Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Taniec brzucha

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kaś

Kaś
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 12 października 2007 - 21:26

Taka mała pasja ;).Nie,sama nie tańczę...Bozia poskąpiła talentu i mam wyczucie rytmu jak betonowy słup,ale podziwiać mogę i lubię :D.Dla mnie ten taniec to kwintesencja wdzięku.
Załączam jeden fylmyk,moim zdaniem niesamowity.Mogło by się wydawać ,że brzuch tancerki to jakaś odrębna istota.

#2 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 14 października 2007 - 10:39

Ładnie taniec wygląda, kiedys mnie interesował rodzaj tego tańca.
Ale już bym nie mogła wywijac brzuchem i biodrami.
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#3 Megara

Megara
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 18:47

Kiedyś mnie ten typ tańca interesował. Teraz już tak mniej ale dalej mi sie podoba. Jest taki inny niż reszta. Prawdziwa tancerka to supcio tańczy xD :mrgreen:

Próbowałam kiedyś i moje próby skończyły się tak szybko jak się zaczęły xD
Poprostu mi nie idzie tak :-D Ale zawsze jakieś doświadczenie się zdobyło.

#4 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 03 stycznia 2008 - 11:49

Kiedyś mnie ten typ tańca interesował. Teraz już tak mniej ale dalej mi sie podoba. Jest taki inny niż reszta. Prawdziwa tancerka to supcio tańczy xD

Próbowałam kiedyś i moje próby skończyły się tak szybko jak się zaczęły xD
Poprostu mi nie idzie tak Ale zawsze jakieś doświadczenie się zdobyło.

mi najbardziej podoba sie tak "hustka"opleciona na biodrach tylko nie wiem jak fachowo sie nazywa moze jak napisalam hustka <hmm></span>

#5 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 06 stycznia 2008 - 18:33

Moj byly pochodzil z tych stron gdzie kobiety tak wslanie tanyczyly i jak chodzilismy na balety to bardzo chcialam tak tanczyc :-P
Zapisalam sie na taniec brzucha chodzilam 2 lata wychodzi mi to nawet niezle :-P
Kiedys pojechalam do Polski i byla z siora na techno a ona do mnie-usiadz Agniecha bo normalnie wstyd robisz :mrgreen: to techno a nie turecka dyska.
Ale ja naprawde nie potrafilam :oops:
Tydzien temu bylam z mezem na dysce i wogole nie potrafie tanczy 9 mies nie bylam i normalnie nie potrafie sie skupic :-/

#6 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 09:54

Tydzien temu bylam z mezem na dysce i wogole nie potrafie tanczy 9 mies nie bylam i normalnie nie potrafie sie skupic

to może znow sie zapiszna taniec brzucha lub jak nie masz czasu chodzic na treningi to moze posc sobie film i ucz sie w domku :-)

#7 agta

agta
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 03 marca 2008 - 19:51

Ja ćwiczę taniec brzucha od 2 miesięcy. Talentu raczej nie mam, ale mi to nie przeszkadza. A ten taniec naprawdę dużo daje. Uelastycznia ciało i podnosi samoocenę :)

Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.

#8 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 06 czerwca 2008 - 11:46

Ja kupiłam sobie taki kurs z tańcem brzucha naprawde super rzecz, nie tylko żeby się odstresowac ale można też schidnoąć i wyrobić sobie mięśnie :) polecam :)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#9 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 czerwca 2008 - 14:27

malenka ale wychodzi ci to tak jak pokazuja bo to jest bardzo trudne wyrobic sobie takie ruchy miesniami brzucha....:)

#10 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 07 czerwca 2008 - 10:45

łatwo nie jest ale jak sie cwiczy systematycznie to szybko widac postępy,mi już nawet dobrze idzie
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#11 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:04

Mi moja mama powiedziała że mam talent ale czy mówi prawdę to nie wiem :P Mi się wydaje że idzie mi całkiem całkiem ;D chociaż do shakiry mi jeszcze daleko :P

#12 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:05

chociaż do shakiry mi jeszcze daleko

to on umie a ty nie? :P :P :P

http://pl.youtube.com/watch?v=LIr3gaqefXg
nie ma mnie tu i nie będzie.

#13 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:18

AAAAA mam nowego idola!!! <leze12></span> A David sie nie zna on się skończył na Baj Łacz :mrgreen:

#14 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:21

:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: dobry jest :mrgreen:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#15 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:24

Baj Łacz :mrgreen:

ej ej od Baj Łacza się odczep :P

koleś dobry jest moim zdaniem :P
ale jakiś taki obrzydliwy :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#16 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 19:21

ale jakiś taki obrzydliwy

wkońcu to facet w staniku udający shakire :lol: :lol: gorzej by było jakby był sexy :-P

#17 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 20:44

hej ja nie wiem dziewczyny co wam sie w nim podoba co on takiego pokazal ja mysle ze bym to wszystko powtorzyla

myslalam ze taniec brzycha odwali... bo tego akurat nie umiem a |Tomek umie .... :lol:

#18 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 16:35

Olciia się nie zna jak David :P Olciia tez się skończyła na Baj Łacz ;D

Ps. A mnie taniec brzuch idzie coraz lepiej może tez się zgłosze do 'Mam talent" ;D

#19 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 16:45

Dobra moze sie nie znam :P <bing1></span>

#20 jolina

jolina
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 10 kwietnia 2011 - 20:47

Ja również bardzo polecam taniec brzucha . Nie trzeba mieć żadnych konkretnych predyspozycji, ważne jest, aby z tańca czerpać przyjemność. Przy regularnych ćwiczeniach w końcu udaje się dojść do wprawy. Taniec brzucha świetnie pomaga wyrzeźbić ciało, utrzymać zgrabną sylwetkę. Nie jest łatwy, ale poza tym to same plusy. Zresztą poczytajcie sobie opisy na stronach np. na Ananday.