my też z wifi, ale chyba teraz to już standard
szczerze to nie wiem
ale gdyby nie było standardem to polecam ![]()
Napisano 04 lutego 2017 - 21:32
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 05 lutego 2017 - 11:53
@wloczykijka przeczytaj sobie mój post troszkę wyżej. Napisałam go po kupnie urządzenia wielofunkcyjnego firmy Canon. Minął już rok odkąd go użytkuje i jestem zachwycona
Działa bez zarzutu, jest z opcją wifi, skanuje, drukuje, kopiuje dokumenty i drukuje je w innej skali i do tego, co jest wielkim plusem, ma śmiesznie tanie tusze. Ja za jeden zamiennik płacę chyba 2,5 zł
I starcza na długo. Naprawdę polecam ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 05 lutego 2017 - 22:35
Napisano 12 lutego 2017 - 21:18
tez ostatnio "hapeka" nabylismy". Fajnie wyglada, elegancko drukuje, mam zamiar wytestowac drukowanie zdjec, bo jakos nie wierze, ze zdjecia z domowej drukarki moga byc w podobnej jakosci jak od fotografa
Ja mam HP.
Tez z opcja ksero i skanera i wifi.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 12 lutego 2017 - 21:23
Mamy wiekowego Brothera, bo służy mężowi od początku studiów. Drukuje spoko, tusze to wydatek rzędu kilku złotych, jeszcze nigdy się nie popsuł.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 27 lutego 2017 - 18:08
tez ostatnio "hapeka" nabylismy". Fajnie wyglada, elegancko drukuje, mam zamiar wytestowac drukowanie zdjec, bo jakos nie wierze, ze zdjecia z domowej drukarki moga byc w podobnej jakosci jak od fotografa
a jak z zamiennikami do hpeków? Jakiś czas temu była afera, że blokowali zaienniki wraz z aktualizacją oprogramowania
Napisano 04 marca 2017 - 09:19
to podziwiam, mi szkoda kasy na oryginały, jak sobie policzyłam ile mnie by komplet kosztował do mojej to prawie połowa wartości drukarki
, drukuję dla siebie i zamiennik wystarcza
Napisano 04 marca 2017 - 12:56
@milla77 mieszkam za granica, wiec porownujac koszty tuszu do zarobkow oryginaly wychodza mi tak jak w Polsce zamienniki... Wiec nawet nie probowalam szukac zamiennikow . Natomiast wiem ,ze pudelka z tuszy sa w jakis tam sposob zabezpieczone przed ponownym uzyciem. Nie wiem niestety do konca na jakich zasadach to dziala, ale podobno nie da sie takiego pojemnika uzupelnic i uzywac od nowa
.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 marca 2017 - 23:06
aaaa no chyba, że
w PL niestety komplet oryginałów czasami wynosi tyle co pół drukarki więc nie powiem żeby się to opłacało ![]()
Napisano 03 kwietnia 2017 - 18:21
Pora rozejrzeć sięc hyba za czymś nowy, bo moja drukarka zaczyna dziwnie drukować, każda strona drukuje się bardzo powoli i czasami robią się paski, chyba pomyslę o czymś laserowym, co polecacie?
Napisano 09 kwietnia 2017 - 08:26
Zależy ile chcesz wydać, wiem że brother ma fajne urządzenia, pewnie laserowe też, sprawdź sobie przed zakupem czy są już zamienniki do danego modelu, zazwyczaj dosyć szybko się pojawiają, ja kupuję actisy do swojej drukarki
Napisano 26 kwietnia 2017 - 15:28
ja mam HP laser yet od wielu lat i jest niezniszczalna. Polecam
Napisano 27 kwietnia 2017 - 17:49
Te starsze modele chyba były mniej problematyczne, w nowszych hp wiem że często jest blokowanie zamienników
Napisano 13 maja 2017 - 18:04
Ja mam urządzenie wielofunkcyjne z Canona i jestem zadowolona. Ma już kilka lat ![]()
Napisano 25 sierpnia 2017 - 16:33
A jak z zamiennikami? Słyszałam, że canony są drogie w użytkowaniu
Napisano 25 sierpnia 2017 - 18:49
Canon posiada tanie zamienniki właśnie, do tego produkuje bardzo dobry sprzęt.
Napisano 27 sierpnia 2017 - 14:12
Dziewczyny też liczę na poradę, jakie urządzenie wielofunkcyjne polecace w przystępnej cenie i żeby potem koszty wydruku mnie nie przyprawiły o zawał
Napisano 20 września 2017 - 12:34
Ja niedawno kupiłam drukarkę brother dcp j100 i śmiało polecam, łatwo kupić zamienniki, ja akurat trafiłam na actisy i jakość ich jest całkiem niezła. Wydruk można rozczytać.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
najlepsza drukarka laserowa |
|
|
|
drukarka |
|
|
|
drukarka |
|