A czy Power Slim Studio to nie jest jeden z zabiegów, na którym trzeba intensywnie ćwiczyć. Ja nie mam tyle samozaparcia (choć podziwiam takie kobiety). Sama wolę pójść do specjalisty, który wykona mi zabieg i oglądałam ostatnio na Polsat Cafe Fabrykę Urody (ten program o metamorfozach). Dziewczyna w 1 z programów miała problem cellulitu i chciała zmniejszyć obwód ud. Oni zrobili jej serie zagiebów na Reaction i w efekcie końsowym wyglądała bardzo dobrze .Sama chciałabym przejsc taką metamorfozę w programie, ale jeśli sie nie uda, to sama skorzystam pewnie z zabioegów na tym urządzeniu (jak tylko znajde miejsce, w którym go w moim mieście mają).
[ Dodano: 2012-10-25, 13:04 ]Pisałam juz tu opinie i mi nie dodało

To tak w skrócie - ja znam moje samozaparcie i wiem, że nie będę ćwiczyc na takim urządzeniu. wolę skorzystać z zabiegu wykonywanego przez lekarza. Widziałąm w Polsat Cafe w programie o metamorfozach efekt serii zabiegów na Reaction u jednej z uczestniczek i jeśli wierzyć temu co widziałam to sama chciałabym żeby moje uda wyglądały tak po zabiegach. Nawet myślałam ,żeby się zgłosić do takich metamorfoz, a jeśli się nie uda, to poszukam gabinetu z tym urzadzeniem i spróbuje. Co mi szkodzi