podążanie za modą
Napisano 30 grudnia 2009 - 12:57
Napisano 30 grudnia 2009 - 18:18
śledze modę ale nie podążam ślepo za nią- biorę z niej tylko to co mi się podoba
ja podobnie
Napisano 30 grudnia 2009 - 18:29
no wąłsnie smiesza mnie dziewczyny , które maja troche ciała i zakldaja np szerokie spodnie < alladynki czy jak to sie zwiechociaz niektorzy bez wzgledu na to czy dobrze wygladaja czy nie to i tak sie tak ubiorą bo przeciez są modni hehe
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 grudnia 2009 - 20:06
to my lansujemuy mode a nie moda nas,nie musimy zakładać wszystkiego tylko to w czym dobrze się czujemy. Teraz modne są legginsy i tuniki ale przecież nie jest powiedziane,że trzeba koniecznie łączyc jedno z drugim,tunikę można nosić do normalnych rurek i też bedzie ok. przykładów może być wiele
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 30 grudnia 2009 - 20:57
smiesza mnie dziewczyny , które maja troche ciała i zakldaja np szerokie spodnie < alladynki czy jak to sie zwie
>
ej! ja tez nosze alladynki
Napisano 30 grudnia 2009 - 21:49
Napisano 27 września 2010 - 13:32
Napisano 27 września 2010 - 13:40
a co do mody śledze ja ale jeśli coś jest modne a nie trafia w mój gust -nie nosze tego.
ja uwielbiam dzinsy, do tego bluzka z rekawem 3/4
but na obcasie , zegarek - minimalistyka
lub wielkie kolczyki , duży wisior
albo baletki..zamiast obcasów
latem własciwie tylko sukienki
lubie żakiety
płaszcze nie przepadam za kurtkami
najpierw był styl hippi
pozniej sportowy
Napisano 27 września 2010 - 13:43
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 11 stycznia 2011 - 14:20
Napisano 11 stycznia 2011 - 14:32

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 16 stycznia 2011 - 11:09
Nigdzie.gdzie szukacie inspiracji na modne ubieranie się? blogi, ulubione sklepy, inne osoby?
Kupuje i ubieram się w to co mi się podoba i w czym dobrze się czuję.
Jeśli mam jakiś ciuszek który nie jest "na topie" to nie znaczy że go wyrzucam (bo nie modny)
Napisano 16 stycznia 2011 - 11:51
gdzie szukacie inspiracji na modne ubieranie się? blogi, ulubione sklepy, inne osoby?
ja np. przeglądam różne strony z modą w internecie, także blogi - głównie zagraniczne, czytam różne gazety z modą, ale to nie jest tak, że jak coś jest modne, to zaraz chcę to mieć- jeśli nie pasuje to do mojej figury, stylu, to choćby było nie wiem jak modne,ja tego po prostu nie założę.
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 16 stycznia 2011 - 12:05
dokladnieKupuje i ubieram się w to co mi się podoba i w czym dobrze się czuję.
widze cos i zastanawiam sie z czym fajnie to zestawic , czy to jest moj kolor i czy pasuje do mojej figury. teraz jest modna kratka , moge ja miec na spodnicy i tyle , ale nie lubie tego wzoru , wiec bym np koszuli czy kurtki takiej nie kupiła.
dokladnie. za kilka lat on bedzie znow modny.Jeśli mam jakiś ciuszek który nie jest "na topie" to nie znaczy że go wyrzucam (bo nie modny)
Napisano 26 lipca 2012 - 18:49
Kupuję najczęściej ubrania neutralne, takie które są na topie, ale nie ekstrawaganckie, rzucające się w oczy.
Napisano 29 lipca 2012 - 17:40
to jest kwestia zestawienia oraz kupownia ciuchów, w ktorych dobrze wygladamyNie lubię modnych ciuchów. Gdy je noszę mam wrażenie, że naśladuję wszystkie dziewczyny wokół.
Napisano 01 sierpnia 2012 - 09:12
Napisano 03 sierpnia 2012 - 06:58
Uważam, że najważniejsze to znaleźć własny styl i wiedzieć na co można sobie pozwolić. Ja znam swoją granicę
A potem ostatni najfajniejszy element: zakupy. Jak już się zna swoje ulubione marki, rozmiarówki itp to zakupy w internecie pozwalają zaoszczędzić sporo finansów
Napisano 21 sierpnia 2012 - 08:50
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych