Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#441 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 16:07

viola, też stosowałam kiedyś ten szampon i z tego co pamiętam byłam z niego zadowolona :)

No nie ?niezly szampon.Tyle juz ich przetestowalam i po kazdym sypal mi sie snieg z wlosow.Ten mi najbardziej odpowiada.I kolor sie szybko z wlosow nie wyplukuje.

#442 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 16:12

po kazdym sypal mi sie snieg z wlosow

co do łupieżu takiego 'sypiącego się' to się nie mogę wypowiedzieć bo raczej nigdy takiego nie miałam, więc nie wiem jak ten szampon na niego wpływa. Ale jedno co mogę potwierdzić to, że:

olor sie szybko z wlosow nie wyplukuje

ponieważ posiada ten olejek rycynowy, który ma właściwości lekko przyciemniające włosy :)
ogólnie produkty firmy Ziaja są jednym z moich faworytów jeśli chodzi o kosmetyki :)

a co do łupieżu o którym wspomniałaś to na niego dobry jest nizoral :) moja mama stosowała i zawsze była b.zadowolona :) to fakt, że cała buteleczka jest droga, ale jesli nie stać kogoś na taki wydatek z jednym zamachem to jest on tez dostępny w saszetkach które kosztują chyba ok 3zł :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#443 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 16:30

Amoramor,racja nizoralem wyleczylam sobie lupiez i teraz stosuje szampon ziaji po ktorym jest wszystko ok .

#444 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 16:38

seboradin

a duzo to kosztuje ???

ponieważ posiada ten olejek rycynowy, który ma właściwości lekko przyciemniające włosy
ogólnie produkty firmy Ziaja są jednym z moich faworytów jeśli chodzi o kosmetyki

tzn naturalne włosy tez delikatnie przyciemni ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#445 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 16:42

tzn naturalne włosy tez delikatnie przyciemni

tak :) ale nie spodziewaj się jakiś bardzo spektakularnych efektów ale jednak troszkę przyciemni :) i ogólnie wzmocni, staną się po niem zdrowsze i bardziej lśniące :)
a tak na marginesie: ja go kiedyś używałam do rzęs :) stają się po niem gęściejsze, nieco dłuższe i bardziej sprężyste no i oczywiście mają ciemniejszy kolor :) polecam gorąco

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#446 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 16:50

ogólnie produkty firmy Ziaja są jednym z moich faworytów jeśli chodzi o kosmetyki

zapraszamy do tego tematu:
ziaja-vt1462.htm
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#447 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 19:17

Ja używam szamponu WAX i w ogóle całej linii tego produktu - jestem bardzo zadowolona! Zero chemii a efekty super ! nie mówiąc o pięknym naturalnym zapachu mleka i migdałów. :mrgreen:

#448 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 19:23

tak ale nie spodziewaj się jakiś bardzo spektakularnych efektów ale jednak troszkę przyciemni

no ma sie rozumiec przecie to nie farba do włosó ale jestem ciekawa czy na moich właosch byłoby cokolwiek widac , mam brązowe włosy.Kupie go w normalnym sklepie/ drogerii?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#449 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 22:59

magdaaaaa, kupisz go słońce w aptece :) buteleczka kosztuje mniej niż 5zł :) ale musisz sobie poszukać w necie jak się robi maseczkę z jego użyciem bo nie pamiętam :) tylko się nie przestrasz, bo ogólnie olej rycynowy stosowany jest na problemy z zaparciami :mrgreen: ale z racji posiadania w swym składzie wielu witamin i innych cudownych składników jest świetny na włosy, rzęsy i paznokcie :)

Ja używam szamponu WAX i w ogóle całej linii tego produktu

a jak się przedstawia sprawa cenowa tych produktów? bardzo są drogie? ;>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#450 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 10:22

tak :) ale nie spodziewaj się jakiś bardzo spektakularnych efektów ale jednak troszkę przyciemni :) i ogólnie wzmocni, staną się po niem zdrowsze i bardziej lśniące :)
a tak na marginesie: ja go kiedyś używałam do rzęs :) stają się po niem gęściejsze, nieco dłuższe i bardziej sprężyste no i oczywiście mają ciemniejszy kolor :) polecam gorąco

hmm ja też mam chęć go wypróbować... swoją drogą to go niegdzie nie widziałam-w sensie nie rzucił mi się w oczy...
a pomysł na rzęsy też wydaje się być ciekawy :-)

#451 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 12:37

hmm ja też mam chęć go wypróbować... swoją drogą to go niegdzie nie widziałam-w sensie nie rzucił mi się w oczy...
a pomysł na rzęsy też wydaje się być ciekawy :-)

Pytaj w aptekach ,szampony ziaji napewno tam kupisz ;-)

#452 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 14:27

seboradin

a duzo to kosztuje
ta odzywka w ampulkach seboradin kosztuje ponad 30 zl. Jakies 32 z kawalkiem kosztuje ten seboradin. Jestem zadowolona z niej. Bylam u fryzjerki i polecila mi kupic w aptece sok z czarnej rzepy na wypadajace wlosy, ale w zadnej aptece nie mozna bylo go dostac.

201407101662.png

#453 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 14:47

viola mam taka odzywkę z ziaji ale nie mogłam szamponu znaleźć w rossmanie nie ma u mnie, w wispolu tez nie ma w supermarketach tez nie :roll:
Ale odżywka jest super

#454 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 14:53

Tez mam ta odzywke z olejem rycynowym z ziaji, szamponu nigdy nie uzywalam. Tez jestem z niej zadowolona. Nie narzekalam na nia

201407101662.png

#455 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 18:12

Uzywala ktoras z was ta nowosc?
Chyba przetestuje:)

Dołączona grafika
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#456 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 00:35

madzia, ja tego używam (do włosów farbowanych) i bardzo mi odpowiada. I szampon i odżywka są bardzo wydajne, podoba mi się zapach i efekty też w pełni mnie satysfakcjonują :-P
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#457 cupid010

cupid010
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 10:59

moim ulubionym szamponem jest Kerium La Roche z wodą termalną, jest on przeznaczony dla włosów delikatnych, mimo iz moje włosy nie sa delikatne, a nawet powiedziałabym ze wytrzymałe, gęste i grube, ten szampon jest dla nich idealny, włosy lśnią, są nawilżone i mocne, zauważyłam też że nie wypadają tak jak wczesniej, mozna go kupic w reklama , a cena tez jest bardzo atrakcyjna, wiec wszystkim polecam

#458 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 13:06

cupid010, w każdym Twoim poście reklamujesz sklep internetowy a to na tym forum jest zabronione!
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#459 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 13:09

ja sobie kupiłam odżywkę z nivea z taką pomarańczową nakrętką w niebieskiej butelce... nawet dobra muszę przyznać szczerze :) póki co jestem zadowolona :)

#460 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 15:44

Dzisiaj zakupiłam odżywkę i maskę z serii Timotei włosy suche i zniszczone. miałam już tę odżywkę i byłam zadowolona, teraz dodatkowo spróbuję maski. ogólnie produkty Timotei lubię, cena przystępna oraz produkt wartościowy ;-) Polecam!

Załączone miniatury

• timotei.jpg

Dołączona grafika