Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sposób na znalezienie męża?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
52 odpowiedzi w tym temacie

#41 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 16 października 2007 - 11:28

Anetko nigdy w związku nie jest idealnie... są wielkie miłości ale nie jest bejacznie.. są kłotnie, kryzysy, ale własnie miłość to przezwycięży, nie szukaj miłości jak w bajce bo takich nie ma... jeśli poczujesz że to ten... poprostu bądź ;-)
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#42 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 02 września 2008 - 20:23

Sposobu na znalezienie męża to ja nie znam,ale wg mnie każdy sposób jest dobry i trzeba sie starac:)

#43 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 03 września 2008 - 07:17

Jak znajdziecie jakiś super przepis na znalezienie fajnego męża to ja się pisze.
A.

#44 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 03 września 2008 - 08:46

Jak znajdziecie jakiś super przepis na znalezienie fajnego męża to ja się pisze.

sposób glowny i podstawy to wychodzenie z domu .... nie siedzieć i płakać w poduszkę że nikt mnie nie chce tylko wychodzić na imperzy do kawiarni a nawet na siłownie tam wszędzie są ludzie których coś łączy i to oni mogą okazać sie cudowni .... szukanie męza przez net to fajne i czasem sie sprawdza ale niestety trzeba zaliczyć dużo razy spotkania z osobami które nam sie nie podabają przy bliższym poznaniu...

#45 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 04 września 2008 - 13:21

fajna babka, ja tylko jestem ciekawa czy są jakieś takie przepisy:) ja już kandydata odpowiedniowego mam od 2 lat.
A.

#46 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 września 2008 - 23:44

eee yyy... dziwne ^^ <jupi></span>
poszukiwac meza na sile? a ja bym wolala poznawac ludzi i czekac.czasami czekanie poplaca ;) ten jedyny napewno jest tylko musicie odnalezc swoje drogi. bo pierwszego lepszego wezmiesz i tez bedziesz nie zadowolona a zamiast przysiac sobie milosc przed oltarzem to przysiegniesz mu puste slowa.

#47 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 05 września 2008 - 11:14

Zawsze ciekawilło mnie to, że dziewczyna spotyka chłopaka i za np 2 lata on się oświadcza i są razem bez żadnych komplikacji,wszystko jest jasne bez zastanawiania sie czy bedzie ślub czy ob chce czy myśli powaznie,bez działania na boku,szkoda,że faceci późno dostrzegają pewne rzeczy,o ile wogóle

#48 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 stycznia 2013 - 23:49

taki wazny temat i cisza w nim od lat <umieraam></span>

uwazam ze podejscie szukanie meza jest bledem. jesli juz ktos szuka to raczej drugiej polowy, milosci a to czy to bedzie slubny czy nie to wyjdzie z czasem ... to nie jest punkt do wypelnienia w grafiku /planie.
niestety mnostwo ludzi do tego tak podchodzi, ze trzeba miec meza , a reszta to jakos tam bedzie , bedzie maz to sie jakos ulozy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#49 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 19 stycznia 2013 - 23:57

uwazam ze podejscie szukanie meza jest bledem.

zgadzam się :) Nie ma co szukać na siłe :)
Ja z doświadczenia swojego widzę, że najważniejsze osoby trafiają się ,,przez przypadek"
Ostatnio się zastanawiałam z koleżanką, czy znamy już swoich mężów, czy dopiero ich poznamy :) Nigdy nie wiadomo co los przyniesie :)
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#50 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 20 stycznia 2013 - 10:54

Też uważam, że szukanie na siłę jest błędnym podejściem. Co innego otworzyć się na nowych ludzi, poznawać ich, spotykać się itp. Ale jak kazdy poznany facet jest potencjalnym mężem to moim zdaniem to zbyt widać to parcie i on szybko ucieknie.

Jeśli będzie mi pisany to fajnie, jesli nie to trudno. Poradzę sobie sama. Oczywiście, że chciałabym mieć stałego partnera (bo nie musze miec ślubu) ale nie mam parcia aby go na siłę szukać.

Nie mam nic do ogłoszeń w biurach matrymonialnych i do osób które to robią, ale ja byłabym strasznie zdesperowana chyba aby tam się zalogować.

Każdy z nas urodził się ateistą

#51 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 stycznia 2013 - 12:44

Ja nie szukałam i ....pisze sie zazwczaj ze znalazłam ale byloby to dziwne stwierdzenie. Poprostu poznałam faceta. Ktory po pewnym czasie został meżem :->

Co zas do stwerdzenia ze trzeba chodzic na imprezy, dyskoteki...to jednak bledne twierdzenie. Bo poznac mozna wszedzie. W sklepie, w kinie, na wystawie ( jak ja ), w Bibliotece itp
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#52 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 20 stycznia 2013 - 18:53

Po co szukać męża? Jestem zdania, że jak będzie miał się znaleźć to i tak się sam znajdzie. Często w najmniej spodziewanym momencie. A chodzenie w jakieś miejsca na "polowanie" jak dla mnie śmieszne po prostu :lol:

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#53 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 13:47

Ja bym nie uwierzyła, że są ludzie, którzy naprawdę szukają męża czy żony, gdybym na własne oczy nie widziała. Mam takiego znajomego, który chce się ożenić, bo ma już 30 lat. A z kim? Jeszcze nie wie. :lol:

To może wywoływać zdziwienie, bo dla mnie naturalne jest, że najpierw poznajesz osobę, z którą chcesz być, a dopiero potem podejmujesz takie kroki. Ale on nie ma partnerskiego podejścia do związku. Chciałby mieć kogoś, kto będzie gotował i sprzątał, ale jeszcze po nowoczesnemu chodził do pracy i zarabiał na dom. Myślę, że ma mniejsze szanse na znalezienie kogoś, niż ci którzy nie szukają.
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.