Wypadanie włosów
Napisano 19 października 2010 - 18:42
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 listopada 2010 - 06:54
Na włosy polecam metodę naszych babć - naftę kosmetyczną, którą można łączyć z olejkiem rycynowym, żółtkiem, czy sokiem z cytryny. Wzmacnia, ogranicza wypadanie, nadaje połysk i puszystość. Troszkę roboty jest ale moje włosy są po niej rewelacyjne
Napisano 02 listopada 2010 - 19:03
złośnica, a jak to się ma do przetłuszczających się włosów? nie są bardziej obciążone?
sama nie wiem bo nie mam włosów z tendencją do przetłuszczania się, ale z tego co udało mi się znaleźć w necie nie ma przeciwwskazań, niektórzy piszą, że po nafcie mniej się przetłuszczaja...
Napisano 02 listopada 2010 - 20:45

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 07 listopada 2010 - 21:19
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 listopada 2010 - 16:37
Napisano 15 listopada 2010 - 22:56
wypadanie włosów
Radze zrobic morfologie, podstawowe badania, udac sie do lekarza i odpowiednio dobrac np jakies witaminy czy tabletki specjalne.
Przyczyn wypadania wlosow jest bardzo wiele. Duzo jest inf. na ten temat na necie.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 16 listopada 2010 - 19:24
wypadanie włosów
Radze zrobic morfologie, podstawowe badania, udac sie do lekarza i odpowiednio dobrac np jakies witaminy czy tabletki specjalne.
Zgadam się z katti kiedyś wypadały mi strasznie włosy, poszłam do dermatologa, sam zlecił mi podstawowe badania ..i się okazało, że wszystko jest w porządku, przepisał mi suplement witamin (nie pamiętam już nazwy) kosztowało coś 45 zł i już po pierwszym braniu tab. były rezultaty. ...Tak więc badania czasami na nic się nie sprawdzają bo na to może mieć milion innych czynników
Napisano 20 listopada 2010 - 13:46
Kiedyś strasznie wypadały mi włosy, następnie miałam zaplecione warkoczyki- bałam się je ściągnąć, bo sądziłam, że włosy się osłabiły, jednak było ok
Potem stosowałam przez miesiąc właśnie WAX , skrzypo vitę także brałam. Ale właściwie już po tyg były efekty- włosy w ogóle nie wypadały!!
Dzięki temu teraz znów mogę mieć warkoczyki
Najważniejsze żeby odżywiać cebulki włosa , jednak nie można też przesadzić z witaminami
Napisano 03 grudnia 2010 - 16:55
Napisano 08 grudnia 2010 - 12:30
a może są jakieś maseczki wzmacniające włosy, czy raczej cebulki
Mi strasznie wypadaly włosy po wielokrotnym farbowaniu. W wakacje 2 lata czy 3 temu farbowalam 3 razy plus dekoloryzacja, wiem...to bylo glupie:p Po tym sie załamałam bo wlosy wychodzily mi garsciami i uwierzcie mi ze stosowalam przez dlugi czas chyba wszystkie kosmetyki do wypadania wlosow, szampony, odzywki roznego rodzaju, bralam tez tabletki i nie widzialam jakiejs wielkiej poprawy. Dopiero znajomy lekarz powiedzial ze zrobi mi kilka zastrzykow w skore głowy z witaminami i pomoglo NATYCHMIASTOWO:) serio. mysle ze w kazdym dobrym gabinecie med.estetycznej jest taki zabieg. pozdr.
Napisano 15 grudnia 2010 - 23:21
Napisano 16 grudnia 2010 - 13:08
Napisano 16 grudnia 2010 - 14:36
Znacie jakieś dobre specyfiki które zapobiegną temu wypadaniu?
Napisano 16 grudnia 2010 - 21:27
tez tak mialam i lykam belisse tylko ona mi pomaga, lykalam juz wiele specyfikow, ale tylko po belissie widze roznice, a uwierz ze moje wlosy sa straszne, dlugie, cienkie, przetluszczajace, a kiedy to lykam jest o niebo lepiejkiedy myję głowę to pełno ich w wannie