Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#661 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 23 lipca 2012 - 12:52

Melduję, że byłam na Facetach z Jeanem Reno i film wyśmienity, naprawdę warto obejrzeć, rozrywka na poziomie :)
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#662 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 23 lipca 2012 - 13:22

Zgadzam się:), ja bym też może chciał tylko jeszcze więcej tego pokazywania jedzenia ale i tak było sporo scen. Ciekawa jest ta kuchnia Francuska. Gessler mówiła, że to jest cięższe kuchnia niż polska a myślałem, że królujemy pod tym względem.:)

#663 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 24 lipca 2012 - 11:10

Wybieram się na ten film "Faceci od kuchni", ale ciągle jestem poza rodzinnym miastem i nie mam kiedy pójść. I aktualnie już nawet "gdzie pójść". Pewnie jak wrócę to i tak w pierwszej kolejności będę wolała obejrzeć Step Up, bo lubię wszystkie 3 poprzednie części więc to mój obowiązek wręcz :D Ale i na "facetów od kuchni" mam ochotę się wybrać, bo też słyszałam juz dobre opinie od znajomych :) A oni mają dobry gust więc ufam ich opinii :P

#664 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 28 lipca 2012 - 14:11

No to jeszcze ja się dołączę do tych, które się NIE ZACHWYCAJĄ "Prometeuszem" .
Jak dla mnie film za bardzo przereklamowany. Słyszałam, że to jeden z lepszych filmow roku 2012 :roll:
Może ja nie przepadam za takimi filmami (chociaż nie, niektore są fajne), ale film mi się średnio podobał. Efekty 3D owszem fajne, ale tylko na początku filmu - dalej jakoś było bez szału ;-)

Więc średnio polecam ten film. Chyba, że jakimś fankom Obcego :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#665 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 10:47

To ja wolę iśc na Batmana, znajomi byli w weekend na Prometeuszu i tak samo nie zachwyceni. Za to drudzy zachwyceni Step up4 - poszli tak ad hoc, a wyszli uradowani. Wiadomo, że nie wątkami fabularnymi, ale powalającymi układami tanecznymi i scenografią. Na żadnym wcześniejszym Stepie nie byłam, ale przyznam, że na ten się skuszę :->
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#666 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 12:46

Oni tak ładnie tańczą w tym Step up... Też bym chciała tam umieć.

He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

#667 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 14:28

Maona- bo to zawodowcy:)
Też słyszałem, że Prometeusz cienki jako film i tylko efekty na poziomie. Jak oglądałem trailer to nie wiedziałem o co chodzi i jakoś się jednak nie wybraliśmy.

#668 plinkq

plinkq
  • Użytkownik
  • 262 postów

Napisano 07 sierpnia 2012 - 20:45

Batman jest wspaniały. Bardzo epicki, trochę mroczny, bardzo efektowny. Christian Bale przekonujący i przystojny. Niezła muzyka.

#669 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 16 sierpnia 2012 - 14:47

A my znaleźliśmy info, że zaraz niezniszczalni 2 wchodzą. Nie wiem czy wiecie co to za film? Gatunek to zdecydowanie akcja a grają tam wszystkie gwiazdy tzn Stallone, Schwarzenegger, nawet Chuck Norris:). Van Damme, Bruce Willis i inni. Czyli tam z rozmachem:)

#670 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 16 sierpnia 2012 - 20:52

Byłam wczoraj w kinie na Dziedzictwie Bourne'a i nie polecam niestety. Trylogię lubię oglądać,a ta część do mnie nie przemawia <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#671 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 16 sierpnia 2012 - 23:59

A my znaleźliśmy info, że zaraz niezniszczalni 2 wchodzą. Nie wiem czy wiecie co to za film? Gatunek to zdecydowanie akcja a grają tam wszystkie gwiazdy tzn Stallone, Schwarzenegger, nawet Chuck Norris:). Van Damme, Bruce Willis i inni. Czyli tam z rozmachem:)

Faktycznie mocna obsada. Pamiętam jak jeszcze za młodych lat oglądałam ich wszystkich w telewizji jako superbohaterów. A teraz wszyscy razem w jednym filmie. Może i się przejde z czystej ciekawości. :) Chociaż nie oglądałam 1 części... będę musiała nadrobić do premiery, kiedy wchodzi ten film do kin?

#672 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 20 sierpnia 2012 - 12:24

Zauważyłam plakaty Dołączona grafika

Podoba wam się? Lubiliście Rózową panterę? Ja wspominam z sentymentem i jestem ciekawa...

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2012-08-20, 14:21 ]
zanim założysz temat, sprawdź czy na forum nie ma takiego, gdzie informacja będzie pasować.

#673 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 21 sierpnia 2012 - 15:46

Faira to też jest moje dzieciństwo:) Bilety mamy na piątek i to jest premiera. Możesz już nie zdążyć z pierwszą częścią ale to film akcji więc fabuła jest na drugim planie.

#674 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 21 sierpnia 2012 - 23:56

Ja byłam dzisiaj na bajce " Merida Waleczna " ;-)
Zdecydowaliśmy sie na ten a nie inny seans bo nic ciekawego w kinach nie ma, naprawde <bezradny></span> Ale nie żałujemy w ogóle, bajka świetna, pomysł bardzo fajny, historia różna od tych innych znanych :-P Bardzo pomysłowy scenariusz i oczywiście końcowy morał równie piękny, no bardzo nam sie podobało i mogę polecic :-D

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#675 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 04:32

inqaa, fajnie że poleciłaś, bo widziałam w sieci zwiastuny tej bajki i bardzo mi się spodobały. Zastanawiałam się tylko, czy wybrali najlepsze momenty czy naprawdę jest taka fajna i śmieszna. No i głos głównej bohaterki podkłada Dominika Kluźniak a ona sama ma śmieszny głosik.

#676 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 06:20

dzisiaj na bajce " Merida Waleczna " ;-)

sama mam chęć na to iść, zwiastuny wydawały się śmieszne :-)

#677 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 11:58

Ja byłam któryś tydzień wstecz na Madagaskarze 3 w 3D - fajny, uśmialiśmy się po pachy :-D

I Merida Waleczna ma być następna ;-)
inqaa, Skoro taka opinia, nie ma co się zastanawiać :-D

#678 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 27 sierpnia 2012 - 09:24

wrrr - niedoceniona w tym wątku trudno porozmawiać o czymś konkretnym, dlatego nie zgadzam się z tym przeniesieniem.

Na Meridzie była moja mała - zadowolona, ale ja tam sie nie wybieram ;)

Batman - aż taki wspaniały nie był, dobry, bardzo dobrze sie oglądało, ale jak na Batmana, to za malo nietoperka!

Niezniszczalni 2 - suuuuper rozrywka!!!

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2012-08-27, 11:30 ]
Na naszym forum nie tworzymy tematów osobno dla każdego filmu. Jeśli ktoś będzie zainteresowany dyskusją na ten temat, to porozmawia tu, jeśli nie, to film reklamować będziecie gdzie indziej.

#679 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 27 sierpnia 2012 - 10:28

Ja byłam ostatnio na bajce Madagaskar 3 i szczerze mam mieszane uczucia. Co prawda był zabawny, ale niektóre żarty były niezrozumiałe dla dzieciaków i śmiali się tylko dorośli. Niewątpliwie najlepszy był po raz kolejny król julian ;-)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#680 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 27 sierpnia 2012 - 11:32

a nasze dzieci: lat 12 i 5 były bardzo zadowolone. One nie muszą się rechotać, bo teksty faktycznie są ku uciesz dorosłych bardziej, ale reszta jak najbardziej dzieciakowa.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych