Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#1 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 31 stycznia 2007 - 10:50

Powoli się zbliżają. I stąd moje pytanie. Jak spędzacie Walentynki? Czy dopada Was kupowanie czerwonych serduszek, erotycznych zapachów i tych innych okazjonalnych pierdół? A może piszecie sobie miłosne wyznania na serduszkowych karteczkach? Co wyjątkowego robicie w ten dzień? A może właśnie jesteście przeciwniczkami Walentynek - i udajecie, że ich nie ma?

My świętujemy z umiarem. Ja zawsze mam dla Miśka jakąś słodką kartkę z czymś od siebie w środku. Jako, że ja rzadko wpadam w romantyczny nastrój i z reguły nie mówię mu jak bardzo Go kocham - to tym bardziej ta kartka jest dla niego b. miłym akcentem :-) Nie kupujemy sobie żadnych walentynkowych bubli, ale wybieramy jakąś fajną knajpkę i fundujemy sobie przemiłą kolację czy też deser :-) I wieczór kończymy też miłym akcentem, ale już takim tylko naszym... :oops:

#2 Little My

Little My
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 31 stycznia 2007 - 14:12

U nas raczej nie wchodzą w grę jakieś tandetne pierdółki, raz tylko na samym początku znajomości małż coś paskudnego mi kupił, teraz zwyczajnie wybieramy się w jakieś miłe miejsce, albo kupujemy winko, pachnące świeczuchy i zaczynamy wieczór od taplania się w wannowej pianie ;) w tym roku robimy sobie walentynkowy weekend i jedziemy do miasta smoka wawelskiego :)
Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem, pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór

#3 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 31 stycznia 2007 - 14:25

Ja rok temu dostalam opierdziel bo nakupowałam mojemu ukochanemu pare pierdułek (pluszowe serducho itp.) powiedział mi że na walentynki daje się tylko kartki i koniec :-)
W tym roku planuję dla niego malutką odmiane w barku czeka już jego ulubiony slodki szampan, a w szafce biały koronkowy gorsecik, upichce coś pysznego na kolacyjke a potem ... wiadomo co :-P
Dołączona grafika

#4 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 31 stycznia 2007 - 17:10

nie dajemy sobie zadnych walentynkowych prezentow ani kartek, przewaznie cieszymy sie soba w ten dzien, idziemy na kolacyjke, spedzamy milusio wieczor, a co najwazniejsze..ZADNEGO ODBIERANIA TELEFONOW

#5 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 31 stycznia 2007 - 17:49

To widzę, że u wszystkich wygląda to podobnie, po prostu spędzacie ze sobą ten czas... U nas niestety,różnie to bywa. Czasami zdarza się, że w walentynki się nawet nie widzimy :( w tym roku prawdopodobnie też tak będzie, bo semestr letni zaczyna mi się 12.02, więc 14.02 będę we Wrocławiu :( Ale jeśli jesteśmy akurat razem, to wtedy spędzamy go podobnie jak Wy. Winko,jakiś obiadek w domku albo wyjście do knajpki i po prostu cieszenie się sobą <serduszka></span>

#6 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 01 lutego 2007 - 21:31

a my dzisiaj byliśmy po bułe w Sawii i takie fajne kubki walentynkowe są ;-) Misiek powiedziała, że mi nie kupi, i normalnie wcale bym ich nie chciała, ale powoli wzbogacamy nasz małżeński dobytek, a wiadomo, że kubków nigdy za wiele, a te tak jakoś mnie urzekły, takie słodkie są <dreams></span> więc może mu trochę pomarudzę w tym roku o taki jeden ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#7 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 01 lutego 2007 - 23:12

takie słodkie są <dreams></span>

jakie slodkie? co na nich takiego specjalnego cio? ;)

#8 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 02 lutego 2007 - 09:54

jakie slodkie? co na nich takiego specjalnego cio?

no właśnie nie wiem, serduszka są tylko, ale jakoś mnie tak ujęly. no czasem tak po prostu jest, że niby nic nadzwyczajnego, a Ty już wiesz, że musisz to mieć!!
ale pewnie do Walentynek mi przejdzie ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#9 kiora

kiora
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 03 lutego 2007 - 17:57

Madziu po prostu potrzebujecie szklanek, biedactwa nie macie z czego pić i podoba Ci sie wszystko :lol: :lol:
To tylko żart rzecz jasna.
A tak poważnie-ja też jestem ulubienicą niezwykłych kubków-moja teściowa mnie nimi wiecznie obdarowuje, niestety miejsca w szafce brakło- niechcący mój brzdąc kilka ztrzaskał a ja cieszyłam sie jak głupia.
Jedno poszło drugie przyjdzie.
Jak ktoś ma mało naczyń do picia, niech pisze, chętnie się podzielę. :mrgreen:
Dołączona grafika

#10 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 07 lutego 2007 - 13:29

Czasami zdarza się, że w walentynki się nawet nie widzimy :( w tym roku prawdopodobnie też tak będzie, bo semestr letni zaczyna mi się 12.02, więc 14.02 będę we Wrocławiu :(

Ojoj, jak się cieszę :D właśnie dzwoniłam do dziekanatu i się okazało jednak, że mamy wolne do 15.02 :))) więc jednak spędzimy razem walentynki w tym roku ;) no to teraz muszę koniecznie wymyślić miłego dla mojego skarba... jakiś striptiz może <serduszka></span>

#11 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 09 lutego 2007 - 13:19

jakiś striptiz może <serduszka></span>

my to testowaliśmy w zeszłym roku :oops:
sprawdziło się :-)

w tym roku chyba wybierzemy się do Fregaty w Zagórzu. Słyszałam, że fajna knajpa. A potem...muszę jeszcze pomyśleć ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#12 koteczek

koteczek
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 09 lutego 2007 - 19:07

ja jeszcze nie wiem dokładnie co będziemy w tym dniu robić

muszę wybrać z kilku pomysłów
Kasia - mama ARECZKA

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#13 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 09 lutego 2007 - 20:59

muszę wybrać z kilku pomysłów

a jakie macie pomysły??

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#14 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 14 lutego 2007 - 12:12

Życzę Wam wszystkim dziewczyny miłego spędzenia dnia dzisiejszego z Waszymi ukochanymi :) Dużo całusków od Waszych przemiłych partnerów , smacznego wina i kolacji oraz udanego <sex></span> no i miłości na cały przyszły rok :*

#15 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 14 lutego 2007 - 12:25

dzieki kociaku :D a ja zycze Wam aby wasi faceci dzisiaj byli mili wygladali bardziej milo niz normalnie i w ogole milego dnia :D
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#16 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 14 lutego 2007 - 12:56

Dużo całusków od Waszych przemiłych partnerów

a ja mam zimno i nie ma całowania :-(
ale nadrobimy jak zejdzie ;-)

smacznego wina i kolacji oraz udanego

oj będzie miła kolacja :-) tym bardziej, że już tak dawno nigdzie nie byliśmy...

życzę milutkiego wieczorku :-)
i koniecznie zdajcie potem relację jak było :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#17 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 14 lutego 2007 - 13:46

zdajcie potem relację jak było

to samo chciałam napisać :D

#18 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 14 lutego 2007 - 14:29

Życzę Wam wszystkim dziewczyny miłego spędzenia dnia dzisiejszego z Waszymi ukochanymi :) Dużo całusków od Waszych przemiłych partnerów , smacznego wina i kolacji oraz udanego <sex></span> no i miłości na cały przyszły rok :*

Niestety mam jakieś paskudne choróbsko , gorączke,dreszcze więc wina i sexu nie będzie ... bu :-( .Ale i tak jestem bardzo szczęśliwa bo moje kochanie wspaniale się mną opiekuję ,to takie słodziutkie z jego strony <zawstydzony></span>
Dostałam od niego graficzkę własnej roboty zamiast karteczki ( potem wkleje ) i ma do mnie koło 16 przyjść zobaczymy co będzie dalej :) pełne relacje zdam jutro :)

A wam kochane kobietki życze dużo miłości ,ciepła, i namiętności na ten i każdy następny walentynkowy wieczur :-)

#19 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 14 lutego 2007 - 14:33

a cos dostalyscie poza diablica ktora dostala graficzke ? czy jednak twardo wedlug zasady ze kompletnie nic se nie dajecie ? :)

ja dostalam takie malutkie czerwone serduszko :) pierdolka ale milo :)
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#20 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 15 lutego 2007 - 09:00

ta ja dalam walentynkowy obiad szybki w locie po pracy a w zamian dostalam buziaka na walentynki mialo byc wino ale nam sklep zamkneli i w efekcie kupilismy lody w periptero i spedzalismy milo czas ;D hehe :lol: