Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

podążanie za modą

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
150 odpowiedzi w tym temacie

#41 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 10 marca 2008 - 12:35

poprostu nie lubie jak wszystkie ubierają się na jedno kopyto.

a czy a powiedziałam że ubieram się lub chętnie ubierałabym się na "jedno kopyto"? :/

dała mi tone ciuchów których nie nosi a mi pasuja więc

więc masz fajnie ;-)
to fajnie mieć coś modnego ale nie żyć tym co jest modne i mieć same modne ciuchy! no i wydawać na to kupę kasy...
nie ma mnie tu i nie będzie.

#42 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 10 marca 2008 - 13:17

ja tam kupuje to co mi sie podoba a nie co jest modne,rok temu nosiłam dużo żółtych rzeczy chociaż modne są dopiero teraz
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#43 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 10 marca 2008 - 17:32

W sumie ja o modzie na określony fason,kolor,dodatek itd dowiaduje się jak wszystkie dziewczyny wokół są w to ubrane :roll: bo jeśli pół miasta ma bluzkę w paski to znaczy,że taka moda panuje obecnie ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#44 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 10 marca 2008 - 18:39

anusek, ja zolte nosilam 3 lata temu juz.
Zreszta pamietam jak weszly te kolczyki kolorowe i jak bylam w PL to zmienialam do kazdego ubrania inny kolor,kumpele sie smialy ludzie patrzyli a za jakis rok u mnie w miescinie kazda je nosila :-/ wiec po co sie smiac :-x
Oczywiscie lubie modne rzeczy,ale nie do przesady mam teraz i tak tyle rzeczy ktore mialam tylko jeden sezon zreszta po ciazy juz sie calkiem inaczej ubieram :-P nie tak kolrowo jak kieds.Kiedys gadali na mnie chodzacy kolorek :mrgreen: bo mialam zawsze wszystko dopasowane.
a teraz ubieram sie normalnie i kupuje to co mi sie podoba.

#45 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 11 marca 2008 - 17:48

grunt to umieć dopasować to, co modne do swojej figury i dobrego samopoczucia i jest super <ookk></span> często się widzi laski w legginsach, rurkach, getrach itp, które wyglądają w nich jak półtora nieszczęścia (np. krótkie nogi, gruszkowata figura), ale noszą, bo to jest teraz w modzie :roll:

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#46 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 marca 2008 - 18:58

ale noszą, bo to jest teraz w modzie :roll:

o tak ! to mnie wkurza w niektórych laskach, nawet jak coś wygląda źle (czy na nich czy w ogóle jakaś głupia moda) to to noszą BO TO JEST MODNE... zero siebie itd ;-) poza tym najczęściej jest tak, że wszystkie wyglądają tak samo :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#47 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 11 marca 2008 - 21:09

nawet jak coś wygląda źle (czy na nich czy w ogóle jakaś głupia moda) to to noszą BO TO JEST MODNE... zero siebie itd ;-)

Popieram..mam tak często, że nawet jak ciuch jest modny to mi się go odechciewa jak widzę tysiąc takich samych lasek..mimo wszystko, że spora z nich część wygląda fatalnie w określonych ciuchach.
Generalnie nie podążam ślepo za modą..raczej za sobą. Choć z wybiegu czasem można się czegoś nauczyć ;-)

#48 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 11 marca 2008 - 22:33

Ja przewaznie ciuchy kupione w niemczech nosze w PL a te z PL w niemczech :-P ale nie znaczy,ze tylko.Zreszta ja pochodze z malej miesciny i zawsze kupuje siostrze ciuchy tu u mnie bo jak jest u nas cos fajnego to ma to cale miasto i to jest KATASTROFA!!!

#49 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 16 marca 2008 - 15:00

kurcze dziewczyny szukałam sobie dzisiaj jakiejś spódniczki mini, ale to to chyba przegięcie :shock:

Załączone miniatury

• 325016341.jpg
  • 3475_1.jpg

Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#50 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 marca 2008 - 15:06

rownie dobrze mozna sobie szalik kupic i sie nim przewiązac raz w pasie :P takie mini to tylko do jakiegos DOBREGO klubu... ma sie wejsciowke zapewnioną :D no i dla kogos kto lubi prowokowac :P

#51 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 16 marca 2008 - 15:07

zdecydowanie krótka :-P ...to chyba już chusta (taka osłonka - nie wiem jak to sie nazywa :mrgreen: ) przy strojach kąpielowych jest dłuższa...

#52 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 16 marca 2008 - 15:08

Do burdelu ok ;-)
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#53 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 16 marca 2008 - 16:15

taaa albo typowo do lozka w domowym zaciszu :)

#54 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 marca 2008 - 16:26

w takich chodzą panny na wiejskie przytupy,albo na Mayday i innetakie,a i na fotce sobie zdjęcia w takich wstawiają :mrgreen:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#55 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 października 2008 - 19:00

ja za moda nie ide bo za często bym musiała garderobe wymieniać , a bardzo sie przywiazuje do ubrań niektórych . chodze w tym co lubie i w czym mi wygodnie i czasem jak cos modnego mi sie spodoba to sobie kupuje ale bywa tak sporadycznie. A co do mody to czytałam kiedyś artykuł jak panna miała kurteczke kończącą sie pod biustem i dziennikarak jej zapytała czy jej nie zimno , odpowiedziała że owszem ale jest taka moda <bezradny></span> :shock:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#56 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 22 października 2008 - 12:06

ja również raczej wybieram pare rzeczy co aktualnie są modne ale nie zmieniam całej garderoby zresztą nie zawsze każdemu w wszystkim jest dobrze i jaki jest sens kupic sobie płaszczyk w kolorku który akurat jest modny gdy wcale nie wygląda się w nim ładnie
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#57 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 20:42

Szukam dla siebie korteczki na zime.. Co byscie proponowaly? Chcialabym jakas ciepla..
Co jest teraz na czasie?

#58 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 20:52

Co byscie proponowaly?

zależy jakie lubisz
najlepiej z kapturem i z ocieplaczem

mi np. nie podobają się takie krótkie kurtki (co widać pępek :-? ) i z dużym kapturem
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#59 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 21:36

mi np. nie podobają się takie krótkie kurtki (co widać pępek :-? )

Mi tez sie nie podobaja takie.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#60 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 21:38

Co jest teraz na czasie?

na czasie jest teraz futerko przy kapturach,a co do długości to juz wedle uznania ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych