Co na prezent dla dzieci
Napisano 13 czerwca 2011 - 10:07
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 13 czerwca 2011 - 10:07
Moja Zuzia pod choinkę dostała bujanego słonia dużego i jeszcze sama się na nim nie bawi
Osobiście ukradłabym dziecko na spacer - poszła z nim do sklepu gdzie mają takie cudeńka i przymierzyła dziecko do tego - bo szkoda, żeby rok stało na przykład.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 13 czerwca 2011 - 17:48
Osobiście ukradłabym dziecko na spacer - poszła z nim do sklepu gdzie mają takie cudeńka i przymierzyła dziecko do tego - bo szkoda, żeby rok stało na przykład.
byłam dziś w sklepie i były identyczne.. te rowerki są maleńkie.
pominę że na allegro ok 150 zł z przesyłką a w sklepie 220 zł
już się w sumie zdecydowałam
Napisano 14 czerwca 2011 - 06:07
no to superbyłam dziś w sklepie i były identyczne.. te rowerki są maleńkie.
mały będzie miał radochę przez lato
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 14 czerwca 2011 - 07:07
Otóż tomały będzie miał radochę przez lato
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 14 czerwca 2011 - 07:36
Napisano 14 czerwca 2011 - 07:57

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 21 czerwca 2011 - 21:14
fajniutki
Napisano 08 lipca 2011 - 14:18
Napisano 11 lipca 2011 - 18:05
ciekawe ciekawe. a interesuje sie sportami walki , czy postanowiłas , ze to dobry sposób wyzbycia sie nadmiaru energiiDziś kupiłam siostrzeńcowi na 9 urodziny mini worek treningowy
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 25 listopada 2011 - 15:34
Napisano 25 listopada 2011 - 23:39
Napisano 29 listopada 2011 - 12:06
ciekawe ciekawe. a interesuje sie sportami walki , czy postanowiłas , ze to dobry sposób wyzbycia sie nadmiaru energii
Raczej to drugie. Ale okazało się, ze bardziej przypadł on do gustu 3 latkowi
Zastanawiam się teraz co kupić dzieciakom na święta. macie jakieś pomysły/ wypatrzone nowości zabawkowe??
Napisano 29 listopada 2011 - 22:19
A ja z tej samej serii kupiłam dla chrześniaka Jan Brzechwa dzieciom. Też duuuuuża książka. I piękna...A ja kupiłam coś co dla mnie jest podróżą sentymentalną. Znalazłam w księgarni Poczytaj mi, mamo. Nie wiem czy pamiętacie takie broszurki z różnymi bajkami, opowiadankami dla dzieci? Za komuny były wydawane dość mało gustownie. A teraz? O mamo jakie wydanie! przede wszystkim jest to wydanie zbiorowe. w jednej książce 10 tekstów. Wydawnictwo dało twarde okładki, porządny papier, ale zachowali dawne ilustracje. Nie mogłam si,ę oprzeć...