Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#401 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 01 października 2009 - 18:28

FRUCTISA

ja jak nim myje włosy to mnie później głowa swędzi i włosy są takie sianowate <bezradny></span>

#402 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 01 października 2009 - 18:35

ja teraz mam timotei z winogronem i cytryna-oczyszczający żeby doprowadzić skóre głowy do porządku i odstawiłam wszystkie wspomagacze póki co

#403 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 01 października 2009 - 18:36

Ja narazie jedyne z czym mam problem to lamiace sie wlosy;/
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#404 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 października 2009 - 15:05

Jestem bardzo zadowolona z FRUCTISA bardzo mi odpowiadaja te szampony

o nie wszytko tylko nie to , przy tym szamponie włosy trzba by myc codziennie :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#405 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 02 października 2009 - 15:20

Clonii napisał/a:
Jestem bardzo zadowolona z FRUCTISA bardzo mi odpowiadaja te szampony
o nie wszytko tylko nie to , przy tym szamponie włosy trzba by myc codziennie :roll:

A ja jestem bardzo zadowolona z tych szamponów. I wcale nie musze myć po niech głowy codziennie :roll:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#406 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 02 października 2009 - 15:36

z FRUCTISA

kiedyś go stosowałam ale po pewnym czasie też źle działał na włosy-szybko sie przetłuszczały i były sianowate :roll:

#407 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 października 2009 - 15:55

szybko sie przetłuszczały i były sianowate

no własnie , moja mam tez ma ten sam problem po tym szamponie. kiedys kilka late temu był bardzo dobry , włosy po nim były takie lekkie i błyszczace.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#408 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 02 października 2009 - 16:52

Ja narazie jedyne z czym mam problem to lamiace sie wlosy;/

ja mam ELSEVE Odżywka bez Spłukiwania - Cement-Ceramidy Przeciw Łamaniu się Włosów..
nawet drugie opakowanie kupilam, ponieważ b. dobra jest - mi pomaga :-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#409 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 03 października 2009 - 21:56

Jeśli chodzi o FRUCTISA to uważam,że jest kiepski. Włosy nawet jednego dnia nie wytrzymują świeże i trzeba myć głowę. Jestem baaaaardzo na nie jeśli chodzi o tą firmę :-/
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#410 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 04 października 2009 - 10:10

Donn
A jaka jet cena tej odzywki??

#411 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 04 października 2009 - 10:20

Clonii w rossmanie np. ok. 15 zł. Cena może sie roznic po innych sklepach kosmetycznych, ale w granicach 15 zł kupi

#412 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 04 października 2009 - 10:21

O to nie tak strasznie;)dzieki
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#413 xjolax

xjolax
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 05 października 2009 - 12:34

ja ma dlugie wlosy a ich jedynym problemem sa rozdwajaace sie koncowki, zawsze uzywam herbal esences, probowalam juz chyba wszystkie marki i jak dotychczas ta jest najlepsza dla moich wlosow

#414 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 09 października 2009 - 13:02

A ja zaryzykowałam i kupiłam sobie szampon Vichy wzmacniajacy. Kurcze wydalam niecale 50 zł ale jest naprawde rewelacyjny. Jest w biało -zoltym opakowaniu ,a wloski sa takie gladkie.

#415 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 10 października 2009 - 12:37

Ja odkryłam absolutnie cudowny szampon i odżywkę do włosów przetłuszczających się, ze skłonnością do łupieżu, ale... zestaw szampon + odżywka kosztuje 100 zł... seria nazywa się Fuente i jest dostępna chyba tylko w salonach Hair Spa. Poszłam właśnie do takiego salonu na obcięcie włosów i fryzjerka umyła mi głowę tym szamponem i odżywką. Zazwyczaj muszę myć głowę co dwa dni, bo strasznie mi się przetłuszczają włosy i często wraca po łupież. Po tym szamponie nie myłam głowy 4 dni! I włosy były cały czas świeże, uniesione u nasady, nie były ani tłuste, ani oklapnięte. Fryzjerka powiedziała mi, że trzeba szampon koniecznie stosować razem z odżywką, bo po samym szamponie włosy są matowe (z racji tego, że szampon mocno oczyszcza) i odżywka jest konieczna, żeby włosy były miękkie i gładkie. Już wiem co chcę dostać na Gwiazdkę :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#416 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 października 2009 - 19:09

A ja zakupiłam tą odżywke bez spłukiwania co poleciła Donn i narazie jestem zadowolona. Myslalam ze u mnie nie przejdą odzywki bez spłukiwania bo strasznie szybko wlosy mi sie przetłuszczały. Ale jestem zadowolona <ookk></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#417 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 11 października 2009 - 21:04

Olenka a ciesze sie bardzo :-)
z ciekawosci zapytam ile zaplaciłas?

#418 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 października 2009 - 21:11

Donn, kurde nie jestem pewna, bo robilam wtedy sporo zakupów. Ale mysle ze jakos w okolicach 12-14 zl ;-)

#419 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 15 października 2009 - 15:41

Ja ostatnio kupiłam tzn. Misiek mi kupił bo ja kasy nie miałam jak to ostatnio u mnie <bezradny></span>
Właśnie ten z nivea....
Zapłaciłam coś kolo 17 zł razem a koleżanka kupiła za 3 zł w promocji odżywkę :evil:
Ale polecam do włosków farbowanych...
Są błyszczące miękkie delikatne i ładnie się układają
I co dla mnie ważne łatwo się rozczesują ;)
Pierwsza moja odżywka BEZ spłukiwania :-P

#420 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 października 2009 - 15:46

Ja od jakiegos czasu inwestuje w odzywki Pantene i nie zamierzam tego zmieniac. Jestem zadowolona z efektow.

Aha.. i biore te ze splukiwaniem bo sa lepsze.