Tak to prawda,minimum 3 miesiące,by było widać jakiekolwiek efekty.I to regularnego brania np.tabletek.wszystkie tabletki z tego typu trzeba brać przez dłuższy czas niż miesiąc, dwa,
Wypadanie włosów
Napisano 08 października 2010 - 14:38
Napisano 10 października 2010 - 07:41
Może tak być,zależy co w swoim składzie mają te tabletki.Może jakiś minerałów jest więcej.A najlepiej jakbyś to skonsultowała z dermatologiem skoroMożliwe, żeby to przez tabletki??
po myciu włosów wypadło mi tyle, że się przeraziłam!
Napisano 11 października 2010 - 09:32
wszystkie tabletki z tego typu trzeba brać przez dłuższy czas niż miesiąc, dwa, one działają na cebulkę od wewnątrz i każdy fryzjer, dermatolog będzie mówił to samo, że potrzeba czasu by zobaczyć efekt.
No właśnie, 3 miesiące trzeba czekać na efekt, który i tak jest niepewny. Wolę iść na regenerację do salonu ce-ce i od razu po wyjściu widzieć zmianę na głowie. A tabletkom jakoś nie ufam - Polacy kupują najwięcej leków w Europie i nie uważam tego powód do dumy
Napisano 11 października 2010 - 13:26
Napisano 11 października 2010 - 13:51
jak tak robie od 2 tygodni i włosy sa ładniejsze. Nie placza sie tak.albo od czasu do czasu wetrzec w skóre glowy zóltko z kilkoma kroplami soku cytrynowego i lyzka oliwy z oliwek
Może wiec warto te tabletki brać wiece niz miesiac i domowe sposoby właczyc.
A przede wszystkim gdy włosów wypada za dużo - zrobic badania.
Napisano 11 października 2010 - 13:59
robisz jakąś maseczkę na włosy czy w formie do spożycia używasz? opisz coś dokładniej, bo jestem ciekawa
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 12 października 2010 - 10:19
Kupuje gotowe tabletki.jaki sposób wykorzystujesz te drożdże piwne?
H), która przywraca włosom sprężystość, pomaga hamować ich siwienie i wypadanie. Jej niedobór może powodować zmiany łuszczycowe skóry oraz powstawanie przebarwień skórnych. Drożdże piwowarskie są również źródłem kwasu pantotenowego, zwanego także witaminą B5. Objawem niedoboru tej substancji może być wypadanie włosów
i ich przedwczesne siwienie. Ponadto obecny w drożdżach cynk jest niezbędny dla prawidłowego wzrostu włosów. Jest również stosowany w leczeniu nadmiernie przetłuszczającej się i trądzikowej cery.
Skład:
Drożdże piwne, cukier, skrobia ziemniaczana, stearynian magnezu.
Działanie
Uzupełnia codzienną dietę w witaminy z grupy B i magnez.
Wskazania
Preparat zalecany przy diecie odchudzającej oraz w stanach zmęczenia i osłabienia jak również przy niedomaganiach skóry, paznokci i włosów.
Dawkowanie:
3-5 tabl. 3 razy dziennie po posiłku popić niewielką ilością płynu.
Wybór jest duzy!
Napisano 12 października 2010 - 11:44
Czy któraś z Was używała NOVOXDYL'u na wypadanie włosów??? Byłam wczoraj u dermatologa i kazała mi właśnie tego używać, kupiłam szampon i tonik i zapłaciłam 70 zł... troche się przeraziłam ceną... i teraz sie modle że coś pomoże.. bo jestem załamana wypadaniem włosów.... zawsze miałam rzadkie a teraz jak zaczeły wypadać to już wyglądam jak jakaś oskubana kura... boire skrzypolen max ale też nie widze poprawy.... za niecały rok biore ślub kościelny i boje sie ze wszystkie włosy mi do tego czasu wypadną!!!
Napisano 12 października 2010 - 12:02
Może coś by pomogło akurat..
w jakiej cenie sa te tabletki?? moze sobie sama kupie.
Na wypadanie włosów to chyba przede wszystkim zmienić diete..
dużo nabiało, jaj, ryb, słonecznik, orzechy, pestki dyni, szpinak.
Na ukrwienie cebulek włosa - żelazo, cynk, miedź.
Napisano 12 października 2010 - 13:20
Naprawde nie wiem czy moze to pomóc na luszczyce.Musialabys zapytac lekarza,albo poszperaj po internecie.no,ale jezeli dobrze robi na skóre,to moze nie zaszkodzi.Wiem,ze selen pomaga.a te drożdze moga być dobre na łuszczyce ?? moja mama ma.
Może coś by pomogło akurat..
w jakiej cenie sa te tabletki?? moze sobie sama kupie.
ceny sa naprawde rózne,od 6zl. w góre
Napisano 13 października 2010 - 14:51
HUMAVIT
zobaczymy
Napisano 14 października 2010 - 10:04
Napisano 14 października 2010 - 10:40
no i moze tu mi podziała . Bo mam je mega slabe, cienkie.paznokietki
Napisano 14 października 2010 - 10:47
no,masz racje.Lepiej zjedz najpierw ten magnez,bo za duzo witaminy B,tez nie jest zdrowe.Mam nadzieje,ze Ci pomoga te drozdze,ja naprawde nie znam lepszego srodka a wyprubowalam juz pól aptekibo to byłaby za duża dawka witaminy B6.
Napisano 14 października 2010 - 12:19
ja mam za soba już 5 opakowan różnych i NIC. Zero efektu.ja naprawde nie znam lepszego srodka a wyprubowalam juz pól apteki