kiedys miłam z tej firmy jakis plyn , który sie uzywało po umyciu wlosów, były ladneijsze , ale nie wypadało ich mniej , choc u mnie wypadanie nie było jakies bardzo duze.Radical
Wypadanie włosów
Napisano 01 lipca 2010 - 20:38
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 01 lipca 2010 - 23:49
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 02 lipca 2010 - 07:00
też wyczytałam o nich dużo pochlebnych, ba nawet bardzo zachwalających opiniio szamponach radical słyszałam, że są świetne
a i takiego i takie boa ta mgiełka ... to jest coś odżywkowatego czy osłonowego?
'wyjątkowo skuteczny preparat do włosów zniszczonych i wypadających, wymagających wzmocnienia i regeneracji. Starannie dobrane składniki aktywne (naturalny ekstrakt ze skrzypu polnego, prowitamina B5, wyciąg z zielonej herbaty, inulina z cykorii - chronią przed szkodliwym działaniem środowiska zewnętrznego oraz doskonale wzmacniają i regenerują włosy, przywracając im jedwabistą gładkość i połysk. Dzięki regularnemu stosowaniu włosy staja się wyraźnie grubsze i mocniejsze, jedwabiście gładkie i lśniące oraz podatne na rozczesywanie i układanie'
oba preparaty pachną ziołowo - jednak szampon ma bardziej przyjemny zapach, nie taki typowo aptekarsko-zielarski
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 02 lipca 2010 - 08:02
ja widziałam wczoraj w Rossmanie nawet..nie spotkałam się jeszcze (a raczej nie wypatrzyłam ) z czymś podobnym ...
Natomiaswiem, czy Radical ma też takie ampułki do wcierania w skórę głowy, może one bardziej by były skuteczne niz tylko mgiełka
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 02 lipca 2010 - 18:26
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 02 lipca 2010 - 18:28
Napisano 11 września 2010 - 06:42
mam to samo ostatnioZnowu zaczely mi masakrycznie wypadac wlosy
a gdzie można dostać taki szampon i ile mniej więcej kosztuje?I kupilam sobie szampon do wlosow Neril firmy Garnier. Kolezanka go bardzo zachwalala, ze jest skuteczny.
bp ja już próbuję różnych sposobów, szamponów, odżywek i jak na razie mały efekt
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 11 września 2010 - 08:06
a gdzie można dostać taki szampon i ile mniej więcej kosztuje?
bp ja już próbuję różnych sposobów, szamponów, odżywek i jak na razie mały efekt
amorek ja go kupilam w aptece, w zwyklej drogerii go nie dostaniesz.
Do tanich nie nalezy bo kosztuje 18zl za butelke, ale kupilam z nadzieja ze mi cos pomoze. Pierwszy raz go stosuje i po paru stosowaniach efektow nie widze.
Chyba ze musi uplynac wiecej czasu. Duzo osob go zachwalalo wiec kupilam
Napisano 11 września 2010 - 14:08
choć mam ochotę go kupić, bo denerwują mnie te moje wypadające włosy niemiłosiernie, a nic nie mogę na nie poradzić
myślałam żeby zacząć łykać skrzyp polny, myślicie, że na wypadanie coś pomoże?
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 11 września 2010 - 16:05
Napisano 11 września 2010 - 19:55
miałam badania w tym kierunki i raczej wszystko mam w normie - więc przyczyna niestety tkwi gdzieś indziejradziłabym wam zrobić sobie badania na poziom hormonów tarczycy
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 05 października 2010 - 11:57
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 07 października 2010 - 11:17
Nie wiedziałam że może być przyczyną tarczyca, chyba się przejdę i poproszę lekarza o badania w tym kierunku.
dzięki Karatetyka za tą informację
Napisano 07 października 2010 - 14:35
Napisano 07 października 2010 - 14:48
Dobry pomysł,wzmocnisz sobie organizm od wewnątrz i na pewno pomoże.W aptece jest bardzo duży wybór preparatów witaminowo-mineralnych.Myslalam o kupnie jakis tabletek na wlosy. Cos ze skrzypem i pokrzywa
Ja mam skrzyp w tabletkach.
Napisano 07 października 2010 - 14:56
Napisano 08 października 2010 - 14:02
Napisano 08 października 2010 - 14:33