NO i właśnie. Widziała już któraś? Bardzo mnie kusi ten film i chętnie bym obejrzała, tylko z czasem ostatnio kiepsko. Warto?"Nad Życie"
co w kinach?
Napisano 20 czerwca 2012 - 21:50
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 21 czerwca 2012 - 07:49
[quote]Komedia w gwiazdorskiej obsadzie na podstawie bestsellerowego poradnika dla przyszłych rodziców "W oczekiwaniu na dziecko". Poznaj pełne nieoczekiwanych zwrotów akcji, splatające się ze sobą historie pięciu par, które stają przed wyzwaniami zbliżającego się rodzicielstwa. Guru fitnessu Jules i gwiazdor tanecznego show Evan odkryją, że celebryckie życie na wysokich obrotach to nic w porównaniu z przygotowaniami do porodu. Wendy właśnie znajduje się w epicentrum burzy hormonów, a gromy, z imponującą precyzją, trafiają w jej męża Gary'ego. Alex, uczęszcza na spotkania "bracholi" – świeżo upieczonych ojców, którzy mówią, "jak to naprawdę jest". Rosie i Marco mają z kolei problem z zupełnie innej beczki: co zrobić, kiedy dziecko pojawia się jeszcze przed pierwszą randką rodziców? Wszyscy oni będą musieli odpowiedzieć sobie na pytanie: jak urodzić i nie zwariować…[/quote]
Film zapowiada się całkiem fajnie i zabawnie
Napisano 21 czerwca 2012 - 09:53
Film zapowiada się całkiem fajnie i zabawnie
Wybieram się na to z moim D. w sobotę o ile będą bilety jeszcze
Widziałam trailer, bardzo fajny był. Tak na luzie o ciąży, bez opowiadania bajek o motykach w brzuchu. Może warto zobaczyć.
Napisano 21 czerwca 2012 - 12:17
Napisano 25 czerwca 2012 - 14:23
Mam bardzo podobnie.
I jestem ciekawa "jestem bogiem" i strasznie się boję, że sie zezłoszczę...
Znajoma była w weekend na tym Cosmopolis (nawet przyuważyłam plakat w kinie i chwilę się wachalam wchodząc na mój film
ona jest fanką gadanych filmów i była zachwycona oraz zirytowana częścią widowni. O filmie jest głośno, więc na pewno się wybiorę, tym bardziej, że nie widzę innej ciekawej opcji w kinach na najbliższy czas.
Napisano 27 czerwca 2012 - 09:30
"Jesteś Bogiem". Bo tak to rozmawiamy o dwóch różnych filmach i można się pogubić"Jestem Bogiem"
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 28 czerwca 2012 - 17:47
Napisano 28 czerwca 2012 - 17:52
Dawno, dawno temu, w odległej krainie żyła zła królowa, która poleciła swemu myśliwemu zgładzić jedyną niewiastę piękniejszą od niej samej. Nie spodziewała się jednak, że podwładny sprzeciwi się jej rozkazom i zamiast zabić Królewnę Śnieżkę… nauczy ją sztuki wojny. Niezwykłe nowe wcielenie legendarnej baśni autorstwa Joe Rotha. Jedna z najbardziej oczekiwanych premier roku
filmweb
Już się nie mogę doczekać, kiedy to zobaczę. Ostatnio nie wiedzieliśmy na co się zdecydować i nie wybraliśmy tego filmu, czego potem żałowałam
Napisano 29 czerwca 2012 - 10:09
Już się nie mogę doczekać, kiedy to zobaczę. Ostatnio nie wiedzieliśmy na co się zdecydować i nie wybraliśmy tego filmu, czego potem żałowałam
Ja na to poszłam i trochę się zawiodłam. Spodziewałam się większych fajerwerków, a tylko zła królowa była fajna.
Napisano 03 lipca 2012 - 10:26
nic mi nie mówitylko zła królowa była fajna
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 03 lipca 2012 - 10:34
Napisano 03 lipca 2012 - 10:37
Ostatnio z dziewczynami moimi byłam też na "Jak urodzić i nie zwariować" i dawno tak się nie uśmiałam na filmie
Napisano 03 lipca 2012 - 10:55
a to nie ta ze zmierzchu gra Śnieżkę??jak dla mnie aktorka grająca Śnieżkę spartoliła główną rolę
Własnie czekam na ten film.
Czekam równiez na Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów Chyba od 6 lipca maja grac u mnie. Zastanaiwam się czy będzie fajne, bo zazwyczaj im dalesze częsci tym jest gorzej.
Napisano 03 lipca 2012 - 11:06
Czekam równiez na Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów Chyba od 6 lipca maja grac u mnie. Zastanaiwam się czy będzie fajne, bo zazwyczaj im dalesze częsci tym jest gorzej.
Też na to czekam, w sobotę jadę na to do kina i już się nie mogę doczekać. Też mam nadzieję, że będzie fajnie bo dokładnie jest tak jak piszesz, im dalej bym gorzej
Napisano 05 lipca 2012 - 12:34
źródło: FilmwebAlexandre Lagarde (Jean Reno), uznany w całym Paryżu mistrz kuchni, cierpi na brak kulinarnej weny. Choć prowadzona przez niego restauracja jest niczym Luwr wśród muzeów, a goście z wielotygodniowym wyprzedzeniem muszą oczekiwać na stolik, Alexandre wpada w nie lada tarapaty. Nowy właściciel restauracji planuje zastąpić dotychczasowe menu rewolucyjną, znacznie tańszą kuchnią molekularną. Na miejsce Alexandra czyha niejeden młody kucharz, a on sam stoi przed bardzo trudnym wyborem. Albo dostosuje się do nowych zasad, albo zawalczy o to, co najbardziej kocha. Na szczęście na jego drodze stanie niesforny, ale bardzo zdolny Jacky Bonnot – człowiek, który potrafi ugotować wszystko.
Napisano 16 lipca 2012 - 15:40
Napisano 18 lipca 2012 - 13:10
Ale to już historia
Faceci jod kuchni juz są w kinach?
Napisano 18 lipca 2012 - 14:59
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych