Prostowanie wlosow
Napisano 13 września 2008 - 20:28
moze wyprobuj ten jedwab na koncowki?
Napisano 13 września 2008 - 20:34
Napisano 14 września 2008 - 08:36
pytałam sie was o maskę do włosów prostowanych i tak sobie myślę czy by nie kupić gliss kur tą żółtą z olejkami przeciw rozdwajaniu i łamaniu sie końcówek?
ogólnie by to tak wyglądało: szmpon jaki bądź, odżywka w sprayu gliss kur z jedwabiem i ta maska- jak myślicie dobre połączenie?
Napisano 14 września 2008 - 22:40
połączenie dobre tylko żeby te produkty były jednej marki...wtedy sie uzupełniają...tak myśleszmpon jaki bądź, odżywka w sprayu gliss kur z jedwabiem i ta maska- jak myślicie dobre połączenie?
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 15 września 2008 - 18:19
zniszczone końcówki to nic z nimi nie zrobisz- podetnij
krowka17,
nie dopuść do tego co ja ... kiedyś próbowałam je ratować jakimiś specyfikami i doszło do tego że jak sie pokazałam u fryzjerki to mi poszło prawie 10 cm z długości ... wiec lepiej szybko działać i zacząć nożyczkami
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 września 2008 - 09:13
Napisano 21 września 2008 - 21:02
Z tego co slyszalam jak fryzjerka opowiadala to duzo lepiej jest kupic porzadna prostownice, bo mimo iz (teoretycznie) te tansze daja taki sam efekt to strasznie niszcza wlosy. A z tymi drozszymi juz tak nie jest i efekt jest natychmiastowy, a nie trzymasz 10 min zeby cos wzielo.. W rezultacie masz popalone pasma..
Napisano 22 września 2008 - 08:16
zgadzam sie w zupelnosci, ale fakt faktem, ze kazda niszczy wlosy, tez uzywam lepszej prostownicy, kiedys mialam taka tania z marketu, to nie dosc, ze musialam dlugo kazde pasmo trzymac, to wlosy byly w oplakanym stanie. Teraz to szybciutko moge wyprostowac, ale wiadomo, wlosy i tak sie niszcza, ale raz na tydzien naloze jakas maske do wlosow i nie jest zleduzo lepiej jest kupic porzadna prostownice,
Napisano 22 września 2008 - 11:31
Napisano 22 września 2008 - 18:43
doklanie, nie oplaca sie kupowac takich prostownic, jesli naprawde musi sie juz prostowac wlosy, to jak najbardziej warto zainwestowac w porzadna i drozsza.Też zaczynałam od taniej prostownicy i niestety nie dość że nagrzewała się chyba pół godziny to efekty przed i po prostowaniu były mało widoczne
Napisano 22 września 2008 - 20:28
Napisano 10 grudnia 2008 - 13:56
aaa włosy proste trzymają mi się do nastepnego mycia- nawet jak jest wilgotne powietrze
Napisano 10 grudnia 2008 - 20:06
ajaka cena?Kupiłam sobie emulsje do prostowania z MATRIXa
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 grudnia 2008 - 23:15
ajaka cena?
a no cena niezbyt atrakcyjna- bo w zasadzie ten kosmetyk używany jest w salonach fryzierskich
Napisano 13 grudnia 2008 - 11:46
depre, a chociaż wydajny i wart swojej ceny?
wydajny to on jest, myśle że bez problemu na [pół roku mi starczy stosując do przy każdym razie:)
a co do skuteczności- to dla mnie super:) bo mi włoski się po prostowaniu trzymały aż do chwili gdy nie wyszłam na wiglote powietrze:) a teraz czy mokro czy słucho to włoski trzymają się swobodnie do następnego mycia
Napisano 13 grudnia 2008 - 11:55
Super też jest nabłyszczasz do włosów zwłaszcza gdy ktoś ma tendencje do puszenia się
Też mialam i polecam:)