Informacje: Dołączyła 338 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 19:25 Ziaja
Chyba jest potrzeba takiego tematu A zakładam, bo chciałabym się też podpytać
Na razie chodzi mi o serię masło kakaowe, bo własnie chciałam sobie kupić z niej balsam i krem do twarzy, więc może mi podpowiecie - czy rzeczywiście używanie kosmetyków z tej serii wpływa na poprawę kolorytu skóry?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 19:57
też tak słyszałam,podbno dobre przed opalaniem w solarium,niestety sie o tym nie przekonałam bo balsamu nie mogłam nigdzie dostac a na krem miałam uczulenie na twarzy
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 20:27
Nymphadora, miałam kiedyś ten kremik, ale nie zauważyłam zmiany koloru skóry i ogólnie średnio bym jego jakość oceniła, przerzuciłam się na soraye i konsystencja, zapach i wchłanianie ich kremów jest według mnie dużo lepsze
jeśli chodzi o ziaje to używałam tylko:
płyn do demakijażu jednofazowy- koszmar, szczypie(jeśli dostanie się do oczu), nie domywa tuszu nie mówiąc o kredce płyn do higieny intymnej- jak dla mnie najlepszy
włos w płynie- prawdziwa rewelacja, jeden z najlepszych kosmetyków do włosów jakie miałam
teraz testuje nową serię NUNO:
peeling enzymatyczny- świetny, polecam
maska z zielonej glinki- j.w
krem tonujący- j.w
żel do mycia twarzy i tonik- narazie dopiero testuje, ale zapowiada się również świetnie
Dla mnie super:
żel do higieny intymnej
krem oliwkowy
krem do rąk-kozie mleko
płyn do demakijażu dwufazowy
balsam masło kakaowe
I w sumie to jeszcze się nie zraziłam do żadnego produktu Ziaji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum