Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wrześniowe pogaduchy (:

• Zamknięty Temat jest zamknięty
64 odpowiedzi w tym temacie

#61 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 29 września 2015 - 10:34

@magdaaaaa, totalnym niewypałem nie było, bo i tak wszyscy się zajadali. Ale to nie to :P nie wyrosło tak, jak powinno. I póki co jeszcze niczego innego nie robiłam, ale powoli się zbieram ;-) A telefon na szczęście się znalazł. Wypadł mi z kieszeni w taksówce. Na szczęście jechałam ze znajomym taksówkarzem, po mnie nie miał już żadnych kursów i na drugi dzień przywiózł mi go do pracy. Ale co się nastresowałam, to moje :P

<hellooo1>

Witam przed pracą:) Pogoda jeszcze piękna, chociaż już coraz zimniej. Wczoraj na stadion ubrałam ciepłą bluzę, na to kurtkę, a i tak pod koniec szczęka latała mi z zimna na wszystkie strony. Na szczęście znajomi, z którymi byliśmy mieszkają niedaleko, więc wstąpiliśmy jeszcze na rozgrzewającą herbatę, a stamtąd prosto do domu pod koc :mrgreen:

Nie licząc jutrzejszego wolnego dnia cały tydzień zapowiada mi się pracowicie, weekend też, ale Z. znów wyjeżdża na mecze, więc nie narzekam aż tak bardzo ;-) Taki to już minus jego roboty, że aż do czerwca prawie każdy piątek i sobotę ma wycięty... Dobrze, że przynajmniej teraz co nieco się rozluźniło, więc czasem jest szansa na jakiś wolny dzień w tygodniu.

No nic, kończę kawę i pędzę na tramwaj. Miłego dnia <buzki>

#62 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 29 września 2015 - 14:38

Hello,

Nadrobiłam pogaduchy i melduję co tam u mnie ciekawego.

Wyjazd z sąsiadami zacieśnił kontakty na tyle, że teraz odwiedzamy się prawie codziennie. Mój Antoś wprost uwielbia 7-letnią sąsiadkę. Poza tym UP wysłał mnie na szkolenie jako doradca klienta w zakresie technik sprzedarzy i obsługi sklepu internetowego. Szkolenie może i mało ciekawe, ale wykręcić się za bardzo nie mogłam, może do czegoś się przyda. Plusem jest to, że tatuś więcej czasu z dzieckiem spędzi (jak nie podrzuca do cioci) no i młody się trochę od maminej spódnicy oderwie.

@Elodi miło cię czytać z powrotem :)

@karatetyka dobrze, że skończyło się tylko na strachu

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#63 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 30 września 2015 - 18:27

młody się trochę od maminej spódnicy oderwie.

a Ty od młodego ;-)

Witam :D

Buc ma popołudniówki wreszcie, i mamy czas dla siebie jak Zuzu jest w przedszkolu, żyć nie umierać. Od razu energia mnie roznosi, machnęłam dwa okna dzisiaj - trzeba korzystać z pogody :P Z "święta" też zrobiliśmy użytek, a Bucowi dostały się na obiad burgery własnej roboty.

Wczoraj trochę spraw załatwiliśmy, dzisiaj odpoczynek i zakupy, jutro do szkoły jedziemy dowiedzieć się co i jak i znowu coś załatwić, a w piątek planuję wycieczkę do Ikei :lol: internetowy koszyk pęka w szwach, ale nim kupię muszę podotykać :P 

Miałam niedawno kryzys, ale mi przeszło, chyba przed okresem hormony mnie pokonały. I mieliśmy mały szpital w domu - ja do tej pory kaszlę jak gruźlik, ale z coraz mniejszą intensywnością. Choruję jak facet, mam wizje rychłej śmierci itp., Zuzanna miała z nami przerąbane :P 

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#64 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 01 października 2015 - 12:24

Hej Hej!!!

Koniec remontu kuchni. Jak dla mnie wyszlo pięknie, tak jak chcialam, jak sobie marzyłam. :lol:  :lol:  :lol:

Piękna tylko nie jest cena za ten remont, no ale trudno  :-P

Może potem uda mi sie wkleic jakies zdjęcia :-)

Jeszcze musze kupić jakies fajne rolety na okna i krzesla,ale to już na weekendzie.

A poza tym to wszystko u nas dobrze. Maly wlasnie drzemie, a ja sie zastanawiam co na obiad, nie mam jakoś pomyslu.

Piękne sloneczko za oknem, moglo by juz tak zostać :-)

Pozdrawiam :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#65 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 01 października 2015 - 12:41

Hej Hej!!!

Koniec remontu kuchni. Jak dla mnie wyszlo pięknie, tak jak chcialam, jak sobie marzyłam. :lol:  :lol:  :lol:

Piękna tylko nie jest cena za ten remont, no ale trudno  :-P

Może potem uda mi sie wkleic jakies zdjęcia :-)

Jeszcze musze kupić jakies fajne rolety na okna i krzesla,ale to już na weekendzie.

A poza tym to wszystko u nas dobrze. Maly wlasnie drzemie, a ja sie zastanawiam co na obiad, nie mam jakoś pomyslu.

Piękne sloneczko za oknem, moglo by juz tak zostać :-)

Pozdrawiam :-)

Pokaż koniecznie, ja marzę o kuchni, mam taką ciasną i brzydką w tym wynajmowanym miekszanku :P 

Słonko dzisiaj piękne, ale chłodno... 

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."