Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co na prezent dla dzieci

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
641 odpowiedzi w tym temacie

#381 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 02 czerwca 2011 - 18:18

Szukasz plecaka turystycznego czy szkolnego tornistra?

Ile chłopiec ma lat?
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#382 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 08:32

Ja planuję kupić chrześniakowi na roczek taki rowerek.

Uważam, że nie jest na to za mały. Prawie już chodzi ;-)
ma fotelik zapinany że nie wypadnie, podpórkę pod nóżki. i bajery żeby się mu nie nudziło na spacerze ;P

Co myślicie?

Załączone miniatury

• gallery.php.jpg

#383 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 10:07

To, czy Bejbik za mały czy nie, to nie wiem, bo się najzwyczajniej w świecie nie znam :-P Ale sam rowerek mi się bardzo podoba, dużo ma bajerów, więc Maluch będzie miał co robić. No i ważne, że ma zapinane siedzonko, to nie wypadnie, a do tego osłonka przed słońcem/deszczem :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#384 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 10:07

Torii1988, bardzo fajne są takie rowerki :) Ale czy mały będzie już teraz chętnie na nim jeździł to trudno powiedzieć, bo dzieci są różne <bezradny></span>
Moja Zuzia pod choinkę dostała bujanego słonia dużego i jeszcze sama się na nim nie bawi <bezradny></span>
Osobiście ukradłabym dziecko na spacer - poszła z nim do sklepu gdzie mają takie cudeńka i przymierzyła dziecko do tego - bo szkoda, żeby rok stało na przykład.
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#385 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 17:48

Osobiście ukradłabym dziecko na spacer - poszła z nim do sklepu gdzie mają takie cudeńka i przymierzyła dziecko do tego - bo szkoda, żeby rok stało na przykład.

byłam dziś w sklepie i były identyczne.. te rowerki są maleńkie.
pominę że na allegro ok 150 zł z przesyłką a w sklepie 220 zł :-|
już się w sumie zdecydowałam ;)

#386 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 06:07

byłam dziś w sklepie i były identyczne.. te rowerki są maleńkie.

no to super <ookk></span>
mały będzie miał radochę przez lato :mrgreen:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#387 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 07:07

Torii1988 świetne są te rowerki :lol: Ładny kolorek i sporo bajerów :-) Fajny prezent na roczek :-D

mały będzie miał radochę przez lato

Otóż to ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#388 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 07:36

Torii1988, kupuj. Dzieci lubia takie zabawki. U nas sasiadka ma dla dziecka - mały ma pełno zabawy.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#389 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 07:57

Torii1988, fajny ja bym brał :-P Dobra alternatywa dla wózka na spacery a maluch na pewno będzie bardziej zainteresowany. Myślę, że nie będzie grymasił i prezent mu się spodoba :mrgreen:
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#390 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 21 czerwca 2011 - 17:58

Świetny prezent na roczek. Mój siostrzeniec taki dostał od chrzestnego i się świetnie sprawdzał. na pewno nie jest za mały na niego :)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#391 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 21 czerwca 2011 - 21:14

dziś przyszedł ;) jest niebiesko żółty;)
fajniutki :) w niedziele na urodzinki :mrgreen:

#392 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 21 czerwca 2011 - 21:48

Torii1988, fajny pomysł i świetnie wygląda :-) Na pewno spodoba się mu i będzie chętnie w tym jeździł :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#393 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 23:08

Dziś kupiłam siostrzeńcowi na 9 urodziny mini worek treningowy. Co sądzicie o takim pomyśle?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#394 qarola

qarola
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 08 lipca 2011 - 14:18

ja jak kupuję jakimś maluszkom prezenty, to staram się żeby zabawki i uczyły i bawiły, słyszałam, że dobre zabawki są z firmy bączek. To są zabawki polskiego producenta, dzięki czemu nie trzeba się bać , że to z Chin i może być groźne dla dziecka, zabawki te można zaleźć w sklepie internetowym , dzieęki czemu nie trzeba wychodzić z domu, wystarczy zamówić i przyjdzie do domu

#395 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 18:05

Dziś kupiłam siostrzeńcowi na 9 urodziny mini worek treningowy

ciekawe ciekawe. a interesuje sie sportami walki , czy postanowiłas , ze to dobry sposób wyzbycia sie nadmiaru energii ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#396 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 25 listopada 2011 - 15:34

Jakiś czas temu kupiłam synowi magiczną farmę od Cobi, to taka pianka do lepienia. Teraz jestem pewna że na Mikołaja dostanie magiczne Zoo :D rewelacyjnie ta pianka się sprawdza w zabawie... mój syn naprawdę fajnie i długo się nią zajmuje. no i nie nudzi mu się tak szybko jak ciastolina, bo z niej coś zrobi i chce na wystawie położyć to potem jest do wyrzucenia... bo zasycha a pianka nie zasycha wogóle.
Dołączona grafika

#397 sphinx

sphinx
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 25 listopada 2011 - 23:39

A ja kupiłam coś co dla mnie jest podróżą sentymentalną. Znalazłam w księgarni Poczytaj mi, mamo. Nie wiem czy pamiętacie takie broszurki z różnymi bajkami, opowiadankami dla dzieci? Za komuny były wydawane dość mało gustownie. A teraz? O mamo jakie wydanie! przede wszystkim jest to wydanie zbiorowe. w jednej książce 10 tekstów. Wydawnictwo dało twarde okładki, porządny papier, ale zachowali dawne ilustracje. Nie mogłam si,ę oprzeć...

#398 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 12:06

ciekawe ciekawe. a interesuje sie sportami walki , czy postanowiłas , ze to dobry sposób wyzbycia sie nadmiaru energii ???

Raczej to drugie. Ale okazało się, ze bardziej przypadł on do gustu 3 latkowi :lol:

Zastanawiam się teraz co kupić dzieciakom na święta. macie jakieś pomysły/ wypatrzone nowości zabawkowe??

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#399 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 15:57

Mojej 9-letniej siostrze marzy się Monopoly Polska :P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#400 meren_re

meren_re
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 22:19

A ja kupiłam coś co dla mnie jest podróżą sentymentalną. Znalazłam w księgarni Poczytaj mi, mamo. Nie wiem czy pamiętacie takie broszurki z różnymi bajkami, opowiadankami dla dzieci? Za komuny były wydawane dość mało gustownie. A teraz? O mamo jakie wydanie! przede wszystkim jest to wydanie zbiorowe. w jednej książce 10 tekstów. Wydawnictwo dało twarde okładki, porządny papier, ale zachowali dawne ilustracje. Nie mogłam si,ę oprzeć...

A ja z tej samej serii kupiłam dla chrześniaka Jan Brzechwa dzieciom. Też duuuuuża książka. I piękna...