Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zabiegi SPA - porady i opinie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Fari

Fari
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 11 sierpnia 2012 - 12:36

Kochane!

Jeśli temat podobny jest lub był to przepraszam. Grzebałam dość długo, ale nie znalazłam nic... ;>

Czy któraś z użytkowniczek skorzystała z urządzenia SPA -> PowerSlim Studio ???
Pytam, bo jestem 4 m-ce po ciąży. Pozostało mi trochę cellulitu do zgubienia i parę kilogramów. Na necie rozpływają się w zachwytach nad tym całym sprzętem, ale... ale...
Trudno mi uwierzyć w coś idealnego.

Piszcie jeśli wiecie coś na temat całej tej machinerii.
Mój pobliski salon kosmetyczny niedawno zamontował takie cudo, więc pewnie się skuszę....

#2 magdalena.mm

magdalena.mm
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 25 października 2012 - 12:02

A czy Power Slim Studio to nie jest jeden z zabiegów, na którym trzeba intensywnie ćwiczyć. Ja nie mam tyle samozaparcia (choć podziwiam takie kobiety). Sama wolę pójść do specjalisty, który wykona mi zabieg i oglądałam ostatnio na Polsat Cafe Fabrykę Urody (ten program o metamorfozach). Dziewczyna w 1 z programów miała problem cellulitu i chciała zmniejszyć obwód ud. Oni zrobili jej serie zagiebów na Reaction i w efekcie końsowym wyglądała bardzo dobrze .Sama chciałabym przejsc taką metamorfozę w programie, ale jeśli sie nie uda, to sama skorzystam pewnie z zabioegów na tym urządzeniu (jak tylko znajde miejsce, w którym go w moim mieście mają).

[ Dodano: 2012-10-25, 13:04 ]
Pisałam juz tu opinie i mi nie dodało :/ To tak w skrócie - ja znam moje samozaparcie i wiem, że nie będę ćwiczyc na takim urządzeniu. wolę skorzystać z zabiegu wykonywanego przez lekarza. Widziałąm w Polsat Cafe w programie o metamorfozach efekt serii zabiegów na Reaction u jednej z uczestniczek i jeśli wierzyć temu co widziałam to sama chciałabym żeby moje uda wyglądały tak po zabiegach. Nawet myślałam ,żeby się zgłosić do takich metamorfoz, a jeśli się nie uda, to poszukam gabinetu z tym urzadzeniem i spróbuje. Co mi szkodzi :)

#3 MeryMacom

MeryMacom
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 23 stycznia 2013 - 18:31

Ja osobiście jeszcze nigdy nie byłam w SPA, ale marzy mi się chociażby weekend w takim ośrodku. Gdzie zajęliby się mną profesjonaliści. Jakiś masażyk, zabiegi pielęgnacyjne twarzy, kąpiele błotne i w ogóle żeby się tak odprężyć i zrelaksować:)

#4 kamilla1

kamilla1
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 01 lutego 2013 - 11:52

Ja polecam zabiegi w Spa. Pod okiem specjalistów można poddać się zabiegom odmładzającym. Teraz dostępna jest nowość radiofrekwencja focus RF+. Pomaga odbudować i regenerować komórki kolagenu. Można go stosować przy zabiegach bezinwazyjnego liftingu i modelowania sylwetki.