Sposób na znalezienie męża?
Napisano 04 października 2007 - 20:41
Napisano 04 października 2007 - 20:48
bez komentarzazawzięcie poszukuję męża
Nikt chyba nie ma "sposobu" cos dzieje lub nie...A jaki jest Wasz sposób na znalezienie drugiej połowy?
Dziwny temat
Guest_Kociak_*
Napisano 04 października 2007 - 20:55
to nie jest sposób... w końcu dojdzie do tego, że weźmiesz pierwszego lepszego, byleby jakiś był...zawzięcie poszukuję męża
Staraj się poznawać ludzi - przez znajomych, wypady do pubów, internet - może wśród nowych przyjaciół pojawi się mężczyzna Twojego życia. Ale nic na siłę... Bo tak na pewno się nie da
Napisano 04 października 2007 - 22:21
Więc osobiście nie widzę takiego sposobu.
Napisano 04 października 2007 - 22:23
Napisano 04 października 2007 - 22:44
Jeśli już szukasz faceta to tylko przez znajomych bo zawsze te osoby mogą poświadczyć co to jest za osoba. A na baletach nie wiadomo nigdy z kim ma się doczynienia.
Ja poznałam Krisa w najmniej oczekiwanym momencie. Przez rok szukałam na siłe- już chciałam z kimś być. Ale zrezygnowana odpuściłam, nie miałam już woli wali i wtedy kolega zaprosił mnie na stancje na piwo. No i teraz ten "piękny nieznajomy" został moim mężem i moją drugą połoweczką
Napisano 05 października 2007 - 07:37
Napisano 05 października 2007 - 08:34
Ja jednak bym sobie odpuściła obsesyjne szukanie i poczekała aż miłość mnie sama znajdzie
Napisano 05 października 2007 - 12:44
Anetta, może zmień towarzystwo, poznaj nowych ludzi, jak wiadomo nowi znajomi, beda mieli jeszcze innych nowych znajomych , może sie uda kogos interesującego poznać
Napisano 05 października 2007 - 13:56
Napisano 05 października 2007 - 20:11
Napisano 05 października 2007 - 21:24
ale to jest łatwo powiedzieć, trudniej zrobić...jak poznać tych ludzi, kiedy człowiek ma stałą pracę, to samo miejsce zamieszkania, starych przyjaciół...to nie tak hop siup i już mam nowe koleżanki, one mają kolegów, koledzy kolegów itd....zmień towarzystwo, poznaj nowych ludzi
z tym też się do końca nie zgodzę. miłości trzeba troszkę pomóc. coś o tym wiem.Nie szukaj miłości, ona sama do ciebie przyjdzie
był czas, że dłuuuuugo byłam sama. było mi źle, no i bardzo szukałam. w każdym koledze dopatrywałam się potencjalnego przyszłego faceta
anetta05, wydaje mi się więc, że to biuro matrymonialne nie jest wcale złym pomysłem i że można tak spróbować
Napisano 06 października 2007 - 16:25
Napisano 06 października 2007 - 20:10
Napisano 06 października 2007 - 21:13
dokładnie. taką sama sytuację miałam. niby ludzi wokoło mnie było dużo, ale większość już w parach, wspólne mieszkanie, życie tylko w swoim światku....większośc juz założyła rodziny i teraz cieszą sie sobą
a próbowałaś poznać ludzi przez serwisy randkowe? tylko nie pisać tam od razu: szukam męża, tylko: szukam znajomych. naprawdę coraz więcej par teraz poznaje się właśnie poprze internet...
Napisano 07 października 2007 - 12:32
ale to jest łatwo powiedzieć, trudniej zrobić...jak poznać tych ludzi, kiedy człowiek ma stałą pracę, to samo miejsce zamieszkania, starych przyjaciół...to nie tak hop siup i już mam nowe koleżanki, one mają kolegów, koledzy kolegów itd....
Czat, fora itp. chociażby w ten sposób
Napisano 07 października 2007 - 14:47
Napisano 07 października 2007 - 20:01
skąd ja to znambył czas, że dłuuuuugo byłam sama. było mi źle, no i bardzo szukałam. w każdym koledze dopatrywałam się potencjalnego przyszłego faceta
też mam tam konto , bardzo fajnych ludzi mozna poznaći spróbowałam na sympatii
Ja założylam profil na o2 i tam poznałam waśnie tośka w sumie z nami jest dziwna sytuacja bo się wcześniej znaliśmy tylko nie potrafiliśmy się dogadac a tach to troche poklikaliśmy przez gg ,potem randka i tak jesteśmy ze soba do dzisiaj.
Anetta załóż sobie profile w internetowych portalach randkowych,napewno kogoś poznasz jest tam masa facetów w twoim wieku
Napisano 07 października 2007 - 20:53
bardzo fajnych ludzi mozna poznać
znam kilka szczęśliwych par, małżeństw..., które poznały się właśnie w taki sposób
(sama jestem tego przykładem
Na początek ktoś do rozmowy, a później samo się potoczy
Napisano 08 października 2007 - 11:06
anetta...wiem ze teraz coraz wiecej organizuje sie tzw imprez z tancami dla singlów:) Mozesz przeciez poszukac czegos takiego w necie i wybrac sie do jakiegos wiekszego miasta blizej Twojego miejsca zamieszkania:) Słyszałam ze atmosfera jest naprawde świetna i ludzie naprawde się w sobie zakochują czego Ci zycze ! :)Głowka do góry
ooo to świetny pomysł, tam gdzie studiowałam były takie imprezki