Brałyście kiedyś chwilówkę?? Jakie macie opinie?

Opinie o chwilówkach
Napisano 11 czerwiec 2016 - 21:00
Napisano 22 czerwiec 2016 - 22:46
Pamiętaj jak ważne jest przeczytanie umowy. Chociażby ... ma ugruntowaną pozycję na rynku, ale i tak najlepiej mieć pewność co do terminowej spłaty zadłużenia. w końcu samemu wybierasz kiedy chcesz spłacić.
Napisano 02 lipiec 2016 - 12:14
też mi się wydaje że ... jest taką dojść znaną firmą. Każdą pożyczkę trzeba spłacić i przy każdej uważać aby nie przekroczyć terminu spłaty.
Napisano 02 grudzień 2016 - 14:42
W sumie to takie chwilówki stają się coraz bezpieczniejsze. Kwoty też zazwyczaj nie są tak wysokie jak przy standardowych kredytach więc i wszelkie "niespodzianki" mniejszego kalibru. Czytałam na ...link... o pozwie frankowiczów skierowanym przeciwko BZ WBK - sporo osób już się zgłosiło, a to pewnie nie wszyscy. Jak tak dalej pójdzie to chwilówki przejmą sektor mniejszych kredytów w całości, bo ludzie będą się dali przeliczania przez banki nawet najmniejszych kwot.
Napisano 06 grudzień 2016 - 15:49
Koniecznie trzeba przeczytać umowę przy chwilówkach, żeby potem nie było płaczu i żalu
Napisano 13 grudzień 2016 - 05:30
Najlepiej pożyczkę brać w banku, w którym masz konto.
Napisano 09 kwiecień 2018 - 14:49
To lepiej pożyczyć od znajomych. Chwilówki to pułapki.. Czasem nie wiesz nawet, co podpisujesz. Są zazwyczaj bardzo wysoko oprocentowane.
Chodź, pomaluj mój świat