Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

dbanie o skórę w zimie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 chutneyka

chutneyka
  • Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 10 grudnia 2020 - 23:40

Jak dbacie o skórę w zimie? Stosujecie inne kosmetyki? A może bierzecie suplementy? Moja skóra jest zawsze w tych miesiącach w gorszej kondycji, a nie chcę testować wszystkich kremów i kosmetyków po kolei bo i tak mam ich pelne koszyki

#2 makaronicka

makaronicka
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 17 grudnia 2020 - 22:22

Suplementy brałam, fajny efekt mi dał oeparol z olejem z wiesiołka. Nie sądziłam, że to tak super podziała. Poczytałam przed kuracją o wiesiołku, dużo jest informacji o jego wlaśiwościach nawilżających, co mojej skórze super odpowiada

#3 0LIVIA

0LIVIA
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 18 stycznia 2021 - 21:10

Pielęgnacja mojej cery zimą, jest bardzo wymagająca, ale nie poddaje się. Stosuje odpowiednie kosmetyki, dokładnie ją oczyszczam i tonizuje. Oprócz tego na przełomie jesieni i zimy decyduje się na laserowe złuszczanie naskórka. Serię zabiegów przeprowadzam w klinice vesuna z krakowa. Moja skóra po takich zabiegach ma wyrównany kolor, powraca odpowiednie napięcie i sprężystość.

#4 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 518 postów

Napisano 16 marca 2021 - 17:26

Wiadomo, że tym bardziej zimą nasza skóra jest jeszcze bardziej wymagająca. Dlatego najlepiej byłoby stosować naturalne kosmetyki, które nie obciążają dodatkowo skóry, lecz dostarczają jej cenne składniki. Chociażby warto kupić sobie tutaj https://madamnatura.pl/maslo-shea/  Masło Shea, które można stosować praktycznie na całe ciało, a także końcówki włosów.