Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#881 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 10 stycznia 2014 - 07:29

Wilk z Wall Street  byłam i polecam!!!! bardzo fajny film i dużo śmiesznych momentów :)

#882 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 10 stycznia 2014 - 21:10

Ja się zastanawiam właśnie nad tym Wilkiem  z Wall Street...

A Nimfomankę ktoś widział może?

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#883 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 10 stycznia 2014 - 22:31

"Kraine lodu" ogladalam ale, nie w kinie (ale ciiiiiii) :lol: i mi sie bajeczka podobala :-) taka z przeslaniem.... no i balwanek, ktoremu glos podklada Czesiu Mozil najlepszy :-P  nie mogli wybrac lepiej :lol:

Nie

Użytkownik katti edytował ten post 10 stycznia 2014 - 22:30

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#884 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 11 stycznia 2014 - 17:59

to ja odnośnie Wilka.

jestem wielką fanką Scorsese i DiCaprio, ale tutaj trochę rozczarowanie. Bo film jest czystą, hollywoodzką, zabawna owszem, prześmiewczą i kolorową rozrywka, i nie ma się w nic co doszukiwać czegokolwiek więcej. A ja lubię filmy z jakąś historią, a ten pod względem fabularnym, moim zdaniem kuleje. Plus jest za długi, bo nawet te zabawne sceny, pod koniec zaczynają męczyć, i nie wiem jak reszta, ale czekałam na koniec, który jest po prostu [sic!] nudny. 

Generalnie bardzo dobrze zrobiony film rozrywkowy, ale bez szału. (:

"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#885 facet

facet
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 12 stycznia 2014 - 19:53

"Kraine lodu" ogladalam ale, nie w kinie (ale ciiiiiii) :lol: i mi sie bajeczka podobala :-) taka z przeslaniem.... no i balwanek, ktoremu glos podklada Czesiu Mozil najlepszy :-P  nie mogli wybrac lepiej :lol:

Nie

O Krainie lodu pozytywnie wypowiadała się najmłodsza kobietka w mojej rodzinie- że extra i chce jeszcze raz :P Ciekawi mnie zarówno wilk jak i nimofmanka.  

Wilka pewnie zobaczę, bo i moja love chce, jak się znajdzie czas to w kinie, jak nie trzeba będzie poczekac na dvd...a na Nimfomankę mniejsze szanse. Ja w sumie nie mam nic przeciwko pieprze**u przez 2 h, ale ona nie ma zaufania do von Triera. Uierał sie nie będe. Poluję też na piękną młodą, w poniedizałek jeszcze graja w lunie.

Bardziej ciągmnie na Julię Roberts z Meryl Streep i Cumberbatchem - zakochała się w jego głosie po Smaugu  :roll:

#886 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 12 stycznia 2014 - 22:11

Byłam na słynnym Wilku z Wall Street, dla mnie na plus, choć przyszedł moment jakoś w połowie, że się nudziłam - niektóre sceny bym wywaliła, ale później znów jakaś akcja i się wybudziłam. DiCaprio - nie zawiódł, wg mnie zagrał świetnie i pasował do tej roli.

Film zabawny (ale chyba trzeba mieć trochę specyficzne poczucie humoru) z jakimś przesłaniem. Polecam, choćby dla rozrywki. :)

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#887 BrązoweOczy

BrązoweOczy
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 13 stycznia 2014 - 11:23

Jeszcze nie.

Ale są dwie części i na obie się bedę wybierać. 

#888 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 13 stycznia 2014 - 13:13

Ja z moim mężem ostatnio oglądaliśmy Cariie sam film jakiś taki nie za bardzo udany .. jest dreszczyk trochę dziwna jak dla mnie rola Julianne Moore .. czegoś mi w tym filmie brakowało ...

Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#889 Rosemary

Rosemary
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 14 stycznia 2014 - 15:29

Chyba zacznę grac w totka... ale mi się przyfarciło, ledwo w sob. byłam w kinie z dziećmi (zachwycone Krainą...) a tu wczoraj na Sierpień w hrabstwie Osage (wygrałam bilety na przedpremierowy w CC) i niech mnie ale film kino ambitne, sensualne i duszne jak latem stan w którym się dzieje historia, zresztą uniwersalna o rodzinie, o jej rozpadzie, chorobach, dramatach schyłku "amerykanskiego snu" zwłaszcza na prowincji, choć takie rzeczy dzieją się na co dzień w wielu innych miejscach...niestety

#890 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 14 stycznia 2014 - 18:46

Mam zamiar obejrzeć ''Wilk z Wall Street'', może w sobotę. Dobrze się zapowiada.

Oglądałam, trochę się rozczarowałam :( Niby film jest okej, ale już mnie męczył po jakimś czasie. Dobrze, że Leonardo grał to przynajmniej było na co popatrzeć:P

Ale widziałam zwiastun tego filmu z Julią Roberts i chętnie bym obejrzała.

#891 facet

facet
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 15 stycznia 2014 - 20:07

Chyba zacznę grac w totka... ale mi się przyfarciło, ledwo w sob. byłam w kinie z dziećmi (zachwycone Krainą...) a tu wczoraj na Sierpień w hrabstwie Osage (wygrałam bilety na przedpremierowy w CC) i niech mnie ale film kino ambitne, sensualne i duszne jak latem stan w którym się dzieje historia, zresztą uniwersalna o rodzinie, o jej rozpadzie, chorobach, dramatach schyłku "amerykanskiego snu" zwłaszcza na prowincji, choć takie rzeczy dzieją się na co dzień w wielu innych miejscach...niestety

Jak wygrałaś bilety, to najlepszy znak, zeby zagrać w totka ;) Fuksiara... Mieliśmy iśc dziś na wilka, w środy tansze bilety ;) ale ma luba się rozchorowała i nici. Moógłbym sam pójść na nimfomankę, ale nie będę taki... 

Za to planujemy obejrzeć coś  jutro w domu, obiecałem jakieś pikantne jedzonko z okazji Dnia Pikantnyh potraw :P

#892 majcia

majcia
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 15 stycznia 2014 - 21:41

Wilk trwa aż 3 godziny, To naprawdę sporo:P Ja jeszcze nie byłam, ale bardzo chce się wybrać na Nimfomankę. Jestem bardzo ciekawa tego filmu. Poza tym z rozżewnieniem obejrze nowego Robocopa. Kiedyś to był hit;)

#893 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 16 stycznia 2014 - 09:16

Ja też idę na Nimfomankę :P 

Coś często chodzę do kina ostatnio.

#894 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 16 stycznia 2014 - 09:55

Jutro idziemy na  "Pod mocnym Aniołem" a na początku lutego na Jack Strong z Dorocińskim- takie filmy lubię, na inne to w zasadzie nawet nie chodzę do kina :)

#895 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 16 stycznia 2014 - 12:23

Ja też idę na Nimfomankę :-P

Coś często chodzę do kina ostatnio.

Bo teraz jest co oglądać :) 

Ja się załapalam jeszcze w Lunie na młodą i piękną, warto obejrzeć, chociaż wizualnie szału nie ma, to jest o czym dyskutować po filmie ;)

Nie powiem, ze na wilka bym poszła, ale najbardziej czekam na Julię Roberts - takze zazdroszczę Rosemary ;) Ja planuję w następny czwartek Ladies night, graja Sierpień w h. Osage.  Startego RoboCopa to nie pamiętem nic więcej niż jak wyglądał,  serio, jak mój men wyrazi zainteresowanie to pójde z nim, zobaczymy ;)

Mocny anioł ma strasznie kiepskie recki :/ Nie ma za to nic dla dzieciaków teraz, ci "skubani" w ogóle mnie nie przekonują :/

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#896 Rosemary

Rosemary
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 17 stycznia 2014 - 11:34

Nabrałam apetytu Wilczego na... Wilka, tak zachwalacie, a Leo lubię...zaś z ulubienic moich to Streep nominowana do Oskara właśnie za swój ostatni film, super - choć dla mnie to było oczywiste to i tak bardzo się cieszę.

#897 Violettyna

Violettyna
  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 17 stycznia 2014 - 12:27

Te nominacje do Oskarów trochę mnie bardziej zachęciły do oglądania filmów. Ja jakoś za Leo nie przepadam, ale na ten film z Streep (taka trudna nazwa) pewnie pójdę. Do tego też na nowego RoboCopa. Pamiętacie ten hit z lat 80. (bo ja nie :-D)?

#898 kombi

kombi
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 23 stycznia 2014 - 14:34

Sierpień w Hrabstwie Ossage? Streep i Roberst są nominowane za ten film do Oscarów. Myślę, że Meryl Streep i Leonardo Di Caprio to takie trochę pewniaki w tym rok. Do Meryl Streep mam ogromny respekt po obejrzeniu Żelaznej Damy, jest niesamowita. 

#899 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 24 stycznia 2014 - 17:16

Wilk z Wall Street mnie rozczarował. :(

Mam nadzieję, że "Sierpień w Hrabstwie Osage" nie rozczaruje bo idę w ten weekend. 

#900 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 24 stycznia 2014 - 18:56

O Nimfomanka...tez bym poszła, tylko ostatnio kino mnie nudzi :/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych