Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nowy samochód- mercedes

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Amelia000

Amelia000
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 01 lipca 2017 - 06:59

Kobietki.. mój mąż oszalał! Chce wziąć w leasing MERCEDESA.. przecież to drogi samochód, pogrąży nas finansowo.. jeśli któraś z Was takim jeździ.. dajcie znać jak to wyglada w praktyce..bo osiwieje :)

#2 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 514 postów

Napisano 30 września 2024 - 22:56

samochódsamochód

#3 kukurydziana

kukurydziana
  • Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 01 kwietnia 2025 - 10:59

Stoję przed wyborem nowego auta, na pewno będzie to mercedes gla jaki silnik wybrać? Zależy mi na w miarę dobrej mocy ale jednocześnie fajnie by było jakby auto było ekonomiczne. Pewnie skłonię się ku 200, bo łączy ze sobą te dwie cechy, znalazłam model z silnikiem 1,3 więc i w mieście i na trasie będzie się fajnie jeździło.

#4 Taliczan

Taliczan
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 20 kwietnia 2026 - 19:04

Szczerze? Leasing wcale nie musi Was pogrążyć finansowo — wręcz przeciwnie, często jest bezpieczniejszy niż zakup za gotówkę czy kredyt, bo płacicie tylko za użytkowanie auta, a nie za cały jego koszt na raz. Przy Mercedesie to dość popularna opcja, bo:

• rata jest przewidywalna i łatwo ją dopasować do budżetu,

• nie trzeba wykładać dużej kwoty na start,

• po zakończeniu umowy można auto oddać i wziąć nowsze,

• serwis i utrzymanie często wychodzą taniej przy nowych autach w leasingu.

Jeśli Twój mąż chce Mercedesa, to leasing może być po prostu najbezpieczniejszą formą, żeby spełnić zachciankę, ale bez ryzyka rozwalenia domowego budżetu.

Możesz zerknąć tutaj — są zebrane oferty leasingu na auta osobowe, dostawcze i premium, więc łatwo porównać, jak to realnie wygląda: https://albertkredyty.pl/firma/leasing

Może się okazać, że to wcale nie taki diabeł straszny, jak go malują.