Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#761 gusiek

gusiek
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 09 października 2012 - 13:08

ja nie używam szamponów i odżywek z SLS czy silikonami, bo niszczą włosy, wszystkie szampony i odżywki nivea, loreala czy innej znanej firmy zawierają takie substancje. na zniszczone włosy dobre jest olejowanie, np. olejem rycynowym czy zwykłą oliwą z oliwek, można na prawdę dobrze zadbać o włosy nie wydając pieniędzy na masę kosmetyków.

#762 roszele

roszele
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 11 października 2012 - 13:33

Co do olejowania to się nie zgodzę, bo moja koleżanka prawie wyłysiała przez te zabiegi. Włosy w trakcie olejowania wychodziły jej garściami.
kobieta swą urodą rzuca na kolana, a dobrocią podnosi na duchu.

#763 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 12 października 2012 - 12:48

Ja używam obecnie takiej odżywki, bez spłukiwania, pryska się nią mokre bądź suche włosy ;-) ładny ma zapach :-D

Załączone miniatury

• gliss-kur-ekspresowa-odzywka-regeneracyjna-do-wlosow-bardzo-zniszczonych-i-suchych-200-ml.jpg

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#764 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 października 2012 - 13:25

inqaa, też ją posiadam :-D mi też zapach odpowiada, co do działania, to na pewno jak po kazdej odżywce włosy lepiej się rozczesują, ale czy poza tym ma jakieś efekty? nie zauważyłam <bezradny></span>

#765 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 12 października 2012 - 14:03

ale czy poza tym ma jakieś efekty? nie zauważyłam <bezradny></span>

jakichś radykalnych też nie zauważyłam, ale wierzę że coś daje :mrgreen:
No i włosy o wiele lepiej się rozczesuja

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#766 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 12 października 2012 - 14:33

Też posiadam taką, tyle, że fioletową :-P Oprócz ładnego zapachu, i tego, że bardzo fajnie rozczesuje się po niej włosy to nie ma żadnych dodatkowych plusów <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#767 boska

boska
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 12 października 2012 - 14:44

A ta odżywka nie przetłuszcza włosów??

#768 Zoska

Zoska
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 12 października 2012 - 15:34

Też używałam gliss kur z keratyną i nie przetłuszczał. Włosy były miękkie i mniej się puszyły

#769 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 października 2012 - 10:49

czy któraś z was używa szamponu i odżywki firmy "altera" ja sobie dzisiaj na próbę zakupiłam taki :) mam nadzieję że żadnego łupieżu nie dostanę...

Załączone miniatury

• 727_01_4977-2012-8-20-1-43-6.jpg

#770 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 25 października 2012 - 09:17

Ja kupiłam ostatnio Timotei jericho rose bo był na promocji za 7 zł
i jest naprawdę fajny

Załączone miniatury

• timotei-with-jericho-rose-szampon-wyrazisty-kolor-400ml.jpg

#771 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 25 października 2012 - 13:11

Torii1988, właśnie niedawno czytałam dużo pozytywnych recenzji i chciałam ten dla blondynek, ale nie nigdzie akurat nie było :-(
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#772 aronia

aronia
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 13 listopada 2012 - 20:04

Witam Wszystkie panie
Ostatnio w sieci znalazłam odżywkę do włosów

"Hegron Odżywka do włosów Voeding" podobno używają jej tylko w zakładach fryzjerskich. Czy w warunkach domowych również mogę jej użyć.?? Czy to bezpieczne?? Czy używaliście juz tej odżywki???

Załączone miniatury

• forum.jpg

#773 magniffika

magniffika
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 17 listopada 2012 - 22:00

Miałam podobny problem, tylko że ja nie farbowałam włosów wcześniej. Moje włosy były suche i matowe, kompletnie pozbawione blasku... i do tego nie mogłam ich czesać, bez wyrywania Próbowałam różnych sposobów - począwszy od ziół, masek i odżywek na płukankach skończywszy. W końcu zdecydowałam się na odżywkę brytyjskiej marki Toni&Guy - czym się kierowałam? nie wiem chyba już rozpaczą... ale muszę przyznać, że nie żałuję swojego wyboru! Polecam Ci ten produkt: Toni&Guy odżywka do włosów suchych! Jest genialna, moje włosy po niej są mięciutkie, błyszczące i nie mam problemów z rozczesywaniem :) za niewielkie pieniądze, bo tylko 13 zł :) To po prostu się opłaca :) A ten szampon znalazłam bo pisałaś, ze malowałaś włosy... moze warto wypróbować: Toni&Guy Szampon do włosów zniszczonych - najlepsze jest to, że możesz kupić te produkty w Rossmannie :) Powodzenia!

#774 Lulla

Lulla
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 12:53

Ja polecam odżywkę Garniera z awokado - żółta butelka. Włosy są po niej bardzo miękkie :)
A maseczkę z Waxa z karnityną i jedwabiem ktoś już stosował?

#775 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 15:49

Ja polecam odżywkę Garniera z awokado - żółta butelka

Fantastyczna jest,moje włosy są po niej mięciutkie i pachnące. ;-)

#776 murcielago

murcielago
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 20 listopada 2012 - 10:15

Ja ostatnio kupiłam sobie w super promocji Timotei 2w1 taki czekoladowy czy orzechowy i jestem bardzo zadowolona. Ładnie pachnie, dobrze się rozprowadza i nie mam potem problemu z rozczesywaniem:) i jest fajna nakrętka, w końcu nic mi się nie rozlewa dookoła

Wcześniej stosowałam Head&Shoulders, też nie mam nic do zarzucenia, po prostu znudził mi się:)
"Kobieta bez wykształcenia ma do wyboru dwie drogi w życiu: małżeństwo albo prostytucję, co właściwie wychodzi na jedno, prawda?"

#777 lizzka

lizzka
  • Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 22 listopada 2012 - 13:12

A to jest Timotei z tej serii ekologicznej/organicznej?

#778 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 28 listopada 2012 - 21:03

Ktoś z Was używał już tego nowego Fructis sensation mam ochotę wypróbować bo uwielbiam ich zapachy.

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2012-11-28, 21:05 ]
link reklamowy usunięty
Dołączona grafika

#779 murcielago

murcielago
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 13:44

lizzka w sumie to nie kojarzę :) jak wrócę do domu to sprawdzę i dam znać, ale jest fajny :)
"Kobieta bez wykształcenia ma do wyboru dwie drogi w życiu: małżeństwo albo prostytucję, co właściwie wychodzi na jedno, prawda?"

#780 Jest OK

Jest OK
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 08:00

Ja kupiłem ostatnio i czuje, że wrócę do niego przy następnych zakupach :) bardzo ładnie pachnie, jest w miarę delikatny no i widzę, że włosy po nim są naprawdę w dobrym stanie. No i ta reklama nowa jest spoko ;) Polecam!