Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

podążanie za modą

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
150 odpowiedzi w tym temacie

#61 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 21:39

eee ostatnio płaszcze różnej maści, styl vintage i retro
z tego co zaobserwowałam
ale to dla kogoś wiesz... takiego.... nie wiem jak to określić ;-) takiego zdecydowanego, określonego, bo to dość wyrazisty styl :P że tak powiem :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#62 Endless

Endless
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 08:01

Ja mam na punkcie mody małą obsesje. Śledze cały czas nowinki w zagranicznych czasopismach (w naszych sa wybiórcze informacje i często nie najświeższe), no a na zakupy, to dziewczyny naprawdę warto wybrac sie do Paryża albo Mediolanu, tam jest ogromny wybór w asortymencie, no i można dostac ubrania praktycznie każdej marki o której zamarzymy.

#63 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 08:12

Endless, na pewno warto sie wybrac, nie watpie, ale czy wiele z nas stac na takie wypady zakupowe do Paryza czy Mediolanu :?: :!:
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#64 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 08:43

666ilonka777, pewnie trzeba by z Krolowa doda zagadac :mrgreen:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#65 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 12 stycznia 2009 - 16:28

W sumie ja nie podąrzam za modą..Bo i po co ?!
Ubieram to w czym jest mi wygodnie,i mi się podoba.

#66 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 22:46

W sumie ja nie podąrzam za modą..Bo i po co ?!
Ubieram to w czym jest mi wygodnie,i mi się podoba.

No a skoro nie podoba Ci się to, co jest teraz akurat modne, to oczywiście, że tak.

#67 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 listopada 2009 - 13:03

Dziewczyny,bardzo kocham proste kroje, ubran.Bez zadnych zbednych dodatkow i przepychu.Wklejam pare fotek co przykuly moja uwage.

#68 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 06 listopada 2009 - 14:15

poza bluzeczką czy co to tam jest :P na zdjęciu gdzie widnieje Monica Bellucci nic nie przykuło mojej uwagi :)
a już szczególnie nie podoba mi się ta pierwsza sukieneczka :) krój mi się nie widzi i te kryształki czy tam cekinki też mnie odpychają :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#69 swiatowa85

swiatowa85
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 06 listopada 2009 - 16:17

samo "podążanie" jest ok, gdy nie jest "ślepe": patrz - osoby od stóp do głów poubierane w to, co propronuje h&m czy inne sieciówki;-) dla mnie ważne jest, by znaleźć jakis pomysł do siebie - ok, podobają mi sie ramoneski, ale nie noszą ich do pumpów, butów-oxfordek, nerdów, panterkowych deseni czy toreb z frędzlami;-) a takich ofiar mody coraz więcej na ulicach. niestety...

#70 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 16:25

najwazniejsze by umiec bawic sie moda ;-)

#71 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 18:15

samo "podążanie" jest ok, gdy nie jest "ślepe": patrz - osoby od stóp do głów poubierane w to, co propronuje h&m czy inne sieciówki

zgadzam sie z tym ;-)
ja mam pewne rzeczy ulubione , ktore zawsze sa modne i zawsze kupuje jak np koszule , czy bluzki/sukienk tzw chinki.
moja szafa to zawsze ubrania , które mnie sie podobaja , jak mi sie cos nie podba to tego niekupue jak np rurki, botki, bufki czy legginsy.
no i najgorsze jest jak ktos kupuje ciuchy bo modne a fatalnie w nich wyglada.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#72 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 20:53

szczerze mówiąc lubię fajne i oryginalne ciuszki ale nie mam na tym punkcie obsesji,bardziej pilnuję swojego stylu,tego w czym czuję się sobą niz tego co proponują nowe trendy. I szczerze mówiąc mało ważne jest dla mnie to co pisze na metce.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#73 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 21:07

szczerze mówiąc lubię fajne i oryginalne ciuszki ale nie mam na tym punkcie obsesji

ja dokładnie tak samo :) bardzo lubię kupować nowe ciuszki :) ale nie wariuje z tego powodu jeśli w którymś sezonie nie mam akurat pieniążków na zakup nowych :) bo przecież można wykorzystać te starsze, które niby wyszły z mody, ale jeśli ja się w nich czuję dobrze to dla mnie one będą zawsze modne i będę w nich chodziła :D mam kilka takich ubrań, które mogłabym zakładać non stop, bo po prostu czuję się w nich b.dobrze :)

