata:) Za to byłam z nim na Robocopie. Bardzo mi się podobał. Fajne kino akcji. Nie nudziłam się, co zdarza mi się na podobnych filmach. Poza tym wpadła mi w oko gra Oldmana i głównego bohatera. Fajnie fajnie:)
Napisano 09 lutego 2014 - 01:09
POLECAM "Wkręconych"
Poszliśmy tylko dlatego, że R. upierał się na polski film, czytałam ze mało śmieszny itd., więc nie nastawiałam się na nic fajnego.
I duże zaskoczenie! Film jest bardzo śmieszny, dawno nie widziałam tak śmiesznego polskiego filmu z niezłą fabułą
aktorzy bardzo fajnie dobrani, zakończenie może być. Cała sala śmiała się co chwilę i było bardzo ciekawie! Jedynie epizody z 'czarowaniem' do mnie nie przemówiły, ale film na tym wiele nie stracił.
Super, super, super ![]()

![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 22 lutego 2014 - 12:50
Napisano 24 lutego 2014 - 16:35
Zapowiada się także ciekawy film "Masz talent" - oparty na faktach autentycznych podparty brytyjskim "Mam talent" i jego uczestniku Paulu Potts.
A i masz racje babeczko
Bardzo fajna komedia, miałam okazję przejść się na niego w sobotę ze swoim chłopakiem. Ciepły i mega pozytywny film o spełnianiu swoich marzeń ![]()
Napisano 27 lutego 2014 - 19:44
Wczoraj bylam na tym Masz Talent, świeny filmik, mega pozytywny! Tytuł może nie do końca trafiony, bo kojarzy sie z nazwą programu, a w sumie sma program jetna końcu przez 5 minut, film opowiada historię przed występe Pottsa w programe. Śliczna historia. Polecam.
Napisano 23 marca 2014 - 14:10
Był ktoś na filmie "Kamienie na Szaniec" ?
Napisano 18 maja 2014 - 22:31
Nowy film wszedł do kin - "Powstanie Warszawskie". Co go odróżnia od innych? To, że jest złożony z autentycznych nagrań młodych reporterów, którzy filmowali w czasie powstania. Co myślicie? Był ktoś? Wybiera się ktoś?
Dla mnie bardzo ciekawe i zastanawiam się czy warto. ![]()
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych