Czy ktoś z Was posiada w domu kamerkę Mikavi YE1 lub podobną i może powiedzieć czy nadaje się na monitoring. Czytałam że jak wykryje ruch w swoim zasięgu to wysyła komunikat na telefon. Działa to dobrze?
kamerka jako monitoring
Napisano 25 października 2017 - 17:38
Napisano 20 kwietnia 2018 - 12:39
mam kamerkę mikavi w domu, taką do powieszenia na suficie, fajnei nagrywa, działa właśnie tak jak piszesz ze jak jest jakiś nagły ruch to wysyła smsa, dobrze też wszystko w nocy widać, uważam że jako monitoring jest bardzo spoko
Napisano 01 maja 2018 - 16:00
bardzo fajny pomysl i tecnhologia !
Napisano 25 lipca 2018 - 12:46
oo dziękuje za informację. Zaraz sobie poszukam w internecie tej kamerki Mikavi. A masz może jakieś obrazy z tej kamerki abym mogła zobaczyć jak z jakością??
Napisano 26 września 2018 - 12:38
Pisz na priv to Ci wyślę, ale pewnie na yt czy necie znajdziesz testy ze zdjęciami. Bardzo wyraźnie wszystko nagrywa, przydała się podczas wakacji, można było ze spokojem zostawić mieszkanie bo zawsze jakiś podglad się miało na to co się dzieje
Napisano 11 lutego 2019 - 09:32
Też zastanawiam się nad ta kamerką.
Napisano 16 marca 2019 - 15:01
Też zastanawiam się nad ta kamerką.
Nie zastanawiaj się tylko kupuj tą mikavi. Na pewno nie będziesz żałować zakupu. Teraz spokojnie mogę wyjść z domu i sobie go doglądać jak mnie nie ma.
Napisano 16 sierpnia 2019 - 13:11
Ciekawe propozycje... na pewno wezmę je pod uwagę bo właśnie mam kupować kamerkę...
Napisano 17 stycznia 2023 - 23:21
Jedna kamera to może być za mało, by kontrolować, co się dzieje w domu i poza nim. Na pewno monitorowanie systemów alarmowych https://sold.com.pl/...mow-alarmowych/ to świetne rozwiązanie i warto inwestować w całe systemy alarmowe. Wtedy będziemy mieli profesjonalne zabezpieczenie domu.
Napisano 28 marca 2025 - 20:36
W sumie wszystko co będzie potrzebować do prowadzenia monitoringu itd. To tutaj https://zabezpieczen...311_43_238.html znajdziecie. Tam dowiecie się o nowoczesnych zabezpieczeniach dzięki którym, nic przed wami się nie urkyje.