Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Prostowanie wlosow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
190 odpowiedzi w tym temacie

#21 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 13 września 2008 - 20:28

mi sie wydaje ze jak sie krusza to suche sa wiec moze sparuj koncowki jakims mazidlem? albo moze odstaw prostownice na jakis czas i podetnij?
moze wyprobuj ten jedwab na koncowki?
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#22 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 września 2008 - 20:34

wiesz ja wogule nie mam czasu nic sobie kupic takiego wlasnie do wslow ;-. juz 3 miesiace kupuje glupi lakier i nie moge dojsc do sklepu ;-/ ten jedwab juz sobie od 1 klasy kupuje i nie moge juz rok dojsc a czesto bywam w hurtowniach fryzjerskich ;-/ ja juz tak mam....zwlekam z kupnem czegokolwiek strasznie

#23 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 14 września 2008 - 08:36

myślę że jak jest problem z końcówkami to trzeba po prostu regularnie chodzić do fryzjera podcinać. ja dopóki nie zapuszczę włosów choćby do ramion to muszę prostować bo wywijają mi się we wszystkie strony ale postanowiłam sobie ze będę za to podcinała końcówki regularnie co 2 miesiące żeby ich nie zniszczyć, i oczywiście do tego odżywiać.

pytałam sie was o maskę do włosów prostowanych i tak sobie myślę czy by nie kupić gliss kur tą żółtą z olejkami przeciw rozdwajaniu i łamaniu sie końcówek?

ogólnie by to tak wyglądało: szmpon jaki bądź, odżywka w sprayu gliss kur z jedwabiem i ta maska- jak myślicie dobre połączenie? <bezradny></span>
Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Dołączona grafika

#24 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 14 września 2008 - 22:40

szmpon jaki bądź, odżywka w sprayu gliss kur z jedwabiem i ta maska- jak myślicie dobre połączenie?

połączenie dobre tylko żeby te produkty były jednej marki...wtedy sie uzupełniają...tak myśle
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#25 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 15 września 2008 - 18:10

krowka17, jak masz już zniszczone końcówki to nic z nimi nie zrobisz- podetnij. dopiero wtedy jedwab czy oliwki. kopas w dupas i do sklepu!! :-P
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#26 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 września 2008 - 18:19

zniszczone końcówki to nic z nimi nie zrobisz- podetnij

krowka17,
nie dopuść do tego co ja ... kiedyś próbowałam je ratować jakimiś specyfikami i doszło do tego że jak sie pokazałam u fryzjerki to mi poszło prawie 10 cm z długości ... wiec lepiej szybko działać i zacząć nożyczkami

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#27 songofthemoon

songofthemoon
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 19 września 2008 - 09:13

mam ten specyfik i powiem tak sa wygladzone ale nie wyprostowane:) a na wlosy zniszczone pamietam robilam kiedys taka miksture oliwa z oliwek cytryna i i pryskalam tym wlosy .owijalam recznikiem a pozniej zmywalam:)
wszytsko jest fikcja ja rowniez

#28 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 21 września 2008 - 21:02

A moje proste jak druty to nie mam co prostowac <bezradny></span>

Z tego co slyszalam jak fryzjerka opowiadala to duzo lepiej jest kupic porzadna prostownice, bo mimo iz (teoretycznie) te tansze daja taki sam efekt to strasznie niszcza wlosy. A z tymi drozszymi juz tak nie jest i efekt jest natychmiastowy, a nie trzymasz 10 min zeby cos wzielo.. W rezultacie masz popalone pasma..

#29 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 22 września 2008 - 08:16

duzo lepiej jest kupic porzadna prostownice,

zgadzam sie w zupelnosci, ale fakt faktem, ze kazda niszczy wlosy, tez uzywam lepszej prostownicy, kiedys mialam taka tania z marketu, to nie dosc, ze musialam dlugo kazde pasmo trzymac, to wlosy byly w oplakanym stanie. Teraz to szybciutko moge wyprostowac, ale wiadomo, wlosy i tak sie niszcza, ale raz na tydzien naloze jakas maske do wlosow i nie jest zle ;-)
Dołączona grafika

#30 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 22 września 2008 - 11:31

Też zaczynałam od taniej prostownicy i niestety nie dość że nagrzewała się chyba pół godziny to efekty przed i po prostowaniu były mało widoczne :-? Teraz to raz dwa i efekty są. Żadnych dodatkowych kosmetyków "prostujących" nie używam, tylko regularnie podcinam końcówki i to mi wystarcza by nie mieć problemów z włosami.
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#31 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 22 września 2008 - 11:42

ja używam prostownicy i nie mam problemów z włosami
Dołączona grafika

#32 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 22 września 2008 - 18:43

Też zaczynałam od taniej prostownicy i niestety nie dość że nagrzewała się chyba pół godziny to efekty przed i po prostowaniu były mało widoczne

doklanie, nie oplaca sie kupowac takich prostownic, jesli naprawde musi sie juz prostowac wlosy, to jak najbardziej warto zainwestowac w porzadna i drozsza.
Dołączona grafika

#33 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 22 września 2008 - 20:28

ekhm, to temat o KOSMETYKACH do prostowania.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#34 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 13:56

Kupiłam sobie emulsje do prostowania z MATRIXa- super efekt i chrni przed wysoką temp prostownicy :mrgreen:

aaa włosy proste trzymają mi się do nastepnego mycia- nawet jak jest wilgotne powietrze :mrgreen: :mrgreen:
Już nie panna a żona :*

#35 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 20:06

Kupiłam sobie emulsje do prostowania z MATRIXa

ajaka cena?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#36 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 23:15

ajaka cena?

a no cena niezbyt atrakcyjna- bo w zasadzie ten kosmetyk używany jest w salonach fryzierskich :) zapłaciłam za niego 48 zł- ( w sklepie z akcesoriami fryzierskimi) ale widziałan na allegro i po 32 zł.

#37 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 19:36

depre, a chociaż wydajny i wart swojej ceny?
Dołączona grafika

#38 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 11:46

depre, a chociaż wydajny i wart swojej ceny?

wydajny to on jest, myśle że bez problemu na [pół roku mi starczy stosując do przy każdym razie:)

a co do skuteczności- to dla mnie super:) bo mi włoski się po prostowaniu trzymały aż do chwili gdy nie wyszłam na wiglote powietrze:) a teraz czy mokro czy słucho to włoski trzymają się swobodnie do następnego mycia :) poza tym matrix ogranicza zniszczenie włosów pod wplywem wysokiej temperatury- jak dla mnie wart swojej ceny :mrgreen:

#39 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 11:50

depre, a który to?

Załączone miniatury

• 1078.jpg
  • 130.jpg

Dołączona grafika

#40 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 11:55

tuptunio, ten pierwszy.

Super też jest nabłyszczasz do włosów zwłaszcza gdy ktoś ma tendencje do puszenia się :-D albo elektryzowania.

Też mialam i polecam:)