my naszemu maluchowi tez teraz kupowaliśmy, ale 16, bo 12 to chyba raczej dla maluszków jest. tym bardziej że nawet w tej 16 musieliśmy trochę siodełko podnosić, a mój synek jest raczej przeciętnej wielkości jest.Kupiłem 12"
Co na prezent dla dzieci
Napisano 25 kwietnia 2011 - 20:19
Napisano 25 kwietnia 2011 - 20:37
Małemu rowerek przypasował i myślę, że w tym sezonie pojeździ, potem się zobaczy

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 25 kwietnia 2011 - 21:06
Napisano 26 kwietnia 2011 - 05:24
Mój bratanek jest malutki i drobniutki raczeja nie należy do dużych dzieci (do drobnych raczej też nie
Właśnie na to też zwróciłem uwagę, dlatego stwierdziłem, że kupię mniejszy a za rok (czy jak zajdzie potrzeba) już coś porządniejszego i większego(chyba że, co bardziej prawdopodobne, rozwali go szybciej
)

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 26 kwietnia 2011 - 13:26
Sebastian jest moim bratem ciotecznym, więc bliska rodzina. I teraz się zastanawiam co kupić? Mam jedynie 2 pomysły, ale liczę na wasze. Myślałam o jakimś zwykłym aparacie cyfrowym lub (o ile takie rzeczy się jeszcze daje) o zegarku.
Jeśli chodzi o budżet, to ja niestety nie dysponuje zbyt dużą kwotą, tym bardziej, ze jednak przecież chrzestna nie jestem. Chciałabym na prezent wydać nie więcej niż 200 zł.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 26 kwietnia 2011 - 13:42
Fajnie, bo miałby pamiątkę...Myślę, że cały czas się daje zegarki, chociaż...nie wiemlub (o ile takie rzeczy się jeszcze daje) o zegarku.
Ja bym jeszcze pomyślała o stoliku do piłkarzyków. Fajna zabawa dla takiego chłopaka, a widziałam, że do 200 zł można się zamknąć. Albo jeśli jest cierpliwy, to jakiś model statku, albo samolotu do posklejania?
W ogóle wydaje mi się, że 8-9 letnim dzieciom to dobrze jest kupić jeszcze coś do zabawy, bo na "dorosłe" prezenty będą miały jeszcze potem czas.
To ja chyba dawno na żadnym przyjęciu nie byłam, bo wydawało mi się, że 200 zł to spora kwota jak na prezent komunijny. :->Jeśli chodzi o budżet, to ja niestety nie dysponuje zbyt dużą kwotą, tym bardziej, ze jednak przecież chrzestna nie jestem. Chciałabym na prezent wydać nie więcej niż 200 zł.
Napisano 26 kwietnia 2011 - 14:36
dobry pomysł ,aparacie cyfrowym
i dobrze, bo liczy sie gest, pamiec a nie co kto da i za ile.to ja niestety nie dysponuje zbyt dużą kwotą, tym bardziej, ze jednak przecież chrzestna nie jestem. Chciałabym na prezent wydać nie więcej niż 200 zł.
A co do prezentu ...to ten aparat raz, a tak poza tym dobrze wiedziec co lubi ?
Napisano 26 kwietnia 2011 - 18:58
my napewno damy pieniazki, bo M. jest chrzestnym, moze tez łancuszek z medalikiem bo takie rzeczy zawsze sie sprawdzaja
Ja jestem przeciwnikiem dawania kopert dla dzieci z racji tego,że mało rodziców kupuje coś faktycznie z koperty dla dzieckaKopertę
Napisano 26 kwietnia 2011 - 23:06
Oczywiście. Pamiętam, że ja po komunii zobaczyłam może połowę pieniędzy, które dostałamJa jestem przeciwnikiem dawania kopert dla dzieci z racji tego,że mało rodziców kupuje coś faktycznie z koperty dla dziecka
eli, szczerze mówiąc nie mam pojęcia, jak teraz wygląda sytuacja z prezentami na komunię, ale uważam, że zegarek albo aparat do dobry pomysł. Idealnie byłoby, gdyby udało Ci się jakoś dowiedzieć, czego brat cioteczny tak naprawdę chce. Albo podpytaj jego rodziców, czym mały się interesuje i co sprawiłoby mu frajdę
Napisano 27 kwietnia 2011 - 07:54
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 29 kwietnia 2011 - 13:36
Ja jestem mamą chrzestną i powiem Wam ze tak sobie pomyslałam czy nie odnowić zdjęcia z chrztu mojego chrzesniaka i własnie mu podarowac
Napisano 29 kwietnia 2011 - 14:51
Ja sprezentowałam mojemu chrzesniakowi aparat fotograficzny- robi zdjęcia i uczy się je obrabiać w programie graficznym. Zależało mi by się dzięki temu prezentowi czegoś nauczył i może znalazł nowe hobbya mimo wszystko prezent był dla niego atrakcyjne- nie nudny!
Napisano 29 kwietnia 2011 - 20:42
Na prawdę wydaje mi się że taka pianka to fajna opcja, zresztą może uda mi się wrzucić jakieś zdjęcia z piankowych zwierzątek.Myślę właśnie nad prezentem dla mojego prawie 4 latka.
ja z chęcią zobaczę jak takie zwierzątka z pianki wyglądają. wiele osób poleca tę zabawkę.
Napisano 04 maja 2011 - 21:47
Co do pianki... super te zwierzątka. wyglądają na takie dość porządne. czy ta maszynka dobrze je zbija? bo na reklamie widziałam, że dzieci spokojnie się nimi bawią, ale czy muszą uważać, czy taki 3latek da sobie radę?
Napisano 04 maja 2011 - 21:57
Ekstra, ja sama bym się z tego cieszyłaJa zamówiłam właśnie na komunię siostrzeńcowi teleskop
Napisano 05 maja 2011 - 12:14
do buzijak już zlepi te zwierzątka
fajne zabawki . Teraz jest naprawde wielki wybór w sklepach.
hehe widze ze my o tym samym myslimy bo tez z M. tez taki pomysł mamy ( narazie maja nasz teleskop)a zamówiłam właśnie na komunię siostrzeńcowi teleskop
Napisano 02 czerwca 2011 - 16:48