Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

podążanie za modą

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
150 odpowiedzi w tym temacie

#81 Fairy

Fairy
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 12:57

Śledzenie nowinek w modzie dla każdej dziewczyny jest fajne :) nie wolno ślepo jednak za tym podążać. Najlepiej jest wybierać te "swoje rzeczy". Najlepiej też inwestowac w "nieśmiertelne" ciuchy, dodatki.

#82 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 18:18

śledze modę ale nie podążam ślepo za nią- biorę z niej tylko to co mi się podoba

ja podobnie :-) czasami jest tak ze nie podobają mi sie akurat te MODNE rzeczy ablo mi sie podobają ale ja w nich zle wygladam... chociaz niektorzy bez wzgledu na to czy dobrze wygladaja czy nie to i tak sie tak ubiorą bo przeciez są modni hehe :-P :-P żeby cos załozyc musi mi to pasowac i podobać sie :-D :-D
szczęście ma smak truskawek :D :D

#83 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 18:29

chociaz niektorzy bez wzgledu na to czy dobrze wygladaja czy nie to i tak sie tak ubiorą bo przeciez są modni hehe

no wąłsnie smiesza mnie dziewczyny , które maja troche ciała i zakldaja np szerokie spodnie < alladynki czy jak to sie zwie <hmm></span> > albo bombki <bezradny></span> wtedy sie zastanawiam dlaczego dziewczyny na włąsne zyczenie sie szpeca :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#84 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:06

moda trzeba umieć się przede wszystkim bawić,dodawać i odejmować,łączyć na rózne sposoby.
to my lansujemuy mode a nie moda nas,nie musimy zakładać wszystkiego tylko to w czym dobrze się czujemy. Teraz modne są legginsy i tuniki ale przecież nie jest powiedziane,że trzeba koniecznie łączyc jedno z drugim,tunikę można nosić do normalnych rurek i też bedzie ok. przykładów może być wiele :-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#85 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:57

smiesza mnie dziewczyny , które maja troche ciała i zakldaja np szerokie spodnie < alladynki czy jak to sie zwie <hmm></span> >

ej! ja tez nosze alladynki :-P ale co fakt to fakt... nie mozna zakladac tych "modnych rzeczy" jesli sie w nich zle wygląda... dobja mnie tez jak dziewczyny mają odsłonięte brzuchy a ze spodni sie wylewa to i tamto... :shock: :shock: :shock: :shock: no ale przeciez SUPER WYGLĄDAJĄ... ehh..
szczęście ma smak truskawek :D :D

#86 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 21:49

Dokładnie czasem dziewczyny ślepo podążając za modą zatracają gdzieś siebie i swój własny styl, a przede wszystkim często nie mają ani krzty samokrytycyzmu. Ja ubieram się wygodnie, przede wszystkim muszę się dobrze w ubraniu czuć, co nie znaczy, że ubieram sie całkowicie niemodnie ;-) Lubię modne ciuszki choć nie wszystko mi się podoba, wiele modnych ciuchów jest po prostu okropnych ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#87 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 września 2010 - 13:32

Pamiętam,któregoś sezonu była modna zieleń.Większość z was dziewczyny mówi,że nie lubi tego koloru i jego odcieni.Znalazłam parę fajnych ciuszków w tym kolorze.Popatrzcie i oceńcie,czy rzeczywiście ten kolor jest taki zły.

#88 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 września 2010 - 13:40

viola, te na drugiej focie jest fajny

a co do mody śledze ja ale jeśli coś jest modne a nie trafia w mój gust -nie nosze tego.
ja uwielbiam dzinsy, do tego bluzka z rekawem 3/4
but na obcasie , zegarek - minimalistyka
lub wielkie kolczyki , duży wisior
albo baletki..zamiast obcasów
latem własciwie tylko sukienki
lubie żakiety
płaszcze nie przepadam za kurtkami

najpierw był styl hippi
pozniej sportowy
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#89 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 września 2010 - 13:43

Ale to nie temat o ocenianiu kolorów i innych takich, tylko o tym jak podchodzimy do mody... nie sprowadzajmy kolejnego tematu do rozwodzenia się nad kolorami ubrań ;-) Viola -> jakie-kolory-do-siebie-pasuja-a-jakie-nie-vt4340,15.htm#451078 tam mamy dyskusje o kolorach i tam je zostawmy ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#90 Allhambra

Allhambra
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 14:20

Powiem tak : Moda jest ok. Ale nie zawsze to, co modne, musi być piękne i warte kupienia. Kupicie taką sukienkę z dziurą na dupie bo jest modna? Zastanówmy się więc, dziewczęta, czy zawsze bycie modną się opłaca. I czy się nie PRZEPŁACA.

