Chcę kupić nową drukarkę, chętnie laserówkę, bo rzadko drukuję w kolorze. Co byście polecali? Od razu możecie napisać jakie do niej zamienniki polecacie?
drukarka
Napisano 17 marca 2020 - 23:51
Napisano 21 marca 2020 - 19:42
zobacz sobie którys z modeli brother, nawet do tych nowych łatwo znajdziesz zamienniiki np. activejet, ja je bardzo lubię bo jakością nie ustępują oryginałom
Napisano 25 marca 2020 - 22:56
dzięki, zdecydowałam się na brothera, zamienniki też sobie zamówiłam, namierzyłam activejety do mojego modelu, to znana marka i wiem, że mają fajna jakosć
Napisano 10 kwietnia 2020 - 11:19
Laserowa Mam taka i jest po prostu nie do zajechania.
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 22 maja 2020 - 22:20
używasz do tej swojej laserówki zamienników? JEśli tak to jakie polecasz? Mi się te activejet sprawdzają i można je łatwo kupić.
Napisano 30 stycznia 2022 - 17:09
mam brothera, regularnie kupuję do mojej drukarki zamienniki Activejet, sa bardzo wydajne, łatwo je drukarka wykrywa, wydajność mają jak oryginalne produkty
Napisano 23 października 2022 - 19:11
A ja już znalazłam dla siebie już dobry sprzęt, ale teraz mam dylemat gdzie najlepiej byłoby do niego kupić tusze. Znajoma poleciła mi firmę http://coralwebdesign.co.uk/ - ponoć tam mają dobre produkty i sprawdzone, a ceny mają mieć też naprawdę przyzwoite. A wy kojarzycie tą firmę?