Szampony i odżywki do włosów
Napisano 13 grudnia 2012 - 12:42
Napisano 13 grudnia 2012 - 16:40
Ja nawet nie kupię tego szamponu. Każde podejście do Fructisa kończyło się szybko tłustymi włosamiKtoś z Was używał już tego nowego Fructis sensation mam ochotę wypróbować bo uwielbiam ich zapachy.
Napisano 13 grudnia 2012 - 19:04
Ja zamierzam - moje koncówki wyglądają po prostu jak jakieś siano i już czas coś z tym zrobić (nie będę ich przecież obcinać co 2 tygodnie)Dziewczyny, a toni&guy znacie? W UK dostępne są od dawna, a jakiś czas temu pojawiły się w Polsce, podobno dobre kosmetyki, próbowała któraś z Was?
Napisano 14 grudnia 2012 - 13:39
pueria napisał/a:
Ktoś z Was używał już tego nowego Fructis sensation mam ochotę wypróbować bo uwielbiam ich zapachy.
Ja nawet nie kupię tego szamponu. Każde podejście do Fructisa kończyło się szybko tłustymi włosami
a u mnie łupieżem- także fructisa nie używam i nie będę
Napisano 14 grudnia 2012 - 18:31
Napisano 14 grudnia 2012 - 20:26
Napisano 15 grudnia 2012 - 10:53
Ostatnio kupiłam szampon Nivea i skusiłam się w Rossmanie na promocję Welli i kupiłam maskę do włosów - zobaczymy jakie będą efekty.
Napisano 16 grudnia 2012 - 19:10
jak uzywałam ze 6-7 lat temu to szybko sie przetłuszczały ale ten jedem dzien po umyciu były fajne takie sypkie, swieze , pachnące. ale potem probowałam dwa razy i wlosy do wieczora były tłuste strasznie , a do tego były ciezkie i bez polysku.Każde podejście do Fructisa kończyło się szybko tłustymi włosami
Nivea
i jeszcze palmoliwe to najgorsze szampony jakie saTimotei
teraz myje wlosy codzien , wiec uzywam jakiegos z apteki dla dzieci , nie maja zapachów , kolorków itp , ale sa fajne delikatne.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 grudnia 2012 - 20:22
I uważam, że jest świetny.
Co do fructisa, to nie dziwne, że go tak nachalnie reklamują na forach, bo sam raczej się nie obroni. Ja mam z nim jak najgorsze "przeżycia". Włosy przetłuszczają mi się po nim 10 razy szybciej, do tego nawet po tym niby przeciwłupieżowym robi mi się straszny śnieg na głowie. Ogólnie jest to zdecydowanie najgorszy szampon jakiego kiedykolwiek używałam. I z wieloma podobnymi opiniami się spotkałam.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 17 grudnia 2012 - 05:35
Napisano 17 grudnia 2012 - 07:23
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 17 grudnia 2012 - 13:31
Skusił mnie chyba zapach kokosa
Napisano 17 grudnia 2012 - 18:27
Kiedys mi nie pasował, ale ten do wlosow farbowanych ostatnio przypadł do gustu.
Tylko ja zmieniam szampon po 2 miesiacach. Jelsi bym uzywała cąły czas 1 to wlosy tragedia. Fryzjerka mowiła ze trzeba zmieniac
Napisano 18 grudnia 2012 - 09:16
ja po kazdym zuzytym opakowaniu kupuje innyja zmieniam szampon po 2 miesiacach
Fructisy i nivea jak dla mnie to zlo. Wlosy strasznie tluste, nawet po umyciu.
Najbardziej pasuja mi Timoteje
Kolezanka z pracy polecala mi szampony z serii Biały Jeleń, ale jeszcze nie skusilam sie sprobowac
Napisano 18 grudnia 2012 - 09:24
Jestem podobnego zdania.Tylko po Timotei mam fajne puszyste włosy przez długi czas.Zaś po ww. włosy po kilku godzinach wyglądaja jak nie myte.Tak to jest u mnie.Fructisy i nivea jak dla mnie to zlo. Wlosy strasznie tluste, nawet po umyciu.
Napisano 18 grudnia 2012 - 13:01
To u mnie totalnie na odwrót - jak na razie oprócz zwykłego, taniego szamponu z czarnej rzepy najlepiej sprawdzał się u mnie Fructis, za to najgorsze włosy w życiu miałam właśnie po Timotei. Kupiłam za namową zachwyconej koleżanki, użyłam raz, włosy miałam ciężkie, oklapnięte, jakby tłuste, niedające się rozczesać. Użyłam drugi raz, było to samo, więc butelkę oddałam koleżance.Fructisy i nivea jak dla mnie to zlo. Wlosy strasznie tluste, nawet po umyciu.
Napisano 19 grudnia 2012 - 15:33
Napisano 19 grudnia 2012 - 19:32
o u mnie totalnie na odwrót - jak na razie oprócz zwykłego, taniego szamponu z czarnej rzepy najlepiej sprawdzał się u mnie Fructis, za to najgorsze włosy w życiu miałam właśnie po Timotei. Kupiłam za namową zachwyconej koleżanki, użyłam raz, włosy miałam ciężkie, oklapnięte, jakby tłuste, niedające się rozczesać. Użyłam drugi raz, było to samo, więc butelkę oddałam koleżance.
Napisano 19 grudnia 2012 - 19:56
ma swoj zapach , ale na wlosach potem go nie czujeA nie sądzicie że te tanie szampony z rzepy śmierdzą z lekka?
mialam dwa razy , raz z ciekawosci innym razem byla promocja , i za kazdym razem wlosy byly strasznie ciezkie , bez wyrazu i szybko nieswieżę.Nivea najgorszy szampon ?
ja to samo , zawsze probuje cos innegoja po kazdym zuzytym opakowaniu kupuje inny
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 19 grudnia 2012 - 20:49
Jak dla mnie najgorszym jest Head&ShouldersNivea najgorszy szampon ?
Wlosy sa po nim ciezkie strasznie
Keep calm and become a doctor
// Mission completed