#91 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 14:32

to co modne zazwyczaj jest ładne, super i chcemy to mieć.Ale nie do przesady.z rzeczy modnych, które mi się nie podobają.po prostu nie kupuje.Bo na prawdę nie których, nawet bym nie ubrała, bo są okropne.
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#92 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 15 stycznia 2011 - 21:33

gdzie szukacie inspiracji na modne ubieranie się? blogi, ulubione sklepy, inne osoby?
Dołączona grafika

#93 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 16 stycznia 2011 - 11:09

gdzie szukacie inspiracji na modne ubieranie się? blogi, ulubione sklepy, inne osoby?

Nigdzie.
Kupuje i ubieram się w to co mi się podoba i w czym dobrze się czuję.
Jeśli mam jakiś ciuszek który nie jest "na topie" to nie znaczy że go wyrzucam (bo nie modny)
;-)

#94 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 16 stycznia 2011 - 11:51

ja np. przeglądam różne strony z modą w internecie, także blogi - głównie zagraniczne, czytam różne gazety z modą, ale to nie jest tak, że jak coś jest modne, to zaraz chcę to mieć- jeśli nie pasuje to do mojej figury, stylu, to choćby było nie wiem jak modne,ja tego po prostu nie założę.
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#95 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 stycznia 2011 - 12:05

Kupuje i ubieram się w to co mi się podoba i w czym dobrze się czuję.

dokladnie :)
widze cos i zastanawiam sie z czym fajnie to zestawic , czy to jest moj kolor i czy pasuje do mojej figury. teraz jest modna kratka , moge ja miec na spodnicy i tyle , ale nie lubie tego wzoru , wiec bym np koszuli czy kurtki takiej nie kupiła.

Jeśli mam jakiś ciuszek który nie jest "na topie" to nie znaczy że go wyrzucam (bo nie modny)

dokladnie. za kilka lat on bedzie znow modny. ;-)

#96 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 26 lipca 2012 - 18:49

Nie lubię modnych ciuchów. Gdy je noszę mam wrażenie, że naśladuję wszystkie dziewczyny wokół.

Kupuję najczęściej ubrania neutralne, takie które są na topie, ale nie ekstrawaganckie, rzucające się w oczy.

#97 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 17:40

Nie lubię modnych ciuchów. Gdy je noszę mam wrażenie, że naśladuję wszystkie dziewczyny wokół.

to jest kwestia zestawienia oraz kupownia ciuchów, w ktorych dobrze wygladamy :-) ja mam swoj styl i wedlug tego kupuje ciuchy . na lato nie kupuje bo mam ich tyle ze nawet jakby lato bylo upalne p[rzez 3 miechy to by mi nie brakło ;-)

#98 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 09:12

Ja co jakiś czas tylko dokupuję coś, więc raz na powiedzmy 3 miesiące jakiś modny ciuch wpadnie. Przede wszystkim noszę rzeczy, które z mody nie wychodzą. Proste i pasujące do mnie ;)

#99 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 03 sierpnia 2012 - 06:58

Ja uwielbiam Blogi ale nie te polskie... polskie szafiarki niestety mam wrażenie, że piszą swoje blogi na siłę i dla lansu... Uwielbiam blog dziewczyny ze Skandynawii - JustMyImagination. Polecam Wam serdecznie.

Uważam, że najważniejsze to znaleźć własny styl i wiedzieć na co można sobie pozwolić. Ja znam swoją granicę :) Lubię nie tyle podążać za modą, co się nią inspirować.

A potem ostatni najfajniejszy element: zakupy. Jak już się zna swoje ulubione marki, rozmiarówki itp to zakupy w internecie pozwalają zaoszczędzić sporo finansów :)
Mruczę więc jestem :)

#100 KasiaKaa

KasiaKaa
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 21 sierpnia 2012 - 08:50

Przyznaję, że lubię mieć, ale nie cierpię zakupów ;) Za modą nie podążam, wolę ponadczasową klasykę.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych