Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy robicie sobie paznokcie same w domu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 odes

odes
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 19 lutego 2026 - 13:03

Hej, robie paznokcie jednak coraz ciezej z czasem i wydatkiem. Nie jestem zdolna manualnie.  Czy takie samodzielne paznokcie w 15 min nie utrzymaja sie dłuzej niz dzien?
Robicie same, ale wlasnie w takiej krotszej wersji?

Romantycznie

#2 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 19 lutego 2026 - 14:30

=Robię sama paznokcie około 7 lat (jak nie dłużej) oczywiście z przerwami bo dzieci a po porodzie z drugim synem chodziłam do kuzynki.
Co mogę powiedzieć?
Na pewno czas nie będzie zaoszczędzony kosmetyczka robi obie ręce na raz, sama sobie zrobisz jedną a potem drugą.
Jeśli kupisz produkty to raz wydasz pieniądze i starczy na dluuugi okres czasu. Myślę że nie wystarczy to co tam wypisałaś w poście. Jak zalejesz skórki to nie wytrzymają Ci paznokcie, źle przygotujesz płytkę paznokcia- będziesz więcej cierpieć niż to jest warte.
W 15 min nie zrobisz paznokci. Przed położeniem bazy trzeba płytkę przygotować. Każda płytka też jest inna i ma inne potrzeby.
Sama sobie robię paznokcie 2,5 h około (łącznie ze ściągnięciem poprzedniej stylizacji).
Ale pieniądze już mi się dawno zwróciły za sprzęt

Od siebie polecam szczególnie produkty od Eclair: https://eclair-nail....3-top-hybrydowy

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.