Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

drukarka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

#1 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 24 listopada 2015 - 10:15

Chcę kupić drukarkę na prezent, fajnie by było jak by nie była droga (około 200-300 zł) i miała tanie zamienniki :)

#2 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 01 grudnia 2015 - 16:56

Nie wiem jak teraz wyglądają ceny drukarek, ale ja swego czasu kupiłam kombajn 3w1 HP. Jeśli będę kupowała jak ta żywot zakończy to chyba postawię na tą samą firmę. 

#3 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 399 postów

Napisano 04 grudnia 2015 - 06:49

Zerknij sobie na modele drukarek laserowe. Wprawdze drukują jedynie na czarno biało ale do użytku domowego zupełnie to wystarcza. Zobaczysz,że taka drukarka jest o wiele tańsza. Tonery są tanie, zarówno oryginały oraz zamienniki. 20 czy 30 zł wystarczy Ci na dobre kilka tysiecy tekstu...

Proponuję zajrzeć sobie do sklepu rtv Euro agd. Ostatnio kupowałam tam swoją drukarkę .Mają wiele promocji w sklepie oraz sprzęt można sobie u nich brać na raty ( nawet na 50 rat). Poza tym dostajesz za darmo pakiet z antywirusem, ktory potem możesz wykorzystać na swoim komputerze. 

#4 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 04 grudnia 2015 - 14:21

Poza tym dostajesz za darmo pakiet z antywirusem, ktory potem możesz wykorzystać na swoim komputerze.

Tu przyznam rację, sama ostatnio zostałam posiadaczką urządzenia wielofukncyjnego z RTV i AGD. Kupiłam model firmy Canon, zależy mi głównie na drukowaniu, więc kupiłam może nie najtańszą, ale z tanimi tuszami - tak się chyba bardziej opłaca ;-) I rzeczywiście dołączyli również roczną licencję na antywirusa.Dołączam zdjęcie mojego urządzonka :mrgreen:

Załączone miniatury

• front_pixma_mg5650.jpg

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#5 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 07 grudnia 2015 - 11:17

Hmm jakoś mam obawy co do canona, wolałabym coś bardziej znanego jeśli chodzi o drukarki np. HP, Brother

#6 beata_m

beata_m
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 12 grudnia 2015 - 21:17

My mamy wielofunkcyjną HP laserową. Koszt tonera na poziomie 15 złotych - oczywiście nie-oryginał :)

#7 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 29 grudnia 2015 - 12:45

A jaki model i jakich zamienników używacie?

#8 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 30 grudnia 2015 - 22:16

Hmm jakoś mam obawy co do canona, wolałabym coś bardziej znanego jeśli chodzi o drukarki np. HP, Brother

Wydaje mi się, że Canon to dość znana firma. Jeśli chodzi o Brothera - osobiście nie polecam. Miałam drukarkę z Brothera przed tą, parę lat temu i pewnego dnia po prostu stanęła i mimo wielu prób naprawy nic nie dało się z nią zrobić :-)

Z obecnej - zadowolona jestem bardzo :)

#9 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 08 stycznia 2016 - 11:21

Dzięki za wypowiedź :) kupiliśmy w końcu brothera i od razu komplet zamienników actis do niego, a jako model Brothera miałaś? Bo opinie dobre o tych drukarkach znalazłam.

#10 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 08 stycznia 2016 - 22:50

@milla77 to było już bardzo dawno temu. Model to DCP-115c. Gdzieś tam leży u taty na strychu chyba, ale już nie opłaca się jej naprawiać :)

#11 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 09 stycznia 2016 - 10:56

My na Brothera nie narzekaliśmy. Teraz jak będziemy kupować to znowu albo Brother albo Epson ;)

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#12 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 27 stycznia 2016 - 10:45

:) brother to chyba solidna firma i na forach piszą że z zamiennikami nie ma problemu nawet do tych nowszych modeli

#13 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 01 lutego 2016 - 06:50

Ja również kupowałam w rtv Euro agd. W zasadzie to zamówiłam przez internet z odbiorem w ich salonie bo tak było dla mnie najwygodniej. Jest to duży sklep. Osobiście obawiam się zamawiać sprzęty na aukcjach albo w jakichś niewielkich mało znanych sklepach bo obawiałabym się ,ze nie przyjdzie mi to co zamówiłam.

Mam model marki Brother. Kupowałam go rok temu tak wieć nie wiem czy jeszcze ten model jest w ofercie ale jestem zadowolona. Jest tani w użytkowaniu, drukuje bardzo szybko. Drukarka laserowa. 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#14 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 21 marca 2016 - 10:01

A jaki masz model?? Kupujesz do swojej drukarki zamienniki?

#15 aita

aita
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 16 stycznia 2017 - 08:22

Dziewczyny chcę kupić jakąś drukarkę do domu, druuję głównie jakies papiery, kolorowankę dla dziecka, koniecznie na zamienniki
​​

#16 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 21 stycznia 2017 - 19:55

To pomyśl o czymś brothera, bo zazwyczaj nie ma problemu z zamiennikami, do moej drukarki nie ma a mam model 105 chyba ;) zamienniki kupuję actis

#17 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 30 stycznia 2017 - 19:02

No własnie chyba pora coś kupić.. Ale myślę raczej o czymś co będzie też miec skaner i ksero. 

Możecie coś polecić ?

#18 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 04 lutego 2017 - 15:12

Możecie coś polecić ?

Tak naprawdę teraz urządzenia wielofunkcyjny wszystkie koło 300 zł kosztują, moim zdaniem porządne, ale bez bajerów. Nie polecę nic konkretnego, bo my kupowaliśmy rok temu i jak teraz byliśmy w sklepie, to już całkiem co innego jest na półkach :P My patrzyliśmy na ceny tuszu i zamienników i chyba więcej wymagań nie mieliśmy.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#19 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 lutego 2017 - 17:29

Tylko i wyłącznie Brother jak dla mnie <ookk>

Mamy w domu urządzenie wielofunkcyjne z opcją wifi co baaardzo się przydaje :) 

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#20 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 04 lutego 2017 - 17:34

z opcją wifi

my też z wifi, ale chyba teraz to już standard <hmm>

U nas canon sprawdza się bardzo dobrze

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat