I strasznie chciałam z okazji tego łódzkiego wesela spotkać się w końcu z @inqaa i @elizabeth, tylko znowu marne szanse
Nie rób nam tego znowu ![]()
Strasznie fajnie by było jakby w końcu udało się znaleźć chwilkę na jakąś małą kawę ![]()
Witam się.
Zaglądam codziennie, jestem na bieżąco, ale weny jakoś na pisanie brak. Czemu? a temu, że sesja
Zostały mi tylko 3 egzaminy do końca horroru, ale niestety - najgorsze. Więc zamiast używać pięknej pogody i opalać się na słonku ja cały dzień siedzę w książkach.
Ale w niedzielę zamierzam sobie zrobić małą odskocznię i wybrać się z K i znajomymi na koncert zespołu LemON, gdyż grają w naszym mieście ![]()
I zaczęłam regularnie uczęszczać na siłownię, może regularnie to zbyt dużo powiedziane, ale jak skończy się sesja i te wszystkie egzaminy pójdą w niepamięć to na pewno będę tam częstszym gościem. Korzystam, bo karnet dostaję co miesiąc w prezencie od taty a siłownia jest naprawdę wypasiona, najbardziej podobają mi się bieżnie z TV i możliwością podłączenia słuchawek. Wczoraj oglądałam na bieżni Barwy Szczęścia ![]()
Korzystajcie laseczki ze słoneczka, jutro ma dochodzić do 30 stopni, miłego weekendu ![]()

Temat jest zamknięty