Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

podążanie za modą

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
150 odpowiedzi w tym temacie

#101 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 31 sierpnia 2013 - 13:49

Nie podążam za modą.Obecnie w mojej szafie królują sweterki na guziczki,dopasowane.Jednolite kolory,zero jaskrawości.Klasyka w pełnym wydaniu.

[ Dodano: 2013-08-31, 15:00 ]
Dodam,że mozna by, też tak powiedzieć,ze klasyka jest zawsze modna.
Ale,ślepo nie podążam za nowościami w modzie.

#102 Bogna

Bogna
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 01 września 2013 - 14:30

Ja zawsze miałam tak, że jak inni coś mieli bo było na czasie to ja tego nie chciałam. Tak mi pozostało :) Raczej staram się wyławiać rzeczy inne, nie "masówkę", ale też bez przesady się nie rzucać w oczy. Raczej też klasyka, sportowa elegancja itp.

#103 Avesti

Avesti
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 04 września 2013 - 10:24

Ja też nie jestem zwolenniczką nadmiernego podążania za modą,w zasadzie wiele trendów oraz nowych inspiracji czerpe z for internetowych czy blogów na temat mody. To mi w zupęłności wystarcza.

#104 anitak9

anitak9
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 18 września 2013 - 10:38

Moda może podpowiadać, ale nie można ślepo za nią podążać

#105 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 07 października 2013 - 11:10

Ja lubię oglądać blogi modowe, np. Deynn czy Maff. Podoba mi się ich styl, co nie oznacza, że sama noszę takie ciuchy :). Zwykle dokupuję co sezon kilka nowych rzeczy, które akurat mi się spodobają i zestawiam je z tym co już mam w szafie.

#106 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 07 października 2013 - 15:59

Mnie chyba nigdy nie interesowało co jest akurat modne, a co nie. Jak mi się coś podoba i potrzebuję (choć czasem nie) to kupię. Nie wyobrażam sobie co sezon zmieniać ubrań bo nowy kolor lub fason wszedł w modę. Szkoda mi kasy szczerze mówiąc.

Poza tym staram się kupować np płaszcz taki klasyczny by własnie do wszystkiego pasował i abym w jakimś momencie nie wyglądała jak przebieraniec.

Każdy z nas urodził się ateistą

#107 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 października 2013 - 18:22

nie nie kieruje sie moda nie nosze czegos co mi sie nie podoba bo no ale ze mode to ok kupie to
Czasem jest tak ze cos mi sie podoba bardzo a ze akurat modne to swoja strona
liczy sie wygoda, i abym w tym czyms sie dobrze czula
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#108 Anna_N

Anna_N
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 08 października 2013 - 07:34

Wszystko w granicach rozsądku :) Nie będę kupować sukienki która mi nie pasuje tylko dlatego, że jest modna ! ;) Nie każdemu pasuje do figury :mrgreen:

#109 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 30 października 2013 - 10:09

Nigdy jakoś nie podążałam za modą. Nie noszę tego co jest akurat modne tylko to co mi się podoba. Często jest nawet tak, że to co akurat modne mi się po prostu nie podoba. ;)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#110 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 30 października 2013 - 13:50

Moda to nie jest coś co jest mi bliskie :P Raczej przywiązuję się do ciuchów i niektóre noszę latami np. mam takie jeszcze od liceum. Jak coś mi się spodoba to kupuję i meczę tak długo jak się da.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#111 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 30 października 2013 - 13:54

Często jest nawet tak, że to co akurat modne mi się po prostu nie podoba.
Zgadzam się. Czasami mnie moda przeraża. :P

Ja mam swoje ulubione kolory i chociaż modne nie są to ja i tak ubrania w tych odcieniach noszę. :)

nixqp2.png

#112 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 stycznia 2014 - 18:13

Białe koszule,zaczynam w nich gustować coraz mocniej.Najczęsciej łaczę je z jeansami.

#113 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 18 stycznia 2014 - 18:15

Białe koszule,zaczynam w nich gustować coraz mocniej
Ja ogólnie polubiłam koszule i nabyłam 3 koszule- tuniki i kilka normalnych :)
Do jeansów jak najbardziej pasują a tuniki do jegginsów :)

nixqp2.png

#114 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 stycznia 2014 - 18:17

@Blondynka88 ,tunik nie lubię,bo wygladam jak cieżarna a do leginsów mam za grube uda.Wolę spodnie z prosta nogawką.W rurkach i ww.leginsach opieta jestem jak parówka :)

#115 liquni

liquni
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 17:04

Nie zwaracam uwagi za bardzo na panujące trendy, ale idać do sklepu i tak nie mam zbytniego wyboru, gdyż sklepy proponują kolekcje pasujące do obecnie panującego trendu. Dlatego ciężko jest czasem coś wybrać. :/

Dopijam zimną herbatę, idę porzucać granatem

#116 Maddie77

Maddie77
  • Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 28 stycznia 2014 - 11:44

Ja nie podążam za modą. Wybieram ubrania, które mi się podobają i w których czuję się dobrze :)

#117 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 28 lutego 2014 - 06:55

Staram się z mody wyciągać coś dla siebie...jeśli modne są kolory neonowe to kupię np apaszkę a nie sukienkę...ubrania mam po kilka lat te same...staram się zmieniać je modnymi dodatkami...a sweterki dziergam sama...najpierw podpatrzę co w trawie piszczy i druty w ruch.

Ale widzę,że większość a raczej większa większość tak ma więc jesteśmy w jednym klubie i nadajemy na tych samych falach...pięknie! <bravoo>

#118 Suzi

Suzi
  • Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 15 marca 2014 - 12:44

Ja też mam w szafie dużo klasycznych, prostych ubrań w swych ulubionych kolorach, a są to kolory ziemi, nie lubię pasteli, ani zbyt jaskrawych kolorów, poza butami, buty mogę mieć w jakimś żywym kolorze. A nie wszystko co nowe w trendach mi się podoba, jeżeli znajdę coś w moim stylu to czemu nie..ale z wiekiem jestem coraz bardziej wybredna, dużo szukam zanim coś kupię, musi mi się bardzo mocno podobać, dlatego częściej robię zakupy w necię, bo pięć razy przemyślę zanim coś kupię, wcześniej chodząc po galeriach często kupowałam pod wpływem impulsu, co nie zawsze było trafionym zakupem.

#119 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 15 marca 2014 - 13:21

wcześniej chodząc po galeriach często kupowałam pod wpływem impulsu, co nie zawsze było trafionym zakupem.

To tak jak u mnie.Teraz dojrzałam do robienia zakupów.Własciwie,ktos,by powiedział,że nie ubieram sie modnie.Zero ekstrawagancji,klasyka,minimalizm.Własciwie nie wyrózniam sie z tłumu.Nie czuje takiej potrzeby.Kiedys moje ubrania krzyczały-spojrz na mnie!.Teraz tego nie ma.Wkladam na siebie rzeczy w których czuje sie dobrze i nie patrzę na to czy sie to komus podoba ,czy nie.

#120 agnieszkapat

agnieszkapat
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 01 kwietnia 2014 - 16:59

Wydaje mi się, że zawsze w jakiś sposób podążamy za modą, czego dowodem jest kupowanie ubrań z np. najnowszej kolekcji. Chociaż ja też mam tak, że kupuję przede wszystkim to w czym dobrze się czuję i w czym mi jest ładnie i nie ma dla mnie znaczenia to, że moja sukienka jest sprzed trzech sezonów jeśli jest tylko w dobrym stanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych