Sposób na znalezienie męża?
Napisano 16 października 2007 - 11:28
Napisano 02 września 2008 - 20:23
Napisano 03 września 2008 - 07:17
Napisano 03 września 2008 - 08:46
sposób glowny i podstawy to wychodzenie z domu .... nie siedzieć i płakać w poduszkę że nikt mnie nie chce tylko wychodzić na imperzy do kawiarni a nawet na siłownie tam wszędzie są ludzie których coś łączy i to oni mogą okazać sie cudowni .... szukanie męza przez net to fajne i czasem sie sprawdza ale niestety trzeba zaliczyć dużo razy spotkania z osobami które nam sie nie podabają przy bliższym poznaniu...Jak znajdziecie jakiś super przepis na znalezienie fajnego męża to ja się pisze.
Napisano 04 września 2008 - 13:21
Napisano 04 września 2008 - 23:44
poszukiwac meza na sile? a ja bym wolala poznawac ludzi i czekac.czasami czekanie poplaca
Napisano 05 września 2008 - 11:14
Napisano 19 stycznia 2013 - 23:49
uwazam ze podejscie szukanie meza jest bledem. jesli juz ktos szuka to raczej drugiej polowy, milosci a to czy to bedzie slubny czy nie to wyjdzie z czasem ... to nie jest punkt do wypelnienia w grafiku /planie.
niestety mnostwo ludzi do tego tak podchodzi, ze trzeba miec meza , a reszta to jakos tam bedzie , bedzie maz to sie jakos ulozy.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 19 stycznia 2013 - 23:57
uwazam ze podejscie szukanie meza jest bledem.
zgadzam się
Ja z doświadczenia swojego widzę, że najważniejsze osoby trafiają się ,,przez przypadek"
Ostatnio się zastanawiałam z koleżanką, czy znamy już swoich mężów, czy dopiero ich poznamy
Napisano 20 stycznia 2013 - 10:54
Jeśli będzie mi pisany to fajnie, jesli nie to trudno. Poradzę sobie sama. Oczywiście, że chciałabym mieć stałego partnera (bo nie musze miec ślubu) ale nie mam parcia aby go na siłę szukać.
Nie mam nic do ogłoszeń w biurach matrymonialnych i do osób które to robią, ale ja byłabym strasznie zdesperowana chyba aby tam się zalogować.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 20 stycznia 2013 - 12:44
Co zas do stwerdzenia ze trzeba chodzic na imprezy, dyskoteki...to jednak bledne twierdzenie. Bo poznac mozna wszedzie. W sklepie, w kinie, na wystawie ( jak ja ), w Bibliotece itp
Napisano 24 stycznia 2013 - 13:47
To może wywoływać zdziwienie, bo dla mnie naturalne jest, że najpierw poznajesz osobę, z którą chcesz być, a dopiero potem podejmujesz takie kroki. Ale on nie ma partnerskiego podejścia do związku. Chciałby mieć kogoś, kto będzie gotował i sprzątał, ale jeszcze po nowoczesnemu chodził do pracy i zarabiał na dom. Myślę, że ma mniejsze szanse na znalezienie kogoś, niż ci którzy nie szukają.