Sposób na znalezienie męża?
Napisano 08 października 2007 - 11:46
Napisano 08 października 2007 - 14:26
Napisano 08 października 2007 - 15:02
Nie wstydzę się tego, że biuro matrymonialne to moja szansa na znalezienie właściwej osoby.
I dobrze, ze sie nie wstydzisz, bo nie ma sie czego wstydzic
Napisano 08 października 2007 - 18:33
Powodzonka!!
Napisano 08 października 2007 - 21:45
troszkę przedmiotowo do sprawy podchodzisz... ?
dziewuszki już chyba ci mądrze powiedziały
ale kto wie? może w biurze matrymonialnym znajdziesz tą swoją połówkę, albo chociaż stabilizację , której tak potrzebujesz
Ja trzymam kciuki, moja droga
Napisano 08 października 2007 - 21:54
W wieku 18 lat szuka się miłości i księcia z bajki. W wieku 32 lat szuka sie stabilizacji i męża. Nie potrzebuję wielkiej miłości. Pragnę tylko stabilizacji i bycia z kimś kto będzie mnie wspierał, szanował. Chcę spędzić resztę życia w towarzystwie.
Wydaje mi się, że jesteś za młoda, żeby tak mówić. Masz jeszcze dużo czasu i szansę na znalezienie prawdziwej miłości. I tego Ci życzę
Napisano 10 października 2007 - 18:30
za młoda.... ehh Kasiu chyba ci się coś pomyliło.. Aneta ma skończone 30 latek, chyba dobrze wyczytałam.... to tez nie jest "stary wiek" , nie jest zapóźno na małżeństwo, ale mi się wydaje że najlpeszy wiek to między 23 a 27 rokiem życia.... chyba byłąs zbyt wybredna co do znalezienia swojego "księcia z bajki" ...Wydaje mi się, że jesteś za młoda, żeby tak mówić. Masz jeszcze dużo czasu i szansę na znalezienie prawdziwej miłości. I tego Ci życzę
Napisano 10 października 2007 - 20:26
Napisano 11 października 2007 - 07:27
Piszesz, że szukasz stabilizacji. Być może biura matrymonialne pomogą Ci znaleźć osobę, która także szuka stabilizacji i spokoju. Bo tam chyba wpisuje się czego się oczekuje itp. prawda?
I proszę skończyć z tym myśleniem, ze skoro skończyłam 30 lat, to już nic Ci nie wolno-mam na myśli miłość. Trzyma kciuki,a le nie za przyszłego, przymusowego męża, tylko za to abyś spotkała super faceta.
Napisano 11 października 2007 - 11:45
Napisano 11 października 2007 - 13:57
za młoda.... ehh Kasiu chyba ci się coś pomyliło.. Aneta ma skończone 30 latekWydaje mi się, że jesteś za młoda, żeby tak mówić. Masz jeszcze dużo czasu i szansę na znalezienie prawdziwej miłości. I tego Ci życzę
To zabrzmiało tak, jakbyś jednak uważała, że Aneta jest już za stara na szukanie miłości swojego życia. A może wcześniej nie miała na to czasu? A moze rzeczywiście była wybredna i szukała swojego księcia z bajki?
Kasia ja nie napisałam że jest za stara...!! To odbrze że szuka , kogoś z kim chciałaby spedzić reszte życia, napisałam tylko jaki przedział jest dla mnie ok..
oOmikuniaOo, dobrze, ze napisałaś, ze ten przedział jest dla Ciebie ok. Ty masz dopiero 18 lat i pewnie Ci się wydaje, że kobieta, która ma 32 lata nic już nie powinna od życia wymagać. Gwarantuję Ci, że za 14 lat będziesz myślała inaczej
Napisano 11 października 2007 - 15:21
Napisano 11 października 2007 - 15:51
ojej...po co wam slub w tym wiekuuwierz mi że chciałabym już wyjść za mojego Damianka...
Napisano 11 października 2007 - 17:34
Napisano 11 października 2007 - 18:47
Napisano 14 października 2007 - 08:00
Pozdrawiam
Czy tobie sie to nigdy nie znudzi??? na szczescie juz nic nie napiszesz
Napisano 15 października 2007 - 09:27
Napisano 15 października 2007 - 09:33
Myślę, że czasami trzeba być z kimś, nawet jak nie jest jak w bajce, by móc zauważyć kiedy przyjdzie ta prawdziwa miłość, ta jedyna.
Napisano 15 października 2007 - 09:37
Napisano 15 października 2007 - 10:03
No nie wiem. Ja jak byłam w związkach to nie szukała innej miłości. Gdy okazywało się, że związek nie ma przyszłości nasze drogi się rozchodziły i dopiero wtedy myślałam o bycia z kimś innym. Na moje nieszczęście zawsze trafiałam na niewłaściwych facetów. Jeśli jest szansa na to, że kiedykolwiek ta prawdziwa miłość mnie odnajdzie to chyba wolę być wtedy sama. Nie potrafiłabym powiedzieć komuś: żegnaj, znalazłam moją miłość, bo wiem jak to boli. Już kiedyś ktoś tak mi powiedział.Anetto, nie należy do tego podchodzić w taki sposób, albo być z kimś nawet jak nie jest za fajnie, albo czekać na tego jedynego.
Myślę, że czasami trzeba być z kimś, nawet jak nie jest jak w bajce, by móc zauważyć kiedy przyjdzie ta prawdziwa miłość, ta jedyna.