I szczerze mówiąc mało ważne jest dla mnie to co pisze na metce.

z tym stwierdzeniem również się zgodzę :) nie kupuję ubrań tylko w drogich, markowych sklepach bo czasem są po prostu nie warte swojej ceny. A posiadają takową tylko z racji napisu na metce :-/ wybieram ciuszki dobrej jakości, które nie zrobią się po pierwszym praniu 'szmatkami' nie do założenia.. a to czy są dobrej jakości nie jest związane z ceną :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#74 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 21:12

Ja nie podazam za moda i nie lece do sklepu od razu po obejrzeniu jakiegos ciucha w modnej gazecie. Jesli juz kupuje ubrania modne, to tylko takie, ktore nie sa krzykliwe i wiem, ze posluza mi na kilka sezonow. Zupelnie nie rozumiem ludzi, ktorzy non stop kupuja modne rzeczy, od gory do dolu z sieciowek. W efekcie wszyscy wygladaja tak samo <bezradny></span>

I szczerze mówiąc mało ważne jest dla mnie to co pisze na metce.

ja rowniez uwazam, ze metka nie ma znaczenia, kto ci patrzy na metke? Wazne, zeby ubrac sie czysto, schludnie i wygladac przyzwoicie. Wiele moich ciuchow jest z rynku, lub tez ze szmateksow i wcale sie tego nie wstydze ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#75 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 21:22

Wiele moich ciuchow jest z rynku, lub tez ze szmateksow i wcale sie tego nie wstydze

bo nie ma czego :) w takich miejscach można kupić bardziej oryginalne ciuchy niż w galeriach... a wg mnie to właśnie jest ważne by wyglądać 'po swojemu' w jakiś sposób oryginalnie, jedynie w swoim rodzaju :) a ludzie robią dokładnie tak jak napisałaś:

W efekcie wszyscy wygladaja tak samo

i to jest przykre..

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#76 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 22:40

Nie podazam obsesyjnie za moda, chociaz nie tak dawno czytalam duzo kolorowych pisemek i czasami umiem sie fajnie ubrac (dzis nawet kolezanka skomentowala ze na sznurku wisi kilka fajnych oich bluzek :) ), ale musze miec na to czas i jakies niezle ciuchy.
Zwykle wrzucam cos co akurat znajde...

Ale mam znajoma ktora bardzo duzo pieniedzy wydaje na ubrania...co dla mnie jest glupie <bezradny></span>

#77 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 08:25

za modą to my nigdy nie będziemy w stanie nadążyć :) co chwilę się zmienia.. ja staram się chociaż ubierać w to co modne ale czasami wolę ubrać się normalnie... mniej modnie :P

Ale mam znajoma ktora bardzo duzo pieniedzy wydaje na ubrania...co dla mnie jest glupie

też tak robiłam... ale na szczęście już tego nie robię ...

#78 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 12:38

śledze modę ale nie podążam ślepo za nią- biorę z niej tylko to co mi się podoba :mrgreen:
i w ten sposób tworzę swój własny styl
nie chce wyglądać jak setki dziewczyn na ulicach które się zlewają bo mają identyczne ciuchy które w tym momencie są "na topie" :-)

#79 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 09:48

Dziewczyny jaki macie swoj styl ubierania sie.Ja np.lubie styl sportowy na co dzien.Czesto chodze w jeansach.Lubie tez T-shirty.Nie nawidze za to zadnych garsonek.Latem lubie zakladac krotkie spodniczki przed kolano (oczywiscie w granicach dobrego smaku).Wizytowe bluzeczki jedynie na jakies wyjatkowe okazje np.swieta.Nie przepadam za bluzkami z kolnierzykiem,wole takie z dekoldzikami. :-P

#80 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 10:04

Viola temat brzmi: "podążanie za modą" ;-) Zajrzyj tutaj :arrow: w-czym-chodzicie-na-co-dzien-vt898.htm
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych